Hangi Kanat Kesilmeli? Kerem mi Yunus mu?

Batıkan Kanarya

P. Griffin
Yönetici
Moderatör
Malumunuz artık kanatlardan birinin kesilip yerine Rashica ve Yusuf’tan birinin eklenmesi konusu ayyuka çıkmış durumda. Sınır nedeniyle de ikisinin birden kesilmesi mümkün görünmüyor.

Sizce hangi kanat oyuncumuz kesilmeli?

Yunus'u işaretledim ama bence ikisi de 45'er dakika oynayabilir.

Açık ara Kerem. Yunusla da oturup konuşmak lazım ama saldım çayıra değil.

İkisini de kesmek için değil ama keşke Rashica, Yusuf, Mertens’i bir arada bir görebilsek

2 si arasinda kerem ama 2 side kesilmeli sol beke kazimcan gecirilip kanatlara baris ve rashisca yerlestirilmelidir.

fark etmez dönüşümlü oynasınlar bi hafta biri diğer hafta diğeri

Kesinlikle kerem, bana kalsa ikisini suanki formlari ile oynatmazdim. O vakit defans ve kaleyi yerli agirlikli yapmamiz gerek. Bunu da ancak zayif bir takima karsi deniyebiliriz. Sol bek Stoper, kale yerli olacak gerisi yabanci. Belki bu sekilde daha fazla gol yeriz ama cok daha fazlasini atariz.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İkisinin de yedek kalması yanlış kadro planlaması yüzünden çok zor.

Ama birini kesin yedek bırakmazı gerekiyor artık. Yunus-Kerem aynı anda oynadığı sürece forvete Haaland'ı da getirsen yine gol sıkıntısı çekeriz.

Abdulkerim + Kerem/Yunus ( kim formda ise) + ?

3.yerli için

1. Kalede Okan (Muslera varsa kesmek çok zor)

2. Kazımcan/Emre ikilisinden biri ( İyi olsalar şimdiye kadar formayı alırlardı)

3. Orta sahaya Berkan

Elimizdeki yabancı potansiyeline bakınca PVA dan başka kesilmesi gereken oyuncu da yok. Bir denemek lazım.

Kerem daha süratli ve gole daha yakın (daha iyi şutör, gölün her türlüsünü atabiliyor) ama driplingi neredeyse sıfır ve kapalı alanda etkinliği çok düşük.

Yunus ise daha yetenekli, adam eksiltebilen, daha asist özellikli bir oyuncu.

Bence bu sorunun cevabı şöyle,

On numarada Mata ve en uçta Mertens'in olduğu durumda ben Kerem'in oynamasını tercih ederim.

Ancak en uçta Gomis/İcardi'den birinin olduğu ve Mertens'in daha on numara gibi oynadığı durumda Yunus'un sahada olmasını tercih ederim.

Kanat olarak BAY'in en iyi hali, her ikisinin en kötü halinden bile geride diyip, konuyu kapatırım.

BAY'dan iyi bir ikinci forvet olur bence.

Daha az top kaybedip, yarim metre yanina pas atabilen 11de kalsın.

Yunus niye Kerem'le aynı keseye konuluyor anlam veremiyorum açıkçası.

Kerem net daha çok zarar veriyor takıma.

Net Yunus. Sürekli içeri katedip çizgiye inmiyor ezbere oynuyor bu da onu savunulması kolay bir oyuncu yapıyor. Yabancı için yer açamayacaksak bile Barış Alper, Yunus'un yerinde Burak Yılmaz gibi değerlendirilebilir Yunus kesinlikle kenara gelmeli Kayserispor maçında.

ooo-piti-piti cekelim bence.. Fark etmiyor, ya da kullanilacak oyuncuya bagli olarak biri kesilmeli. Kerem'in skor katkisi oldugu icin belki tutulabilir ancak onunda arkasindaki isimler yeterli duzeyde degil.

Geri
Üst Alt