Hangi Türk TD'leri Takımımıza Uygun Bulursunuz?

Selçuk ve Burak'ı oynatmayacak yerli T.D olmadığı için hiç biri diyorum.

mustafa denizli bence manciniyi degil denizliyi getirseydik belki suan sampiyonlugu konusuyorduk

Ne Şenol Güneş'i ya.Bizim takım da hangi yabancı Şenol Güneş'i takar.Hiçbir yerli td bize uygun olmaz.Klasik amaçsız H'Cund konusu.

icindeki kinden arinmani saglayacak dostane bir fotograf

horse_dog_184ssbj-184ssdm.jpg

Hamza Hamzaoğlunun 1.olmamasına şaşkınım

Hamza Hamzaoğlu için henüz erken. Akhisar'dan başka bir takımda daha görmek lazım. Eğer orada da başarısını devam ettirirse gelecekte teknik direktörümüz olabilir. Açıkcası ben Tolunay Kafkas'ı tercih ederim.

1. Gittiği her takımda belli bir sistem oturtmuş ve bunun karşılığında da başarılı olmuş bir teknik adam.

2. Disiplinli, karakterli, genç, ayrıca zamanında Galatasaray formasını giymiş birisi. Yani camianın ağırlığını biliyor.

Ben artık hocaya değilde ekibine bakıcam. Şu takımın başına nasıl şut çekileeğini öğretecek bir yardımcı barındırmayan her hocaya bende veto. Birde kendi evladımız gelsin hocaya yardımcılık yapar diyen her yöneticiyede veto.

Avrupada yaşamış yetişmiş sert disiplinli yardımcısı olan her hocaya fitim.

Guardiola tolunay'da olur bak. Ama onun başına çok sağlam sportif direktör getirmek laızm.

Hamza hocanın bizde tutmayacağını düşünüyorum şuan için.Kendisinin biraz daha tecrübe kazanması lazım.Gönlüm sadece yabancıdan yana,yardımcı olarak bu isimlerden birisi gelebilir.

Geri
Üst Alt