Harry Kewell Galatasaray'da efsane mi oluyor ?

Cevap: Harry Kewell Galatasaray'da efsane mi oluyor ?

Şu mantığa hastayım

Her sevdiğimiz futbolcunun futbolu bizde bırakmasını istiyoruz . Çok açık birşey söylemek istiyorum . Sene sonu Kewell ve baros Galatasaraydan ayrılmak istese ve ayrlsa zerre kadar üzülmem 2side çok iyi futbolcular ama yerleri doldurulur . Kewell gider x futbolcu gelir onu severiz o futbolu bizde bıraksınn deriz , Baros gider Y gelir onu severiz onun futbolu bizde bırakmasını isteriz böyle gider bu Ama Arda giderse onun gibi Glatasaraylı zor buluruz Hem Kewellın gitmesi daha hayırlı olur yerine genç bir oyuncu monte ederiz . Keıtanın solundan araştırılırsa ucuza çok büyük potansiyeller var

Duruşu , karizmayı geçiniz bunlar bize maç KAZANDIRMAZ

TFF SÜPER KUPA DEĞİL UEFA SÜPER KUPA.. :o

superkupafinali.jpg

Dedim ya super kupadaki golu geciniz.baska? yok. efsane degil.

siradaki?

Hatta bu mantikla metin oktaya kadar gide biliriz,cunki kendisi hangi sartlar altinda goller atmistir,11 golle kral olmuslugu var,bu gecerlimidir bla bla bla.Bu kafayla G.Saray tarihindeki her kes curuturum gecenin bu saatinde ne tarih kalir ne efsaneler.

:ciftetelli:

Dedim ya super kupadaki golu geciniz.baska? yok. efsane degil.

siradaki?

Hatta bu mantikla metin oktaya kadar gide biliriz,cunki kendisi hangi sartlar altinda goller atmistir,11 golle kral olmuslugu var,bu gecerlimidir bla bla bla.Bu kafayla G.Saray tarihindeki her kes curuturum gecenin bu saatinde ne tarih kalir ne efsaneler.

:ciftetelli:

:o

Kewell 10 sene sonra senden başka kimse hatırlamayacak..Ancak Jardelin golü hersene trt 3 ekranlarında gösterilecektir..Ta ji Galatasaray şl ligini alana kadar..

Ya golle kupayla şampiyonlukla efsane olunmuyorsa ne ile efsane olunuyor? Rakip takım taraftarı seviyor diye mi efsane bu adam? Yok abi yok bende çok istiyorum Kewell' ın bu takımda efsane olmasını ama çıkmıyor işte yapacak bişey yok

başarı olmadan efsane olmaz görüşüne katılıyorum.sadece sevilir ve unutulmayan Aslanlar listesinde yerini alır kewell ama lig sampiyonlukları ve avrupada basarı tadarsa evet olur asil bir duruşu var çünkü.

nonda nın bile jenerikleşmiş volkana attığı kafa golu var şampiyonluğu getiren. O olay bile kendi çapında küçük bi efsanedir. Kewell' ın böyle bir olayı dahi yok.

Bir futbolcu taraftarına büyük mutluluklar yaşatmamışsa o efsane değildir

Ben Kewell'ın 10 yıl önce Leeds'teki oynadığı futbolu hatırlıyorum. Ömrüm olursa10 sene sonra da bizdeki Kewell'ı hatırlayacağım.

Herkesin efsanesi kendine olsun

Efsane olmanın kriterlerini sıralayabilir misin lütfen? Kewell şu şu sebeplerden dolayı efsanedir diye. (Elinde dövme olması hariç)

Herşeyi bir kenara bırakalım,geçen seneki Hamburg maceraları bile Kewell'ın efsane olmasına yeter.

Bazı çakma yıldızar çoğumuzu Galatasaraylı yapan adama küfredip sahada dolaşırken Kewell sahaya yüreğini koyuyordu...

:o

Kewell 10 sene sonra senden başka kimse hatırlamayacak..Ancak Jardelin golü hersene trt 3 ekranlarında gösterilecektir..Ta ji Galatasaray şl ligini alana kadar..

Kewell unutulacakta..

Nasıl şuan eski futbolcularımız hala unutulmuyorsa Kewell'inde unutulmayacağı kanısında hemfikirim Aysel'le.

O kadar vefasız bir taraftar topluluğu değiliz çok şükür.

Yilin lafi.Ne mutlu bana be Onur :ciftetelli:

Buraya kadar iyi gelmistin ama batirdin :(

Bence sen battın.. :o

Aşadaki şartlardan en az biri yoksa efsane olamaz..Arda bile henüz efsane olamadı..

Efsane olmak için uzun yıllar forma giymek..

Önemli başarılar kazanıldığında takımda kilit oyuncu olmak gol atmak..

yoksa zilyon tane efsane bulurum sana..

nonda nın bile jenerikleşmiş volkana attığı kafa golu var şampiyonluğu getiren. O olay bile kendi çapında küçük bi efsanedir. Kewell' ın böyle bir olayı dahi yok.

Hadi leeen dicem,Bayan bir de bu ne bicim konusma diyecekler,o yuzden demiyorum.

Demek ki KEWELL G.SARAY ICIN HIC BIR SEY YAPAMAMIS,Sozluk,ben,samiyendeki geldigi gunden beri benim gibi dusunen ve kewell askiyla bagiran her kes BOS BOS Dolaniyor..

Ben Kewell'ın 10 yıl önce Leeds'teki oynadığı futbolu hatırlıyorum. Ömrüm olursa10 sene sonra da bizdeki Kewell'ı hatırlayacağım.

Herkesin efsanesi kendine olsun

:cool:

Kewell sadece Avusturalyalılar için bir efsanedir. Çünkü bilindiği gibi Avusturalyalılar' ın bir İngiliz kompleklseri vardır. Her fırsatta ne kadar iyi olduklarını İngilizler' e kanıtlamak isterler. Kewell, rugbyden sonra buna en çok yaklaşabildikleri noktadır.

Kewell unutulacakta..

Nasıl şuan eski futbolcularımız hala unutulmuyorsa Kewell'inde unutulmayacağı kanısında hemfikirim Aysel'le.

O kadar vefasız bir taraftar topluluğu değiliz çok şükür.

H.şaş unutulup telefon atıldıda kewell bir hiçtir bana göre..

Bir tane G.Sarayli futbolcu yok ki kewell disinda fenerlisi,besiktaslisi sevsin..KEWELL DISINDA.bir tane futbolcu yok ki hagi'den sonra bu kadar sevilsin.Gittigi zaman altyapidan acep bir arda daha cikarmi diye omrunuz gecerken,lincoln'ler gelir arada,gozunuz bayram eder ama ama bir kewell daha gelmeyecek,o zaman da burda atip tutarsiniz,bu nasil buyucu.Zaten antu forum degilmi KENDISINE Ugur boral'dan kotu diyen.siz de onlarin sari kirmizi halisiniz.

H.şaş unutulup telefon atıldıda kewell bir hiçtir bana göre..

Hasan şaş' ın kafasına laptop atan zihniyet Kewell' a ne yapmaz

Geri
Üst Alt