Hangi Teknik Direktörü istersiniz?

Cevap: Hangi Teknik Direktörü istersiniz?

Fatih Terim'in gelmesini istemeye başladım. Tugay'ı yetiştirsin. Scout ekibine bildiği adamları takviye etsin.

Ünal Aysal-Adnan Öztürk-Fatih Terim-Tugay Kerimoğlu

Sisteme ve futbolcuya has altyapı ve A takım idman programları yapılmalı. Sağlam bir scout sistemi kurulmalı. Madem gidecek çok futbolcu var, alınacak isimlerin karakteri, psikolojisi ve yetenekleri, profesyonel değerlemeye tabi tutulup rasyonel puanlamaya tabi tutulmalı. Duygusallıktan uzak transferler yapılmalı.

Her ne olursa olsun, kamuoyuna taraftarın üzerine kafaya uçan, her canlı yayında ağlayan, ense tokat görüntüleri veren futbolculara, davranış bozukluklarını düzeltecek, kendini ifade etme yeteneklerini geliştirecek görgü eğitimi verilmeli. Bir nevi görgü ve imaj danışmanı olmalı. Madem asırlık kültür mirasımızla övünüyoruz, futbolcumuz da, başkanımız da, biz de ona uygun hareket edeceğiz.

Fatih Terim'in gelmesini istemeye başladım. Tugay'ı yetiştirsin. Scout ekibine bildiği adamları takviye etsin.

Ünal Aysal-Adnan Öztürk-Fatih Terim-Tugay Kerimoğlu

Sisteme ve futbolcuya has altyapı ve A takım idman programları yapılmalı. Sağlam bir scout sistemi kurulmalı. Madem gidecek çok futbolcu var, alınacak isimlerin karakteri, psikolojisi ve yetenekleri, profesyonel değerlemeye tabi tutulup rasyonel puanlamaya tabi tutulmalı. Duygusallıktan uzak transferler yapılmalı.

Her ne olursa olsun, kamuoyuna taraftarın üzerine kafaya uçan, her canlı yayında ağlayan, ense tokat görüntüleri veren futbolculara, davranış bozukluklarını düzeltecek, kendini ifade etme yeteneklerini geliştirecek görgü eğitimi verilmeli. Bir nevi görgü ve imaj danışmanı olmalı. Madem asırlık kültür mirasımızla övünüyoruz, futbolcumuz da, başkanımız da, biz de ona uygun hareket edeceğiz.

Bülent Ünder Fatih Terim operasyonunun bir parcasi olabilir mi sence? Gelecek sezona simdiden hazirlik anlaminda?

106 yillik kulübün 2011'da scout sistemin kurulmasini konusmasi rezillik. Senelerdir Futbol Subesindekiler ne yaptilar merak ediyorum.

106 yillik kulübün 2011'da scout sistemin kurulmasini konusmasi rezillik. Senelerdir Futbol Subesindekiler ne yaptilar merak ediyorum.

Menajerler aracılığıyla transfer yapıyorlar hala bile...

Menajer Florya'ya geliyor listeyi veriyor Adnan Sezgin abimiz beğeniyor,hocayla konuşuyor hoca bir şekilde ikna ediliyor ve iş bitiyordu,komediydi...

benim aklım hala gerets'de kaldı :)

Burada bazilariniz saka gibi yorumlar yapiyor. Bulen Tulun olumlu laf etti diye hakkinda bir gram bilgielri olmadigi Bulent Under gibi bir adam hakkinda negatif yorumlar gonderiliyor. Galatasaray'imiz boyle taraftarlari olursa bu kulubun istikrarli bir sekilde basarili olmasi cok zor gercekten. Bulent Under 4 senelik sampiyonluk serisi ve UEFA Kupasini aldigimiz donemin gizli kahramanidir ama Fatih Terim'e vakti zamaninda yalakalik yapmadigi icin Fatih hoca ondan sonra onu yaninda bulundurmamistir ne enterasan o da ondan sorna taktiksel acidan zayif bir hoca olarak anilmistir. Ayrica rekor puan aldigimiz ve sampiyon oldugumuz 2005-2006 senesinde de Erik Gerets'in yardimciligini yapmistir.

Bulent Under'in bugun ulkemizde oldugu gibi cok onemli bir futbol adami olarak anilmamasinin sebebi kendisi gibi beyefendi, delikanli, terbiyeli, az ve oz konusan, aklindan gecenleri acik bir sekilde kirici olmadan soyleyen, harbi adamlarin yerine Bulent Uygun gibi geveze, ne dedigini bilmeyen, aciz, asagilik kompleksli, ozenti insanlarin prim yapmasidir baska birsey degil. Bu kulubu ve camiayi bilmeyen sacma sapan insanlar gelecegine ilk basta dusunulmesi gereken ender insanlardan biridir Bulent Under.

Bülent Ünder Fatih Terim operasyonunun bir parcasi olabilir mi sence? Gelecek sezona simdiden hazirlik anlaminda?

Bazı şeylerin yapılabilmesi için yalnız para değil vizyon gerekli. Scout ekibi kurulması işi bunun bir parçasıydı. Rijkaard'ı getirmek öyleydi. Ama bunun göz boyamak olduğu ortaya çıktı. Bülent Ünder'in gelmesi değişikliğin başlangıcı olabilir ama Polat asosyal başkanı oynuyor. Tribünlere oynuyor, gazla yönetiyor, kartları açmıyor... Gizlediği şeyler olduğunu, zaman kazanmaya çalıştığını düşünüyorum.

Kalli'yi Hakan Şükür+Lincoln+Medya'ya, Rijkaard'ı Sezgin+Medya'ya, Arda'yı hem kendi yedi, hem Medya'ya yedirtti. Taraftarı da medya yönetiyor hala. Telegol ne derse forumlarda aynısı dolaşıyor. Ultraslan'ı resmi taraftar yaptı, tribünleri böldü.

Hangi teknik devrimi yaparsan yap, doğru malzeme ve medya desteğini almalısın. Madem paran yoktu, doğru bir scout yapılanmasına girerdin, kayseri-antep'in bulabildiğini sen de bulurdun. 1 yerli 1 yabancı 2 yıldızın olurdu, gerisi genç, hırslı ve yetenekli futbolculardan oluşurdu. Çırpındıkça battılar yıldız sevdasına, tribünlere oynamak sevdasına.

abdullah avcı

ersul yanal

olmazsa fatih terim

türk

fatih terim

yabancı

gerets

artık hücum futbolu izlemek istiyorum eski galatasarayı özledim.

Hücum futbolu oynatacak cesur hoca istiyorum.

Bahri Havadır: Adnan Polat'ın teknik direktör adayları; Abdullah Avcı, Tolunay Kafkas, Ertuğrul Sağlam gibi isimler. Kesinlikle yerli olacak

Cevap: Hangi Teknik Direktör'ü istersiniz?

bence türk yabancı fark etmez...

galatasarayın ruhu olan presli huc üm felsefeli oyunu oynatsın yeter...

Ertuğrul Sağlam fln gelirse, Adnan Polat bu takımı kümeye oynatmaya karar verdiğini tesciller.

Geri
Üst Alt