Hangi Futbolcuyum?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Arif Ulu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cık

Bize cok uzak olmayan bir ulkenin vatandasi

O turnuvadaki en yaşlı golcü olduğu konusu kesin mi, aklıma Olic geldi bir de ama o kritere uymuyor o da sanırım.7

Gera da geldi o da Almanya'da oynamadı :asd:

Uluslararası turnuvadan kasıt bir ihtimal ülke değilse Ribery geliyor bir de aklıma.

Son düzenleme:
O turnuvadaki en yaşlı golcü olduğu konusu kesin mi, aklıma Olic geldi bir de ama o kritere uymuyor o da sanırım.7

Gera da geldi o da Almanya'da oynamadı :asd:

Uluslararası turnuvadan kasıt bir ihtimal ülke değilse Ribery geliyor bir de aklıma.

Olic yaw. 2014'te 35 yasindayken golunu yazmisti

Futbolu geçen yıl bıraktım.

Zamanında Fenerbahçe'ye bir Avrupa maçında gol atmıştım.

Kariyerimin geneli Belçika, Hollanda hattında geçti, bir dönem İskoçya'da da oynamıştım.

Daha çok ikinci forvet, kanat forvet tarzı görev yapardım.

Kariyerimin geneli Belçika, Hollanda hattında geçti, bir dönem İskoçya'da da oynamıştım.

Fenere gol atmayan mi var? :asd: Avrupa'da cok fazla mac yapmadiklari icin biraz arastirsam bulurum herhalde. :asd:

Thomas Buffel

Bir ezeli rakipten otekine gecen topculardanim. Ozellikle transfer oldugum takimda manyak gol ortalamasi tutturdum. Taklaci dopcu akimini baslattigim rivayet olunur.

buffel mi abi

kariyerimde Cl sampiyonlugu bulunmaktadir
98 dunya kupasinda 1 mac forma giyebilmistim
anelka, robert carlos ve okocha gibi isimlerle farkli vakitlerde takimdaslik yaptim
galatasaraya karsi da 1 macta forma giydim ve daha sonra galatasarayda oynayacak bir oyuncu icun oyundan alindim

Geri
Üst Alt