Harry Kewell Galatasaray'da efsane mi oluyor ?

Cevap: Harry Kewell Galatasaray'da efsane mi oluyor ?

Kesin öyledir, sevdiğinden söylemiştir :asd:

Zaten ben de Kewell'ın efsane olduğunu düşündüğümden efsane değil, sadece iyi oyuncu diyorum :)

Ben ceza almayın polemik olmasın diye diyorum,herkese mavi boncuk dağıtamam burada,erkekler daima alttan almalıdır,bu doğa'nın kanunu.

roberto carlos bir futbol efsanesidir. Ancak fenerbahçede efsane falan değildir hatta çeşitli hakaretkere maruz kalmaktadır. Yani bir takımda efsane olmak için o takıma katkı yapmalısın. Ayrıca diğer oyunculardan sivrilen bir özelliğin olması, o oyuncunun ismi söylenince ilk akla gelen bir özelliğinin olması gerekir. Örnek roberto carlosun çok sert ve falsolu uzaktan serbest vuruşları efsane olmasını sağlamıştır.

Hakan Şükür Galatasaray'da efsane olmuştur, Avrupada değil. :) Harry Kewell Avustralya'lı bir futbolcu ve gittiği her kulüpte taraftarının sevgisini kazanmış ve çok iyi bir futbolcu olmuştur.

Taraftarının sevgisini mi kazanmış? Allah aşkına bi Leeds taraftarına bi liverpool taraftarına Kewell' ı nasıl bilirdiniz diye sorsana bakalım ne diyecekler.

Taraftarının sevgisini mi kazanmış? Allah aşkına bi Leeds taraftarına bi liverpool taraftarına Kewell' ı nasıl bilirdiniz diye sorsana bakalım ne diyecekler.

Kewell'ı sevmemek için art niyetli olmak gerekir bence.

Kewell Leeds'te oynarken geleceğin en büyük yıldız adaylarından biriydi ve onu sırf Galatasaray'a geldiği için sevmekten vazgeçtiler. Liverpool'da sakatlıkları yüzünden taraftarın hışmına uğradı. Ayrıca Liverpool'da ki ilk senelerinde dünyanın en iyi kanat oyuncularından biriydi. Takımına Baros ile birlikte şampiyonlar ligini kazandırdı. Bilmem anlatabildim mi ? :)

Efsane nedir ?

Efsane Hagi'dir.

Efsane Ryan Giggs'tir.

Efsane Maldini'dir,Inzaghi'dir.

Efsane Maradona'dır.

Efsane Platini'dir , Zidane'dir.

Efsane Pele'dir.

Efsane Del Pierro'dur.

Şimdi hepsini bir tarafa, Harry Kewell'ı bir tarafa koyun. Dünya kadar fark var sizde göreceksiniz.

Efsane olmak bu kadar kolay olmamalı. Hele hele bizim gibi asırlık bir kulüp adına..

Şu laf üstüne laf olmaması gerekir bence :coffee:

Efsane nedir ?

Efsane Hagi'dir.

Efsane Ryan Giggs'tir.

Efsane Maldini'dir,Inzaghi'dir.

Efsane Maradona'dır.

Efsane Platini'dir , Zidane'dir.

Efsane Pele'dir.

Efsane Del Pierro'dur.

Şimdi hepsini bir tarafa, Harry Kewell'ı bir tarafa koyun. Dünya kadar fark var sizde göreceksiniz.

Efsane olmak bu kadar kolay olmamalı. Hele hele bizim gibi asırlık bir kulüp adına..

:005:Konu çözüme kavuşmuştur

Kewell Leeds'te oynarken geleceğin en büyük yıldız adaylarından biriydi ve onu sırf Galatasaray'a geldiği için sevmekten vazgeçtiler. Liverpool'da sakatlıkları yüzünden taraftarın hışmına uğradı. Ayrıca Liverpool'da ki ilk senelerinde dünyanın en iyi kanat oyuncularından biriydi. Takımına Baros ile birlikte şampiyonlar ligini kazandırdı. Bilmem anlatabildim mi ? :)

20. dakikada sekerek oyundan çıkarak mı?

Gözden kaçan şey dünyada efsane olmakla bir kulupte efsane olmak arasındaki çizgi.....

Bu konuda en güzel cevabı Harry Kewell gittikten sonra bu sayfa verecek....

GALATASARAY.ORG | Galatasaray Spor Kulübü Resmi Internet Sitesi

Eğer bir dünya kulübüyseniz zaten oluşturduğunuz efsane de dünya efsanesi olarak tarihe geçecektir. Tıpkı Hagi gibi , Hakan Şükür gibi..

Fakat Kewell bu saatten sonra hiç bir yerde (Avustralya dahil) Galatasaraylı Kewell olarak kalmaz,kalmayacaktır.

20. dakikada sekerek oyundan çıkarak mı?

Yahu seninki nasıl bir bakış açısı çözemedim. Şampiyonlar ligi sadece bir final maçıyla oynanıyor ? Yarı Final, Çeyrek Final, Grup maçları; bunları Kewell'ın babası oynamadı ya ? Kewell sanki bilerek sakatlanmış ve oyundan çıkmış gibi konuşuyorsun. O kupa kaldırıldıysa Kewell'ın da büyük katkısı vardır.

Mehmet derken bana mı dediniz ?

Hey Allahım, yarabbim yav. Resmen ajitasyondan başka bir şey değil:)

Ah Frank Ribery ah. şu takımda sen olucaktınki millet efsane görecekti. Futbolcunun olmadığı yerde Kewell' a efsane derler.

Ah Frank Ribery ah. şu takımda sen olucaktınki millet efsane görecekti. Futbolcunun olmadığı yerde Kewell' a efsane derler.

Kadir Karahan,

Tamam anladık Kewell efsane değil hatta futbolcu bile değil.

Tadında bırak.

Geri
Üst Alt