GSC Anket Hangi Tip 8 Numara?

Hangi Tip #8?

• Kullanılan toplam oy
    33
Okan Hocanın tarif ettiği orta saha ofansif gücü yüksek bir orta saha, Okan Hocaya güveniyorum bu konuda

Belhanda tarzı oyunu 2 yönüyle oynayan daha çok hücumu seven 1 orta saha olan Adem Zorgane'yi alalım..
ADEM ZORGANE, AN EXPRESS ADAPTATION – JMG Football
Yeni rafa silvan bu mu kanks

1 tane daha toreyramiz olsa simdi kendi tankimizi tufegimizi uretiyorduk ediyorduk

Cevabim belli herhalde

Sen de özledin biliyom Arif abi :D
Can kardesimizi ozledim tabi. Dorugun trollukte zirve yaptigi bir forumda Can'in olmayisi buyuk bir kayip.

Ondirek Beranda'yi ozlemedim tabi ki. Ama ona bile razi olurdum bugun. 8.5 eksigimizi kapatirdi. Mariano-Ciguli-Beranda ne ucgenler kuruyordu be. NDiaye ile Fernando yaridiriyordu, Rodrig3z-Gomis asist-gol makinasi, Maicon'un hirsi. Muthis bi takimdik.

Hatta kazma hirvatin Bursa deplasmaninda 0-2 gerideyken iki beki birden cikarip iki kanati oyuna aldigi bi mac vardi. Beraberligi kurtarmistik sanirim. Ciguli'nin oyuna girer girmez attigi bir gol vardi (ilk golu galiba). Ne sezondu be.

Aslında 2'si birden lazım da illa biri olacaksa defansif derim. Zor maçlarda, Avrupa maçlarında orta sahamız fazla geçirgen. Ciddi pozisyon vermesen bile alamadığın ribaundlardan sonra takım çok hırpalanıyor. Öne koş geriye koş bitiyor kondisyon.

Hücumda çok sıkıntı çekebilen bir takım olmamıza rağmen durum bu.

Geri
Üst Alt