Harry Kewell Galatasaray'da efsane mi oluyor ?

Cevap: Harry Kewell Galatasaray'da efsane mi oluyor ?

Kupayı kaybetsek bile bir Avrupa kupasında final oynayacaktık ve buda unutulmaz bir başarı olurdu. Ve o finale çıkmamızda en büyük pay tartışmasız Haginin olduğu için Hagi yine efsane kalacaktı

Evet kesinlikle. Bu arada Kewell'da 31 yaşında yani Hagi'nin bize geldiği yaşta :)

Aslinda az once kendi soylediginizi kendiniz cevaplayamadiginiz bir sey var,lincoln vardi,arda var,keita var,baros var,var da var ama neden kewell..

kupa,basari icin mi? oyle olsaydi baros gol krali..

g.sarayli olmasi mi gerekir? oyle olsaydi arda var..

goruntu mu? salakca.

ne peki? nedir kewelli hagi'den sonra bu kadar sevdiren? yaptiklarini yapamadan ustelik.

kabul edin ki KEWELL deminden soylediginiz butun sebeplerden bagimsiz G.Sarayin efsanesi oldu,yedek mi banko mu atti mi tuttu mu kimsenin umrunda degil.

Kewell' in Türkçe yazabildiğini bilsem girmiş bu foruma kendini savunuyor diyeceğim yani o derece

20 Yasindami gelecekti kewell..sabri sizinle buyudu o zaman,o kadar duygusal insanlarsaniz boyle konularda,sabriye sahip cikin :p

Galatasaray'da top koşturmayı bıraktıktan sonra belli olur. Kimsenin kimseyi ikna edebileceği bir konu değil.

O zamana kadar en sevdiğimiz oyuncuların başında geliyor desek yeter. Ne önemi var hem zaten; "efsane" ya da değil, Kewell bir tane :)

Sapla samanı karıştırmayın.

Her 'iyi' oyuncu efsaneleşir diye bir şey yok. Bir futbolcunun efsaneleşebilmesi için tek başına bir takım gibi olması lazım. Tam maç temposunu kaldıramayan Kewell mı efsaneleşecek?

Profesyonelliğine, efendiliğine bir şey demem; ama efendilikle yıldız olunsa Emre Aşık tek başına bir galaxy olurdu.

Galatasaray'da top koşturmayı bıraktıktan sonra belli olur. Kimsenin kimseyi ikna edebileceği bir konu değil.

O zamana kadar en sevdiğimiz oyuncuların başında geliyor desek yeter. Ne önemi var hem zaten; "efsane" ya da değil, Kewell bir tane :)

O zamana kadar EFSANE Diyoruz diye incilerimiz dokulmez? hem haklisin gerisi havada kaliyor,bi futbolu biraksin,adaya donsun,burdakiler kina yaksin,kuruyunca goruruz..

Ya bişey söyleyeceğim yanlış anlayacaksınız. Art niyet kullanarak söylemiyorum ama Kewell devler ligi topçusu.

Ne efsanesi yahu? Allah, Allah :)

Hagi'den sonra iyice efsane yaratma telaşına girdik. Kewell sadece efendi, profesyonel ve 'iyi' bir oyuncudur. Efsane falan değildir. 100 yıl daha oynasa olmayacaktır. Çünkü fiziki özellikleri ve becerileri buna mahal verecek durumda değil.

Her 'iyi' oyuncu efsaneleşir diye bir şey yok. Bir futbolcunun efsaneleşebilmesi için tek başına bir takım gibi olması lazım. Tam maç temposunu kaldıramayan Kewell mı efsaneleşecek?

Profesyonelliğine, efendiliğine bir şey demem; ama efendilikle yıldız olunsa Emre Aşık tek başına bir galaxy olurdu.

Emre asik fener maclarinda rakip forvet gibi yapma simdi.

hem ne cok kewell konusunda yarali varmis haberim yokmus..

tek basina kimse takim filan degildir,alex fenerin en basarili avrupa senesinde sahada bile yoktu,deivid vardi.en basiti 50 kere yazdik turkiye kupasi bile kazandirmamistir daha fenerbahceye ama efsanedir.lincoln alex kadar asist yapti ama ama iste olmuyor,demek ki bazi seyler asist/gol/cirt/curt'la olmuyor.

aynen.

Benim için müthiş bir adam Kewell, hatta "Futbolu burada bıraksın, kaptan olsun, sonra scout olsun, sonra yönetici, sonra da başkan" bile demişimdir o kadar seviyorum. Ama taraftarın geneli kabul etmedikçe Galatasaray efsanesi olamaz.

Benim için çoktan efsane.

Ya bişey sorucam Kewell' in efendi olduğunu nerden çıkardık?

Ya bişey söyleyeceğim yanlış anlayacaksınız. Art niyet kullanarak söylemiyorum ama Kewell devler ligi topçusu.

Yok gayet iyiniyetlisin,acuna bildir bunu ama eklemeyi unutma,bizde sicak sicak Ayhan,Emre asik,Nonda,Sabri sonra kewell var de.emin ol yine kewell basimiza kalir,digerlerini oynatirlar o lig'de ha bir de sen kendin oyna.

Emre asik fener maclarinda rakip forvet gibi yapma simdi.

hem ne cok kewell konusunda yarali varmis haberim yokmus..

tek basina kimse takim filan degildir,alex fenerin en basarili avrupa senesinde sahada bile yoktu,deivid vardi.en basiti 50 kere yazdik turkiye kupasi bile kazandirmamistir daha fenerbahceye ama efsanedir.lincoln alex kadar asist yapti ama ama iste olmuyor,demek ki bazi seyler asist/gol/cirt/curt'la olmuyor.

Evet lincoln için söylediklerinin aynısı kewell için geçerli

Çok severim kewellı ama henüz efsane olamadı benim için

Ne efsanesi yahu? Allah, Allah :)

Hagi'den sonra iyice efsane yaratma telaşına girdik. Kewell sadece efendi, profesyonel ve 'iyi' bir oyuncudur. Efsane falan değildir. 100 yıl daha oynasa olmayacaktır. Çünkü fiziki özellikleri ve becerileri buna mahal verecek durumda değil.

efsane olmak icin sahada curumeye,100 sene doldurmaya gerek yoktur,deminden beri jardel diyordunuz? 100 sene mi oynadi g.sarayda? bi geciniz..

Benim için müthiş bir adam Kewell, hatta "Futbolu burada bıraksın, kaptan olsun, sonra scout olsun, sonra yönetici, sonra da başkan" bile demişimdir o kadar seviyorum. Ama taraftarın geneli kabul etmedikçe Galatasaray efsanesi olamaz.

Benim için çoktan efsane.

Benim düşüncelerim de sizinki gibi Emre Peker,

Konunun gereksiz bir yere uzatılması çabaları var

Geri
Üst Alt