Hangi Yabancılar Gönderilmeli?

devre arası ilk dany ile nordin gönderilmeli seri a olmak şartı ile bruma 1 seneliğine kiralanabilir.

Amrabat, Dany ve Riera kesin gitmeli.

Yerlerine adam gibi bir stoper ve adam gibi bir sağ bek alınabiliyorsa Chedjou ve Eboue.

Kesinlikle Dany ve Amrabat. Riera olsun Chedjou olsun bunlarin yarari oluyor Ama Amrabat ve Dany hep zarar hep zarar.

Tapatalk

Riera

Dany

Amrabat

Kesin gonderilmeli...

Eboue

Chedjou

Duruma gore... Demin bi arkadasin dedigi gibi Chedjoudan daha bisey olabilir belki ve Ebouede sezon sonuna kadar idare eder bence ama sezon sonu yerine cok daha iyilerini bulabiliriz, hemde daha genc olanini

Hepsini saymışsınız zaten. :D

Aydin ve Yigit Gökoglan´i nezaket olsun diye saymak istedim, hatta Yekta daha önceden kanat oyuncusuydu ve Emre zaten bir ara kanat oynadi . Ama hele hele Amrabat burada iddia edildigi kadar kötü futbolcu degil, tam akine bence cok iyi bir oyuncu. Daha da ileri gidip bari Hayrovic, Bruma ve Amrabat ligin en iyi 6-7 kanat oyunculari arasina koyayim bari. Bruma birde tam World-Class bi yetenek. Mancini Sneijder ile nekadar basarili olmus ise Bruma´yi su ana kadar bir okadar harcamistir.

Aristo mantigi ile degerlendirmek lazim bu konulari, sen düzenli oynatmadigin adamlardan düzenli verim bekleyemezsin. Ister Nordin, ister Hayri ister Bruma olsun.

Bu arada bence Aydın da gitmeli. Yabancı olarak... O da futbola yabancı be ya... :redface:

Amrabat-Dany-Chedjou-Riera 4lüsünden Dany-Chedjou kombinasyonu hariç hangi ikili paket yapılırsa kabulümdür

seçim yapmak çok zor dany kesin gibi ancak 2. oyuncuyu seçmek zor riera desen adam vazifesini layikiyle yerine getiriyor amrabat desen takımda kalmak için herşeyi yapıyor hız fizik gücü gibi özellikleride cabası eboue desen CL de lazım olabilir aslında herşey birazda drogbaya bağlı sezon sonu gidecekmi yoksa 1-2 yıl daha oynarmı...söylemeyi unuttum bence chedju gidebilir

dany ve chedju diyorum son kararım :)

Bu arada ankette 2 denmişti. bence sınırsız olmalıydı. (öyleysede ben 2 diye 2 işaretledim)

zlatan dicem ama oda yaşlı gibi biraz bize gelirmi gelmezmi oda var

Bence Zlatan Ingiltereye gider adam her yeri gezmek ister.

o ancak emeklige ayrilmak isterse Türkiyeye gelmek ister.

Adam kulübü dagitir Mancinyle dövüs yapar, onun yerinde genç, yetenekli forvetleri tercih ederim.

Veya Bony. :D

Geri
Üst Alt