Hangi Türk TD'leri Takımımıza Uygun Bulursunuz?

Hayri Cund

expert üye
GSC Efsanesi
Yukaridaki kallavi listeden hangilerini ekibimize uygun buldugunuzu lutfen belirtir misiniz.

G.Saray adını taşıyabilecek adamlar Güneş ve Denizli ama onları istemem bu saatten sonra

Hamza'ya verdim G.Saray evladı muhabbetinden tutarsa efsane olabilir.

Ama gönlüm yabancıdan yana

sırf kılıfına uysun diye katıldım yukarıdakilerden Şenol hocayı seçerdim ama TD arayışımız olursa elinde ki kadro ile en iyisini yapan adamı bulmalıyız. Dünya yıldızları ile 5 sene de 2 şampiyonluk yaşayanı değil

Olursa H.H. olur. Bir kaçı hariç alayı yavşak zaten.

ertuğrul sağlam. ancak yabancı t.d yasağı olmadıkça türk t.d tercih etmem.

Denizli lig için iyi ama Şampiyonlar Ligin'de sürekli sıfır çeken veya en fazla 1 puan alan bir teknik direktör, vizyonu bize uygun değil.

bir senol hoca var o da cok yiprandi gecen sezonlarda

ayrica dünya futbolunu ve futbolcularini pek iyi tanidigini düsünmüyorum

bize vizyon sahibi bir hoca lazim

o da maalesef yurt icinde bulunmuyor

korkum o ki, mancini kovulur veya istifa ederse yine hagi'yi getirecekler basimiza ve hagi hic cekilmiyor td olarak

2 kere geldi ikisinde de takimi harcayip gitti

hakan sükür'ü cok yakistirirdim td'lige ama o sporu degil siyaseti secti maalesef

Şenol güneş adamlık konusunda tartışılmaz, bu takımı ayağa kaldırabilir mi bence kaldırır.

Şenol Hoca.

Yılmaz Vural gelse olumlu yönde büyük süpriz yapar ama :))))

Ersunun kral olduğu bir ligde her yerli iş yapar ama Senol hocanın yeri ayrıdır her zaman

Hamza Hamzaoğlu. Yalnız, kötü bir ihtimal gerçekleşir ve gelecek sezon teknik direktör arayışına girersek, adayım kendisi olmaz. Zira olası bir başarısızlık, kendisinin sonu olabilir.

Şenol Güneş ve Mustafa Denizli en favori isimler tabi ki ancak bir de Hamza Hamzaoğlu gerçeği var , Ertuğrul Sağlam , Tolunay Kafkas , Uğur Tütüneker'de iyi hocalar mesela. Bilmiyorum.

Mancini henuz gitmemeli ama gidersede yeni TD'nin yerli olmasindan yanayimdir

1.Senol Gunes

2.Tugay

3.Hamza

4.Kafkas

5.Vural

boyle bir shortlist cikarttim

Geri
Üst Alt