Hangi Teknik Direktörü istersiniz?

Cevap: Hangi Teknik Direktörü istersiniz?

Juan de la Cruz Ramos Cano

yerli olursa kesinlikle vizyon sahibi bir td olmalı. abdullah avcı arif ikilisi ya da tugay hasan şaş ikilisi olabilir. takımı gözü kapalı teslim edebilirim bu ikililere. ne cemaatçi, yabancı düşmanı tipler ne de saçma sapan hareketler yapacak inatçı insanlar. işlerini düzgünce yapacaklarına inanıyorum. illa asıp kesecek birilerine ihtiyacımız yok.

Fatih Terim'dan sonra bir ara Fernandez ismi dillendirilmişti. Hatta Terime baya benzetiliyordu. Şimdi nerdedir ne yapıyordur bilemem ama bence düşünebilinir.

Hagi ve Fatih Terim olmasın da, herhangi birisi olabilir. bu iki ismin de artık Galatasaray'a verebileceği bir şey kalmamıştır..

Yazdim Galatasaray.org'a Martin O'Neil diye hic bir ise yaramayacak okumayacaklar bile benden baska hic kimse goremeyecek o upuzun yaziyi o ugrastigim emek verdigim yaziyi ama onemli degil en azindan biraz daha rahat icim en azindan dilim dondugu kadar icimi doktum kimse okumayacak olsa da hic onemli degil ben gorevimi yaptim kendimi rahat hissediyorum . He bir de okunursa olmaz ya birinin gozune ilisir bu adam kim derse ? Biraz inceleseler zaten '' O '' gelir . MARTIN O'NEIL gelir :) . Keske ...

Sili nin teknik direktoru borghi'yi Galatasarayimizda gormek isterim

madde madde sıralayalım:

1. Galatasaray antrenör yetiştirecek takım değildir. buraya gelenlerin kendilerini ispat etmiş kişilerden olması gerekmektedir.

2. gelen Teknik Direktörün elinde elbette sihirli değnek olmayacaktır ve bazı uygulamalar yavaş yavaş hayata geçirilecektir. ama bunun için kendisine süre sunulurken, o da ışık verecek ve gelecek vaadedecektir. 5 maç yeniyorsa bir maç berabere kalıp ve/veya yenilecektir. ama üstüste 10 maç kaybetmeyecektir.

3. hoca bu takımın Avrupa UEFA Kupası ve Süper Kupası sahibi olduğunun bilincinde olacak ve ben bunun üzerine ne katkıda bulunabilirim diye düşünecektir. ön elemede 2 dandirik takımı geçmek ile (hoş, artık onlara bile eleniyoruz ya; bkz karpat lyviv) bu camiaya katkıda bulunacağını düşünmemeli ve hedefi sürekli en yüksekler olmalıdır.

4. tabii ki komplike bir çalışma söz konusudur. yeni gelecek yönetim de törkiş style çalışmamalıdır. Avrupa'da başarılı olmak istiyorsan Avrupalılar gibi düşünmek, yaşamak ve de hareket etmek zorundasın. yıldız futbolcusundan bahçevanına, teknik direktöründen aşçısına kadar takım bir bütün olarak düşünülmeli ve bütün ödemeler saniye bile geçirilmeden zamanında yapılmalıdır. profesyonel motivasyonun 1. şartı budur. "al koçum şu parayı biraz idare et" ya da "bizde kimsenin parası kalmaz, kaçıyor muyuz?" gibilerinden domestic çıkışlar, başarının önündeki en büyük engeldir. (bunu bir ara en iyi Fatih Terim becermişti. ama o da yönetimin desteği olmadan, kişisel çabalarıyla..)

bütün bunları yapmadıktan sonra, Hagi gitmiş Ferguson gelmiş, ya da Adnan Polat gitmiş başka bir zengin işadamı gelmiş o kadar önemli değildir. gelen bir vizyon sunamıyorsa, -hele ki bu ülkenin en büyük takımının şu hallerde olmasını içine sindirip kılını bile kıpırdatmıyorsa, gitmelere de kalmalara da gerek yoktur derim..

Ya van gaal yada avcı birini getirmek zorundalar teknik direktörleri seçen bir kulüpken artık teknik direktörler bizi seçiyor yazık

ertuğrul sağlam gelecek..hissiyatım o..ama keşke lucescu gelse..kırarız zincirlerimizi eski aşk depreşir sinemalarda gösterime gireriz neler yaşarız neler..

Van gaal 0'dan yaratır takımı valla.

van gaal cok iyi bir tercih olur bizim icin zaten sever oyle sifirdan takim kurmayi oyle pek transfer transfer tutturan bir adamda degil cikardigi gencler belli adamin

ustune birde lipi ekleyebiliriz oda cok iyi olur ama transfer butcesi lazim ona

Cevap: Hangi Teknik Direktör'ü istersiniz?

Lucescu'yu getireceksin, Tugay'ı transfer ve alt yapılardan sorumlu yapacaksın. Adnan Polat eğer başta duracaksa, car car konuşmayla olmuyor, yıllık 50 milyon€ transfer bütçesi koyacak ve dümen yapmayacak. Lucescu 2 sene de, toplar bu takımı. Zaten ilk başta 10-15 arası oyuncu gitmesi gerekiyor.

Akrep Nalan'da rejime başlar kardeşim :)

Ertugrul gelsin

15 kişi direkt gitmeli takımdan..

Bu takıma Fatih Terim lazım arkadaş...

Fatih Terim

Artık farklı düşünceler olabilir. Sonuçta Polat olmayacak. Ünal Aysal eğer başkan olursa Fatih Terim sesleri yükselmeye başlayabilir. Bunu nereden biliyorum aslında hiç bir şey bildiğim yok. Bilemeyiz ki adamın dünya görüşü futbol görüşü nedir? Belki adam Mourınho'yu hedeflicek (atıyorum tabi), capello ne bileyim belkide Hikmet Karaman bu işi yapar diyecek, belkide Fatih Terim tamamdır diyecek. Of ya şu zaman hemen gelsin ne olacaksa olsun

bulent under cok sansli ve ugurlu bir adam

kucumsememek lazim

kismet onemlidir

Evet haklısın Bülent Ünder'i es geçmek olmaz. Ama biliyosun 8 de 8 yapsa da kalacak mı? Ben hiç sanmıyorum. Umarım yapar ve kalmasa bile her daim elimizde böyle bir teknik adam olur. Ayrıca o zaman beşiktaşın üzerinde bitiririz ve ben tam dört tane forma kazanırım :)

Geri
Üst Alt