Hangi Teknik Direktörü istersiniz?

Cevap: Hangi Teknik Direktörü istersiniz?

morinho :D

şaka bi yana.. Tolunay hoca.. Gelir mi? Hiç sanmam

Fatih Terim

Ben Fatih Terim'ciydim ama Tolunay'a daha sıcak bakmaya başladım. Abdullah Avcı için de erken diyorum

teknik direktörümüz türk olmalı bu benim görüşüm

Yazdim Galatasaray.org'a Martin O'Neil diye hic bir ise yaramayacak okumayacaklar bile benden baska hic kimse goremeyecek o upuzun yaziyi o ugrastigim emek verdigim yaziyi ama onemli degil en azindan biraz daha rahat icim en azindan dilim dondugu kadar icimi doktum kimse okumayacak olsa da hic onemli degil ben gorevimi yaptim kendimi rahat hissediyorum . He bir de okunursa olmaz ya birinin gozune ilisir bu adam kim derse ? Biraz inceleseler zaten '' O '' gelir . MARTIN O'NEIL gelir :) . Keske ...

ne basarisi varda bukadar övüyorsun

Adnan Polat'ın getirmeyecek olmasına şükürler olsun. Kim olursa olsun.

Tek forvet oynatan hoca mümkünse gelmesin.

Gerçekten bir 4-4-2 oynayalim, sahaya yayılalım.. 4-3-3 iyi guzel ama biz pek beceremedik..

Cogunlugun fikri yerli olmasindan yana gibi duruyor. Zaten ligi taniyana kadar yabanci antrenor baya zaman geciyor. Bu acidan ligi biln Lucscu veya Gerets de muhtmel isimler. Ben ikisinden Gerets'i ve hucum agirlikli futbolunu tercih ederim.

Şu takımdaki artıkları gömecek bir Teknik Direktör gelsin tamamım, razıyım ben. :)

Abdullah Avcı kolay değil. Gs, Fb, Bjk gibi 3 büyük kulübü çalıştırmak başka takımı çalıştırmaya benzemez.

Medya baskısını, taraftar baskısını kaldırmak kolay iş değil.

Takımdaki oyuncuları yönetmek daha zor, başımıza ne geldiyse bundan geliyor zaten.

Ahmet vur dedik oldurup cesedini yol kenarina gomdun kardis

[video=youtube;msRWOU0ZUGI]https://www.youtube.com/watch?v=msRWOU0ZUGI&feature=related[/video]

Fatih Terim olayi aydinlatmis beyler, geliyorum diyor.

fatih terimi istemiyorum.eğer gelicekse kümede düşsek dahada rezil olsak bile gitmemeli.kimin gelip gitceği önemli değil.isimlere takılmamak lzm

gelicek kişinin gönderilmemesi önemli.evet gün gelicek bu adam teknik direktör deil bu nasıl kadro bu nasıl oyuncu degişiklik dicez.ama o sıra hemen gönderilmicek ve yönetimin arkasında duracagı biri gelmeli.cunku kısa vadede başarı hem zor hemde istikrar olmadıktan sora 1 başarı var ertesi sene rezillik gibi bi düzen olmamalı.

bu yuzden şu takımın başına gelip en az bi 5 sene takımın herşeyiyle ilgienicek tamamen profesyonel bi adam gelsin

Geri
Üst Alt