Hangisini Tercih Edersiniz? Harit vs. Evander

2,7 M net parayı kabul etmeyen Amine Harit.
Kalsın bir zahmet o maaşla elimizde patlar böyleleri.
Schalke düşerken sahada gezen adamdan ne hayır bekliyoruz?!?
.

Kadroya bakınca ikisi de gelsin diyorsun. Ama sağlam sözleşme yaparsan ve adamlar yatmaya karar verirse işte o zaman da ayvayı yiyorsun. Özellikle Amine Harit gibi bir adamın özelliklerine sahip bir adama bence acayip ihtiyaç var ama adam oynamazsa ciddi zarar etmeden hayatta gönderemezsin.

Grillitsch transferi olsaydı işte bu avantajı olacaktı. Tutmasa bile çok rahat satabilirdik.

8 numarası Sergio olan takımın taraftarı 10 no diye neden tutturur anlamıyorum. İlla oyuncuların performansını düşüreceğiz. Sergio'nun eksiklerini göstermeyecek işçiye ihtiyacımız var bizim. Bu işçi diğer işleri de ne kadar yapabilirse o kadar kar. Zaten 10 numaranın yapması gereken çoğu şeyi Sergio yapıyor oyun içinde.

8 numarası Sergio olan takımın taraftarı 10 no diye neden tutturur anlamıyorum. İlla oyuncuların performansını düşüreceğiz. Sergio'nun eksiklerini göstermeyecek işçiye ihtiyacımız var bizim. Bu işçi diğer işleri de ne kadar yapabilirse o kadar kar. Zaten 10 numaranın yapması gereken çoğu şeyi Sergio yapıyor oyun içinde.
taraftarın tutturması ne alaka ya hoca istiyor

sanki taraftar istiyor diye 10 kovalıyor yönetim

#10 Evander

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

muhtemelen en çok para harcayacağımız mevkiye

1- disiplinsizliğiyle dünyaya nam salmış, gol asist olarak yeterli katkısı olmayan, mevkisi net olarak belli olmayan harit

2- 4 yıldır danimarkadan çıkamayan, sürekli oyuna küstüğü söylenen ve gamsız olan kendini kanıtlamamış evander

yerine daha net oyuncular almamızın gerektiği fikrindeyim, dünyada 2si dışında oyuncu mu kalmadı da bu kadar kastık 2si için.

Geri
Üst Alt