Hangi Teknik Direktörü istersiniz?

Cevap: Hangi Teknik Direktörü istersiniz?

Boşta en iyi hoca kim? martin o'neill ama o'neill deyince futbolumuzu yönetenlerin %90'ınına aklına şofben markası o'neill geliyor. (Ali Ece)

Sizin öneriniz? kim la

F.R :b5:

''Leonardo kim? Adamsa gitsin İtalya'yı şampiyon yapsın, tipe bak çocuk bakıcısı gibi. Süt oğlanı bu adam''. Geldiği günden itibaren hemen, bu tarz yorumlara maruz kalacak biri.

dogru ama adam gercekten cok pozitif futbol oynatiyor.

Ninja kaplumbaga gillerden Leonardo zaten Milansporda da iyiydi. orda kul hakki yendi adamin.

Yabanci olacaksa Magath veya Van Gaal. Simdiden temasa gecilmeli. Zamaninda Rijkaard´la 3-4 ay öncesinden temasa gectikleri gibi.

Ayrilacaklari simdiden belli. Rangnick Schalke´yle anlasti bile, Van Gaal de sezon sonu ayrilacagi aciklanmasina ragmen her an ayrilabilir. Yabanci olacaksa bunlar disinda herkese karsiyim. Magath cuk diye oturur. Ama "ölüm antrenmanlara" oyuncularimiz katlanir mi? Büyük soru isareti. Profesyonellik sifirin altinda Türk futbolcularda. 2 hafta sonra aglarlar, sikayet etmeye baslarlar.

Alman , disiplinli hemde aşırı, sistemci değil takıma göre sistemci, saçları beyaz tam olmasada.

İşte Galatasaray teknik direktörü bu adam olmalı.

569e0243ba48d41d5f732436b8d4c1dd.jpg

Herro merro olur bence ama oyuncunun anasını belleyen bir hoca olduğu için evet diyorum..

Bizim Yönetim ayni Schalke gibi, dinlemez kovar filan yarim sezon da biter bu oaly yine. o yüzden bir türk gelsin, kim olursa olsun. Zaten biktim her gelen TD e oo usta sunu bunu kazandi, iki ay sonra buda TD babam da yapar olaylar diye...

İllede yabancıysa Magath tan başkasına gerek yok.

Yerli olacakta sinyor Terim değil Avcı ve ya Tolunay olmalı.

Ünlü yabancılarla bu işin yürümediğini gördük. Tekrar macera aramaya gerek yok. Şu anda en iyi isim Abdullah Avcı olur.

Daum Lucescu veya Avcı.

Yabanci:

1348151317-felix-magath.9.jpg

van-gaal-fc-bayern-pk-514.jpg

Türk:

724163_w2.jpg

10589_109_40222.jpg

Abdullah Avcı bizden uzak Allah'a yakın olsun.

Felix Magath gibi adam boştayken diğerlerine bakmak ayıp olur...Abdullah Avcı'yı isterim ancak bu yönetimle ve bu atmosferde değil.İlerki yıllarda gelsin.F.Terim'de gelmesin bence.O bizim efsanemiz olarak kalsın.

felix magath...

ve türk futbolcusu??????

ilk elestirileri duyar gibiyim...

"burası türkiye magath efeendiii... burada baska bir futbol oynanıyor... türk futbolcusunu seveceksin... pışpışşlayacaksın... duygusaldır bizim tosuncuklar... bize avrupalı ayakları yapma"...

el faaaatiha...

karaman son duzlukte acilacak

Aslından İbrahim Akın'ı ve Burak Yılmaz'ı tekrar futbolcu özelliklerine kavuşturmuş teknik adam bence iyi teknik adamdır. Yanılıyor muyum? Yani Şenol Güneş'e talip olalım demek istemiyorum hatta olmaz diyorum. Ama adama helal olsun Burak Yılmaz'ı tekrar kazandı. Aynı şekilde İbrahim Akın'ı adam eden Avcı'da iyi bir teknik adam. Ben bir kaç yıl önce Avcı'nın kendi ağzından duymuştum. İbrahim Akın bana Doktor ücreti ödemesi gerekiyor demişti. Adama psikolojik yardımda bulunup gelişimini sağlamış.

Kim olacaksa biran öne belirlensin..Bjk çok sanslı..Gelecek seneki hocalarını belirler dışarıdan çalışmalara başlar..Ozamana kadar tayfur götürür takımı,Bizdede aynısı olması lazım.Yeni hoca belirlenip maçları izlemeye başlaması lazım.Scout çalışanları ilede fikir alış verişinde bulunması lazım..

Geri
Üst Alt