Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Rafa Silva'yı istedik Salıncaktaş Fk aldı Lemina'yı istedik Wolverhampton gitti adamı kaptan yaptı bizim yönetim daha şampiyonluk kutlaması yapsın biz daha çok bekleriz orta sahaya transferi kanks yav
Rafa Silva'yı istedik Salıncaktaş Fk aldı Lemina'yı istedik Wolverhampton gitti adamı kaptan yaptı bizim yönetim daha şampiyonluk kutlaması yapsın biz daha çok bekleriz orta sahaya transferi kanks yav
Can kardesimizi ozledim tabi. Dorugun trollukte zirve yaptigi bir forumda Can'in olmayisi buyuk bir kayip.
Ondirek Beranda'yi ozlemedim tabi ki. Ama ona bile razi olurdum bugun. 8.5 eksigimizi kapatirdi. Mariano-Ciguli-Beranda ne ucgenler kuruyordu be. NDiaye ile Fernando yaridiriyordu, Rodrig3z-Gomis asist-gol makinasi, Maicon'un hirsi. Muthis bi takimdik.
Hatta kazma hirvatin Bursa deplasmaninda 0-2 gerideyken iki beki birden cikarip iki kanati oyuna aldigi bi mac vardi. Beraberligi kurtarmistik sanirim. Ciguli'nin oyuna girer girmez attigi bir gol vardi (ilk golu galiba). Ne sezondu be.
Aslında 2'si birden lazım da illa biri olacaksa defansif derim. Zor maçlarda, Avrupa maçlarında orta sahamız fazla geçirgen. Ciddi pozisyon vermesen bile alamadığın ribaundlardan sonra takım çok hırpalanıyor. Öne koş geriye koş bitiyor kondisyon.
Hücumda çok sıkıntı çekebilen bir takım olmamıza rağmen durum bu.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.