Hannibal | 2.Sezon

Alana 2 dkda Will'i satıp Hannibal'ın kollarına attı kendini.Jack iyiden iyiye şüphelenmeye başladı ama Hannibal yemedi bu numaraları,partideki yemekler insan eti değilmiş.Son sahnede mirriam'ın sağ olduğunu gördük,önümüzdeki bölüm will serbest kalıyor ve ilk iş hesap sormaya gidiyor.Dizi harika gerçekten işler iyice kızışacak belli.

Dr.Chiltona üzüldüm ama Crawfordın bu kadar saf olması beni deli ediyor.Alana sen zaten gözümden düştün,Hannibal ve Will satrancı başlayacak önümüzdeki bölümlerde

Hannibal var ya büyük adamsın.kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyorsun Will'le.Bu sezon Will de bambaşka bi kimliğe büründü Hannibal resmen kendi yoluna çekti pis kötü biri olup çıktı ama yakışmadı değil.Margot denilen hatun Mason Vergerin kız kardeşiymiş ki bi sonraki bölüm Mason verger karakterini de izlemiş olacağız.Dizinin başında da hannibal rising filmine selam çakmış oldular

Hannibal var ya büyük adamsın.kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyorsun Will'le.Bu sezon Will de bambaşka bi kimliğe büründü Hannibal resmen kendi yoluna çekti pis kötü biri olup çıktı ama yakışmadı değil.Margot denilen hatun Mason Vergerin kız kardeşiymiş ki bi sonraki bölüm Mason verger karakterini de izlemiş olacağız.Dizinin başında da hannibal rising filmine selam çakmış oldular

Bence şuanda will, hannibal'ı istediği yere çekiyor sezon finaline doğru iyice belli olur diye tahmin ediyorum

3.sezon onayını kesin olarak almıştır,sevenlerine duyrulur

Bu diziyi izlemeyen çok şey kaçırıyor.Jack*will kafa kafaya vermiş Hannibal'ı yakalamaya çalışıyor ama bence Hannibal^dan yine bir trick bekliyorum açıkcası.Freddie'nin ölmediğini az çok tahmin etmiştik.Alana günden güne soğuttun kendinden.Morgot ablaya üzüldük haliyle

mason verger>joffey

3.Sezon onayı alındı. Aksiyon dolu bir sezon olacak. Hannibal'ın kaçışlarını bol bol izleyeceğiz.

Yedin bitirdin kendini be Mason Verger xD

tapatalk reyiz

plan yapmayın plan

yutmaz hannibal lecter

ve sezon finali,müthiş bitirdiler.Hannibal tam bir kıyım yapıp gitti ama sanki hayal kırıklığı yaşadı Will'i keserken.Abigail sürpriz oldu Hannibal'ın FBIdan saklaması hakikaten efsane ve Will'in gözleri önünde öldürmesi çok büyük mesaj.Alana ve Jack öldü muht ama Will önümüzdeki sezonda olacak bi şekilde.Sarışın hatunla Hannibal iş birliği de nasıl gerçekleşti anlamadım,en son Hannibal onu öldürmeye gitmişti.Önümüzdeki sezon Paris dolaylarında kaçış serüveni mi yaşanacak yine kendine kimleri meze yapacak bekleyeceğiz uzunca süre

oha o nasil finaldi öyle. isin yoksa bekle simdi 1 sene daha.

adam tüm kadroyu kesti ya lan!!:numbness:

kitaplari okumadim ama filmin(red dragon) basinda will, hannibal tarafindan bicaklanip agir yaralaniyordu. iyilestikten sonra isinin basina geri dönüyordu. hannibal hapiste ama bu sefer baska bir seri katili yakalamaya calisiyorlardi jack ile beraber.
tabi ne kadar sadik kalirlar hikayeye bilemeyiz.
digerlerinden tam emin degilim ama will kurtulacaktir cok büyük ihtimalle. zaten 6 sezon olarak tasarlanmis dizide en önemli 2.adami hemen öldürmezler herhalde.

Son düzenleme:
January olması lazımdı sonra late spring dediler. Şimdi de summer diyolar. Vicdansızlar. Ayrıca dizi tamamen kışa uygun. Yazın izlerken aynı tadı vermez

Ilk sezonu biraz once bitirdim. Daha once birkac bolum izleyip pek begenmemistim. Ikinci sezon cok daha iyi diyen birkac kisinin tavsiyesiyle devam etmeye karar verdim. Hannibal'in planlari ortaya ciktikca dizi daha ilgi cekici bir hale geldi benim icin. Ikinci sezon da ovuldugu kadar guzeldir diye dusunuyorum.

Ilk sezonu biraz once bitirdim. Daha once birkac bolum izleyip pek begenmemistim. Ikinci sezon cok daha iyi diyen birkac kisinin tavsiyesiyle devam etmeye karar verdim. Hannibal'in planlari ortaya ciktikca dizi daha ilgi cekici bir hale geldi benim icin. Ikinci sezon da ovuldugu kadar guzeldir diye dusunuyorum.

kesinlikle öyle. asil olaylar 2.sezonda basliyor;)
s1'den zaman zaman bende kopmamaya calistim, will ve hannibal'in ikili muhabbetleri bazen baymadi desem yalan olur.

PHy6lBOjrsqIBG_1_m.jpg

3.sezonun ilk bölümü düsmüs:k19:

Özlemişiz lakin bazı dialoglar çok ağır geliyor bazen iyice sanat filmine döndürdüler işi:red:

Geri
Üst Alt