Volkan Aslan
Aslan Üye
- 29 Haziran 2009
- 7.999
- 8.344
- 2.368
Bu asisti yapan Alex Scott gibi bir orta saha istiyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yeni rafa silvan bu mu kanksBelhanda tarzı oyunu 2 yönüyle oynayan daha çok hücumu seven 1 orta saha olan Adem Zorgane'yi alalım..
![]()
Rafa Silva'yı istedik Salıncaktaş Fk aldı Lemina'yı istedik Wolverhampton gitti adamı kaptan yaptı bizim yönetim daha şampiyonluk kutlaması yapsın biz daha çok bekleriz orta sahaya transferi kanks yavYeni rafa silvan bu mu kanks
Son gün vecino ndombele gündemini bir kez daha kaldıramam benRafa Silva'yı istedik Salıncaktaş Fk aldı Lemina'yı istedik Wolverhampton gitti adamı kaptan yaptı bizim yönetim daha şampiyonluk kutlaması yapsın biz daha çok bekleriz orta sahaya transferi kanks yav![]()
Ndombele artık fitleşiyo onu da alamayızSon gün vecino ndombele gündemini bir kez daha kaldıramam ben
Manu koneye 35m falan verelim ne olacaksa olsunNdombele artık fitleşiyo onu da alamayızBonaventura ismi haberlerde olur öyle 1 şey olursa kanks yav
![]()
Icine Can Karabacak mi kacti len?Belhanda tarzı oyunu 2 yönüyle oynayan daha çok hücumu seven 1 orta saha olan Adem Zorgane'yi alalım..
![]()
Sen de özledin biliyom Arif abiIcine Can Karabacak mi kacti len?
Can kardesimizi ozledim tabi. Dorugun trollukte zirve yaptigi bir forumda Can'in olmayisi buyuk bir kayip.Sen de özledin biliyom Arif abi![]()