Harry Kewell Galatasaray'da efsane mi oluyor ?

Cevap: Harry Kewell Galatasaray'da efsane mi oluyor ?

Efsaneler sadece kazanılan başarılarla yada kupalarla bağdaşlaştırılamaz.Efsanelik,sahadaki duruş,asalet ve davranışlardan ibarettir.Eğer;Harry Kewell,Hamburg maçında geçmişteki kariyerini bi' tarafa atıp defansa geçiyorsa,hâlâ o topu 18-25 yaş arasındaki gençler gibi istek arzuyla oynuyorsa,bi' değeri olmalı...

Yok "iyi oyuncudur,efsane değildir.Öyledir,böyledir." demenin kimseye faydası olmayacaktır.Ali'ye,Veli'ye göre;efsane olmamıştır ama benim için şimdiye kadar yaptıklarıyla efsane mertebesine erişmiştir.

Sezonun son 1-2 ayına girerken Kewell sırf sünya kupasında Avustralya için oynamak adına bizim maçlara çıkmadığı zaman bu düşüncende biraz değişme olmasını bekliyorum.

Efsaneler sadece kazanılan başarılarla yada kupalarla bağdaşlaştırılamaz.Efsanelik,sahadaki duruş,asalet ve davranışlardan ibarettir.Eğer;Harry Kewell,Hamburg maçında geçmişteki kariyerini bi' tarafa atıp defansa geçiyorsa,hâlâ o topu 18-25 yaş arasındaki gençler gibi istek arzuyla oynuyorsa,bi' değeri olmalı...

Yok "iyi oyuncudur,efsane değildir.Öyledir,böyledir." demenin kimseye faydası olmayacaktır.Ali'ye,Veli'ye göre;efsane olmamıştır ama benim için şimdiye kadar yaptıklarıyla efsane mertebesine erişmiştir.

Hocam ilerde kim hatırlar bunu?Çocuğunun aklına gelecek mi kewellın hamburgda stoper oynadığı..Efsane için kalıcı şeyler lazım..

Yani diyorsunki geçen senenin o döneminde Galatasaray' da bir sabunma oyuncu kıtlığının olması ve Bülent Hoca' nın yanlış taktik yapması sonucu Kewell' ın defansta oynaması onu senin gözünde yüceltti. O maçta Kewell' ın defansta oynaması Galatasaray adına bir utançtır. Etkili bir konta atak silahını defansa gömmek pek sık rastlanan bir olay değil üst düzey futbolda.

Şuan popüler..Ancak Gsda efsane olaması için gelecekte bahsedilmesi gerek.Bugün jardeli süper kupayı kazandırdı diye anıyoruz..

Kewellı çekirdek yediği için anamayız ilerde..

sabri+kewell+%C3%A7ekirdek.jpg

Çekirdek yemesi bile karizma.. :D

Yahu senin mantığınla bakarsak Arda koskoca bir "0".. Mantıklı ol biraz lütfen.

"unutulmayanlar" ve "efsaneler" kavramları karıstırılmasın birbirine

Şuan popüler..Ancak Gsda efsane olaması için gelecekte bahsedilmesi gerek.Bugün jardeli süper kupayı kazandırdı diye anıyoruz..

Kewellı çekirdek yediği için anamayız ilerde..

sabri+kewell+%C3%A7ekirdek.jpg

Çekirdek yemesi bile karizma.. :D

Ne alaka Jardelin kupa fotosu,kewellin cekirdek fotosu? :o

Jardelin super kupasini bosver simdi,o kupaya gelene kadar Biz UEFA Almistik ve bu lig sampiyonlugundan sonra alinan Yeni moda super kupa gibi bir sey,34 hafta ugrasip aldigin sampiyonluktan sonra super kupa.kac paraya gelmisti? dogru transfermiydi? olmasa da hagi zaten bir kupa daha getiremeyecekmiydi G.Saraya? Uzar gider...

