Serhat Tasdelen
Tecrübeli Üye
- 24 Şubat 2009
- 5.267
- 490
- 1.848
Bol ve az karbonhidratlı içecekler vardır.
elbette, ama alkolun istah actigini de gormek lazim.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bol ve az karbonhidratlı içecekler vardır.

En güzeli.Seks kardio
Alemin Tek Kralı
Çok doğru bir yere parmak basmışsın yağ ile kas beraber eritirsen görüntünde giderÖncelikle ilk iş beslenme düzeni.
Günlük ihtiyacınız olan kalorinin 300-500 kalori altını almaya bakmalısınız .
Aç kalmak çözüm değil kendinize zarar vermeden kilo vermeniz gerekiyor bunu da belirteyim.
Onun dışında sadece diyet ve kardiyo ile kastan da ciddi oranda yersiniz, bunun sebebi de ağırlık çalışmamanızdan kaynaklıdır.
Kilo verirsiniz evet ama yağ gittiği gibi ciddi sekilde kas kaybı da olur.
Bu konuda benim önerim, en çok kalori yakan egzersiz ağırlık egzersizleridir, ağırlık çalıştıktan sonra bu idmanın sonuna konan on veya onbeş dakikalık bir HIIT tarzı kardiyo işinizi eğer beslenmeye de dikkat ediyorsanız çok rahatça görecektir.
En cahil sporcunun bile bildiği gibi low carb high protein diyeti uygulayarak, ve bu antrenmanları yaparak kastan minimum, yağdan ise maksimum götürürsünüz.
Yok ben ağırlık çalışmak istemiyorum diyorsanız yine HIIT kardiyo öneririm, sevgiler
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu yüzdendir ki 3 ayda 10-15 kilo verdim diyen insanlar hala bir yerlerim sarkıyor, göbeğim var, yağlarımdan kurtulamıyorum demeleriÇok doğru bir yere parmak basmışsın yağ ile kas beraber eritirsen görüntünde giderÖncelikle ilk iş beslenme düzeni.
Günlük ihtiyacınız olan kalorinin 300-500 kalori altını almaya bakmalısınız .
Aç kalmak çözüm değil kendinize zarar vermeden kilo vermeniz gerekiyor bunu da belirteyim.
Onun dışında sadece diyet ve kardiyo ile kastan da ciddi oranda yersiniz, bunun sebebi de ağırlık çalışmamanızdan kaynaklıdır.
Kilo verirsiniz evet ama yağ gittiği gibi ciddi sekilde kas kaybı da olur.
Bu konuda benim önerim, en çok kalori yakan egzersiz ağırlık egzersizleridir, ağırlık çalıştıktan sonra bu idmanın sonuna konan on veya onbeş dakikalık bir HIIT tarzı kardiyo işinizi eğer beslenmeye de dikkat ediyorsanız çok rahatça görecektir.
En cahil sporcunun bile bildiği gibi low carb high protein diyeti uygulayarak, ve bu antrenmanları yaparak kastan minimum, yağdan ise maksimum götürürsünüz.
Yok ben ağırlık çalışmak istemiyorum diyorsanız yine HIIT kardiyo öneririm, sevgiler
Alemin Tek Kralı
İdman sonunda crossfit halatı ile kardiyo yapmak en sevdiğim kardiyolardan birisidirAğırlık antremanın sonunda Hiit cardio.İlk etapta 20 sn koş 40 sn yürü, 1-2 hafta sonra 30 sn koş 30 sn yürü, sonra 40 sn koş 20 sn yürü bu şekilde geliştirilebilir bunu 10 tur falan yapıyorum ben.Bazen de halat sallamayla box a zıplamayı kombinliyorum baya etkili oluyor.
Evet banada öyle geliyo koşu bandını pek sevmiyorum, bisiklet, halat, zıplamak daha eğlenceli ve etkili sankiİdman sonunda crossfit halatı ile kardiyo yapmak en sevdiğim kardiyolardan birisidirAğırlık antremanın sonunda Hiit cardio.İlk etapta 20 sn koş 40 sn yürü, 1-2 hafta sonra 30 sn koş 30 sn yürü, sonra 40 sn koş 20 sn yürü bu şekilde geliştirilebilir bunu 10 tur falan yapıyorum ben.Bazen de halat sallamayla box a zıplamayı kombinliyorum baya etkili oluyor.
Koşmak bana göre çok uzun sürede çok az yakmak demek, ben de kürek çekmek ve halatı seviyorumEvet banada öyle geliyo koşu bandını pek sevmiyorum, bisiklet, halat, zıplamak daha eğlenceli ve etkili sankiİdman sonunda crossfit halatı ile kardiyo yapmak en sevdiğim kardiyolardan birisidirAğırlık antremanın sonunda Hiit cardio.İlk etapta 20 sn koş 40 sn yürü, 1-2 hafta sonra 30 sn koş 30 sn yürü, sonra 40 sn koş 20 sn yürü bu şekilde geliştirilebilir bunu 10 tur falan yapıyorum ben.Bazen de halat sallamayla box a zıplamayı kombinliyorum baya etkili oluyor.
Kürek gibisi yok müthiş kalori yakiyorsunKoşmak bana göre çok uzun sürede çok az yakmak demek, ben de kürek çekmek ve halatı seviyorumEvet banada öyle geliyo koşu bandını pek sevmiyorum, bisiklet, halat, zıplamak daha eğlenceli ve etkili sankiİdman sonunda crossfit halatı ile kardiyo yapmak en sevdiğim kardiyolardan birisidirAğırlık antremanın sonunda Hiit cardio.İlk etapta 20 sn koş 40 sn yürü, 1-2 hafta sonra 30 sn koş 30 sn yürü, sonra 40 sn koş 20 sn yürü bu şekilde geliştirilebilir bunu 10 tur falan yapıyorum ben.Bazen de halat sallamayla box a zıplamayı kombinliyorum baya etkili oluyor.
Haftada 3 idealdir tabi partnerinin uyumuda önemliEn güzeli.Seks kardio
Alemin Tek Kralı
Hafta da 6 kere yaparım.
Faydasını görüyorum. Tabi beslenmeye de dikkat etmek lazım.
Tek partner ile 3 iyi ve ideal rakam tabiki.Haftada 3 idealdir tabi partnerinin uyumuda önemliEn güzeli.Seks kardio
Alemin Tek Kralı
Hafta da 6 kere yaparım.
Faydasını görüyorum. Tabi beslenmeye de dikkat etmek lazım.
Alemin Tek Kralı
En güzeli; fazla kilolar ile barışık şekilde yaşamak. Dert etmemek.
Yalan yok. benim de kilo vermem lazım.En güzeli; fazla kilolar ile barışık şekilde yaşamak. Dert etmemek.
Mevzu o değil ama yav, ben ciddi şekilde yaşam kalitesinin arttığını düşünüyorum, dengeli beslenme artı spor ile.