Hangi Futbolcuyum?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Arif Ulu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ankaracünden Galatasaraya transfer oldum yıllarca ekibime hizmet verdim ,avrupadan gelen teklifleri ise elimin tersi ile ittim.

Tayyare korkum sebebiyle araç satın alıp deplasmanlara yıllarca kendi aracımla gitmeyi yeğledim.

x1080

Uzun yillar buyuk bir klupte utility player tarzi sahanin her yerinde top oynadim. Baslarda sakatliklarla bogussam ve cokca yedekten oyuna girmis olsam da ileriki yillarda ilk on bire girdim hatta kaptanlik bile yaptim. Az ama öz kritik goller attim ve klubumle bir cok kupa kazandim.

Uzun yillar buyuk bir klupte utility player tarzi sahanin her yerinde top oynadim. Baslarda sakatliklarla bogussam ve cokca yedekten oyuna girmis olsam da ileriki yillarda ilk on bire girdim hatta kaptanlik bile yaptim. Az ama öz kritik goller attim ve klubumle bir cok kupa kazandim.

John O'Shea

CL'de en cok mac oynamis 100 dopcudan biriyim

Omür boyu Ingilterede top oynadım ama Ingiliz değilim

Baldızla 8 sene yasak aşk yaşadım.

Geri
Üst Alt