Arda daha efsane olamadı..Yaşı kaç daha..Ama o pazubandı uzun yılalr taşırsa olucak.. :)

O pazubandi tasimasi dogrumu yanlismi..bana gore yanlis..uzun yillar da tasiyamaz,bunu malesef simdiden goruyoruz,konu bu degil o da ayri tabii.

Acı gerçek: Rijkaard' ın ilk on bir kurgusunda bile Kewell Arda ve bazen Aydın' ın arkasında yedek kalıyor. Burdan bile takım için aslında o kadar elzem olmadığı izlenimi çıkabilir.

Efsane olmak için takımına kupa kazandırmak gerekmiyor. Olacaksan sporculuğunla adamlığınla kişiliğinle efsane olacakasın buda Kewell'da var.

Acı gerçek: Rijkaard' ın ilk on bir kurgusunda bile Kewell Arda ve bazen Aydın' ın arkasında yedek kalıyor. Burdan bile takım için aslında o kadar elzem olmadığı izlenimi çıkabilir.

Sen bu konuda istedigini almadin mi ?

KEWELL KUPA KAZANDIRMADI,GOL/ASIST KRALI OLMADI,Sana da bu ACI GERCEKLER Icin Patatesden madalya verdik,

neden hala curt,pirt Tek cumleler halinde bos bos yazilar yaziyorsun?

Galatasarayda efsane olmak için kriterler nedir peki? var mı söyleyebilecek olan

Ne yazık ki kimse senin benim dememle kimse efsane olmaz

Efsane olmak için takımına kupa kazandırmak gerekmiyor. Olacaksan sporculuğunla adamlığınla kişiliğinle efsane olacakasın buda Kewell'da var.

Bilen biliyor,bosver,sadece ben kewell konusunda hassas oldugum icin konu uzamakta.yoksa bu topik tozlu sayfaya tekmeyi yedigi zaman yine her sey kaldigi yerden devam edecek.

Galatasarayda efsane olma için kriterler nedir peki? var mı söyleyebilecek olan

Ne yazık ki kimse senin benim dememle kimse efsane olmaz

Ben dedim diye olmadi zaten,ben dedim diye benim efsanem oldu ama milyonlara etki etmedim,onlar icin de oldu ama.evet,boyle bir efsane kewell.

Efsane dedin mi aklıma Hagi gelir evvela. Ama burda kupa getirip getirmeme muhabbetine girersek finalde yediği kırmızı sonrası belki de kupayı kaybedecektik. O zaman Hagi efsane değil mi diyeceklerdi çok merak ettim açıkçası!..

Ben dedim diye olmadi zaten,ben dedim diye benim efsanem oldu ama milyonlara etki etmedim,onlar icin de oldu ama.evet,boyle bir efsane kewell.

Kimseye kişisel olarak söylemedim zaten bunu zaman gösterir kimse milyonların fikrini bilemez ki :o

Efsane dedin mi aklıma Hagi gelir evvela. Ama burda kupa getirip getirmeme muhabbetine girersek finalde yediği kırmızı sonrası belki de kupayı kaybedecektik. O zaman Hagi efsane değil mi diyeceklerdi çok merak ettim açıkçası!..

4 lig şampiyonlugu kupası kaldırdı Hagi . avrupa kupasını kazandırmasa bile efsane olacaktı.Türkiye kupası şampiyonluklarıda cabası + şahane golleri

Kupayı kaybetsek bile bir Avrupa kupasında final oynayacaktık ve buda unutulmaz bir başarı olurdu. Ve o finale çıkmamızda en büyük pay tartışmasız Haginin olduğu için Hagi yine efsane kalacaktı

Kimseye kişisel olarak söylemedim zaten bunu zaman gösterir kimse milyonların fikrini bilemez ki :o

Az cok bilirsin neyin ne olacagini.Ben de az degil cok ama cok fazla biliyor,goruyor,eminim ki 10 sene sonra kewelli sadece ben hatirlamayacagim.

Geri
Üst Alt