Hangi Teknik Direktörü istersiniz?

Cevap: Hangi Teknik Direktörü istersiniz?

Eric Gerets olabilir..

O dønemki lig ile simdiki lig arasinda fark buyuk bence. Hagi'de de birisi yazmisti temel problem 2004-2005 sezonunu veri almalari oldu diye. Anadolu takimlari artik bizden daha iyi yerliler buluyorlar ve gucluler. Iyi dusunulmeli o dønem basariya ulastiysa bile simdiki sartlar falan hersey dusunulup øyle karar verilmeli.

Edit: Van Gaal gelsin. Borges'de yazdi. Altyapidan oyuncu falan da cikartiyormus Gaal. Mentalite olarak Terim gibi diyorlar disiplin konusunda falan ustune bir de sistem kurup yeniden yapilanma yapabilecek ve Avrupa futboluna hakim birisi.

O dønemki lig ile simdiki lig arasinda fark buyuk bence. Hagi'de de birisi yazmisti temel problem 2004-2005 sezonunu veri almalari oldu diye. Anadolu takimlari artik bizden daha iyi yerliler buluyorlar ve gucluler. Iyi dusunulmeli o dønem basariya ulastiysa bile simdiki sartlar falan hersey dusunulup øyle karar verilmeli.

Bende katılıyorum ama bu adamlar gittiğinden beri eldeki yabancıları hiç kullanamıyoruz lucescu ve gerets en iyi şekilde kullanan adamlardı eldekileri oyüzden söyledim hani.. Yada uzun süredir yerli adam gibi t.direktörle çalışmadığımız için bu durumdayız..

jol - ramos - advocat

Sağlıklı bir lippi bayağı işe yarar.Yerli olarakta terim yada avcı

Bert van Marwijk'de gelebilir.

Ramos falan geçiniz..Onlar paracı hocalar..Paranı önüne dökersen takım yaparlar..Bize paraya minnet etmeyen nokta transferler yaptıracak hocalar lazım.Aynı zamanda elindeki kadroya en uygun sistemi oturtabilecek bir hoca..

Ramos falan geçiniz..Onlar paracı hocalar..Paranı önüne dökersen takım yaparlar..Bize paraya minnet etmeyen nokta transferler yaptıracak hocalar lazım.Aynı zamanda elindeki kadroya en uygun sistemi oturtabilecek bir hoca..

sevillaya kimlerle 2 kez uefayı 1 kere süper kupayı felan aldırmış bi bak istersen

sistemide türk futboluna uygun öle saçma 4-3-3 felan değil klasik 4-4-2 rijkaardın o müthiş barcasınıda 3-0 yenmişti süper kupadaki maçta belirtelim :)

Lucescu reisss :(

Hala yabanci öyle mi ? :)

bize yerli teknik direktör lazım yabancıyı getircez hangi türk futbolcuyu tanıyoda bize getircek

oyum ERSUN YANAL

Aklimdayken paylasayim. Bu haber 2008'de çikmisti, Adnan Polat baskan olmaya hazirlanirken. Istediginiz yerle gülebilirsiniz, serbesttir :asd:

Gönlünde Mourinho var !

Galatasaray camiasında Özhan Canaydın’ın yerine başkan seçilmesine kesin gözüyle bakılan Adnan Polat, Sarı-Kırmızılı taraftarların gönlünde yatan bir “Rüya takım” kuracak. Rüya takımın iki temel taşının ise Jose Mourinho ve Shevchenko olması için planlar yapılıyor. Polat’ın sezon sonunda alt yapının başına geçmesi beklenen Karl Heinz Feldkamp’ın yerine Chelsea’den ayrıldıktan sonra başta Barcelona olmak üzere birçok Avrupa devinin peşinden koştuğu Jose Mourinho’yu Galatasaray’da teknik direktör olarak görmeyi çok istediği vurgulanıyor.

FENER’E MİSİLLEME

Chelsea’ye transfer olduktan sonra Milan’daki günlerini mumla arayan Ukraynalı golcü Shevchenko da Adnan Polat’ın gönlünde yatan bir diğer aslan. Galatasaray’ın özellikle son yıllarda Avrupa kupalarında başarısız olmasını içine sindiremeyen Polat’ın Mourinho ve Shevchenko için 22 milyon euro gibi bir parayı da gözden çıkarabileceği bildirildi. Adnan Polat, Mourinho ve Shevchenko bombalarını patlatarak Galatasaray’ın Roberto Carlos gibi bir dünya yıldızını transfer eden, Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finale kalan Fenerbahçe’yi yurt içi ve Avrupa futbol arenasında geride bırakmayı hedeflediği kulislerde yüksek sesle dile getiriliyor.

abdullah avcı ankette güzel oy almış

Aslında Abdullah Avcıyı ben de beğeniyorum ama Belediyedeki gibi bizi de sadece kontraatak üzerine oynatır da hasta eder diye çekincem var. Sonucta öyle alışmış benimsemiş başarılı olmuş bir adam ama tabiki başarısı Belediyespor çapında. Ammaaa Tolunayı gerçekten isterim, adam çatır çatır oynatıyor hem hücümu hem de savunmayı. Ersun Yanal da iş yapar gibime geliyor. Ama yine de yerli Terim, yabancı Bilic diyorum. (Bizim yönetimin Bilic diye birinin varlığından haberi bile yoktur gerçi.)

Bu ülkede yabancı hocalarla başarı gelmiyor.Tek bir istisna var oda Lucesku,bu yüzden ya Terim yada Abdullah Avcı olsun

Magath'a hayır demezdim ama şu an için iç dinamikleri iyi bilen bir hoca gelmesinden yanayım ,zaten Wolfs'a geri döndü.İmparator veya Ersun Hoca gelmeli bence.

Eric Gerets Lyon´a gidiyormus :)

Aslında Abdullah Avcıyı ben de beğeniyorum ama Belediyedeki gibi bizi de sadece kontraatak üzerine oynatır da hasta eder diye çekincem var. Sonucta öyle alışmış benimsemiş başarılı olmuş bir adam ama tabiki başarısı Belediyespor çapında. Ammaaa Tolunayı gerçekten isterim, adam çatır çatır oynatıyor hem hücümu hem de savunmayı. Ersun Yanal da iş yapar gibime geliyor. Ama yine de yerli Terim, yabancı Bilic diyorum. (Bizim yönetimin Bilic diye birinin varlığından haberi bile yoktur gerçi.)

Bence Avcı elindeki oyuncularla anca bu yapılabileceği için kontra atağı benimsemiş durumda. Bkz. Bursaspor'unda başka yaptığı birşey yok hala kontra ataktan rahatça gol bulabiliryorlar. Avcı malzemesine göre iyi yemek yapıyor. Hagi'ye göre çok çok çoook daha iyi işler yapabilir bizde hem alt yapı konusunda son senelerdeki vasatlıgımızı sonlandırabiliriz.

Murat Durgun!

evet murat durgun Onu getirelim 30 sene bekleyelim 31.sene takım şampiyonluğa oynar...

Geri
Üst Alt