Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başıma bişey gelmeyecekse eğer; en sıkıldığım kitapta Victor Hugo Sefiller kitabı.Yarısında bıraktım![]()
Beyler en sevdiğim yazarları öneriyorsunuz. Yapmayın bunu bana. Türkiye'de olan var, olmayan var. Ben nerden bulacam bu kitapları.![]()
hangi yayınevinden okudun renktaş
Yayınevini hatırlamıyorum kardeş,kaç sene evvel.
Bunu mutlaka oku. Bu kitabı beğenirsen (beğenmeme ihtimalin pek yok ama) aynı yazarın bin muhteşem güneş kitabını da oku.
![]()
yayınevi kötüdür o zaman. ben iletişim yayınlarından okudum 1600 sayfa falan çok iyi kitaptır.
gecen yil okumustum ,guzel hikaye ve anlatim
ama bana filmi cekilsi bi yapim tadi verdi,yani yazarda oyle bir amaç vardi gibi
ideefixe falan göndermiyor mu sizin oraya
Beyler en sevdiğim yazarları öneriyorsunuz. Yapmayın bunu bana. Türkiye'de olan var, olmayan var. Ben nerden bulacam bu kitapları.![]()
Filmi çekildi ama tırt ben pek beğenmedim. Belki kitabını okumasam beğenirdim.
Chlopiec z latawcem (2007) - IMDb
o siknti bende var , ama yaklasik 20 kadar kitabi yabanci dilde okuyunca ,simdi skmiyor ,ve daha iyi anlamaya basladim .(bir siteden turkce aldim 2,5 ayda geldi o yuzden)
gecen gun beyaz saman , turkce versiyonu geldi onume gercekten garip kacti ,dusunce yapisini degistiriyor ,anadil disi okuyunca ,tam zevk alamsamda bazen kitap icinden kitap cikartiyorum![]()