Hangi Klima Markasını Kullanıyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    51

Doruk Ata TANRIVERDİ

DoͣRͭuͣK
Tek Yumruk

sim-sahin-sequence-01-1.gif
GfoBZYJ.gif

Son düzenleme:
Mutahhitin verdigi urun arcelik

Ben yaptigim yerlerde Mitsubishi(servisi iyidir-ilgilidir en azindan bana denk gelen oyleydi)

Ve daikin kullandik(performansi iyiydi)

Arkadaslar klima alacağım lütfen deneyimlediginiz bilgileri burada paylaşın.

Evinizde klima yoksa blie hafızanızı zorlayın. Sıcak bir yaz günü iş görüşmesine gitmişsinizdir, ter içinde görüşme için beklerken klimanın yarattığı serinliği hissedip ohh be demişsinizdir. O klimada hangi logo vardı lütfen düşünün.

Aynı şekilde avmlerde, iş yerinizde kafanızı kaldırıp bir bakın ve acilinden deneyimlerinizi yazın. yarın öğlene kadar almam lazım yoksa bayram girecek.

Arkadaslar klima alacağım lütfen deneyimlediginiz bilgileri burada paylaşın.

Evinizde klima yoksa blie hafızanızı zorlayın. Sıcak bir yaz günü iş görüşmesine gitmişsinizdir, ter içinde görüşme için beklerken klimanın yarattığı serinliği hissedip ohh be demişsinizdir. O klimada hangi logo vardı lütfen düşünün.

Aynı şekilde avmlerde, iş yerinizde kafanızı kaldırıp bir bakın ve acilinden deneyimlerinizi yazın. yarın öğlene kadar almam lazım yoksa bayram girecek.
daikin veya mitsubishi.
Tabi sana gram güvenim yok bu bile trol olabilir.

Yaz havalarini harbiden sevmiyorum, motorda bile pufur pufur derken bile sorun oluyor bazen.

Eylul sonu sonbahar yagmursuz tatli serin aksamli havasi kusursuz.

Dgaz isinma kombiden fatura duser diosun, klima cinca elektrik firlayacak. Edeyim boyle ise

Klima sadece sogutma icinse bir cok marka zaten sogutuyor
Ama hem sogutma hem ısıtma içinse orda iş değişiyor
Egede kavurucu yaz sicagi ve kisinda 0 derece goruyor
Daikin ve Mitsubishi klima digerleri oyuncak
Cinlilerde Midea ve Gree diger klimalari eve barka sokmayın

Mitsubushi ve daikin gerçekten çok iyiler

Fiyatları yüksek ama kaliteden ve soğutma gücünden dolayı o fiyatı hakediyor. Arçelik beko bunları geçiniz efendim

Regal (Vestel) hiç arıza yapmadı (2004 model). En son elektirik almıyordu oda sigorta kaynaklı çıktı, ama yine de önermem.

Vestel serisinin eski ürünleri iyiydi ama 2010 sonrası çıkan ürünlerini de bildiğim için Vestel grubundan uzak durun derim.

Klimanın Mercedes’i mitshubisi elektriktir. Tuzlu gelir. Sonrasında daikin gelir. Biraz daha uygun yolluya gideceğim dersen bir sürü marka var. Toshiba gree falan var. Gree mesela Çin markası. Dünyada en çok klima satan markadır bilinmez. Bir çok firmada ona ürettirir aslında klimaları. Bütçen önemli, ne kadar bir hacim soğutacaksın o önemli…

Geri
Üst Alt