Kaan Caglar
Parçalı Üye
- 27 Kasım 2009
- 3.964
- 0
- 286
Cevap: Harry Kewell KALMALI'dır!!! | Destek Başlığı
Ercan'a cevap vermeyin arkadaşlar, zevk alıyor sanırım.
Ercan'a cevap vermeyin arkadaşlar, zevk alıyor sanırım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Efsaneler şampiyon yapar, kupa kazandırır takımına. kewell gelmeden önce şampiyonduk. 2 senedir bu takımda, ne başarısı var galatasaray'ın. kaliteli futbolcu olduğunu biliyoruz. ama bize ARDA gibi senede 50 maç oyniyacak adamlar lazım. 10 maça çıkıp seneyi fizyoterapistiyle beraber geçirecek sanal efsanelere ihtiyacımız yok.
3 hafta sonra sahalara dönüyorum diyerek, kendi doktorlarıyla kulübü kandırıp golcümüzü sizlerinde sayesinde gönderterek ve hiç oynamadan sezonu bitirerek bizleri ne hallere düşürdüğünü göremediniz hala.
go home kewell
vay be ardanin destek topici 12lerde kalmisken kewell 33lere gelmis
Bu konuya "Kewell gitsin" diye mesaj atanlar angut.com konusunda gördüğüm mesajlardan daha saçma geliyo yazdıklarınız.. Düşünün o malları bile geçtiniz.. Afedersiniz ama eşşek kadar "Kewell kalmalıdır" yazıyor başlığa.. Yazmayın bu konuyaGidin derdinizi fenerlilere anlatın sizi en iyi onlar dinler.. Çünkü onlara sorsanız "Galatasasaray'dan en çok kimin gitmesini istersiniz" diye emin olun sizinle paralel düşünürler..
Haldun Üstünel en son açıklamasında takıma herşeyine verecek formaya layık oyuncular transfer edeceğiz diyor fakat takıma herşeyini veren birkaç futbolcudan birisi olan Kewell'la sözleşme yapmamak mıdır bu felsefe? yaptıkları tersini gösteriyor...
Kimse bana F.R. kalmasını istemiyor demeyin en çok o istiyordur, zaten açıkladı da..
Yönetim çok ciddi hata yapar.. Kewell'ın alacağı maaş okyanusta kumdur ama takıma vereceği sadece saha dışındaki katkı bile muazzamdır..
Gökhan Zan'ın bütün sene sakat sakat yatarak aldığı bir kulüp 2 senedir elinden geleni bu takıme veren bir adamı sadece darbeye bağlı sakatlandı nasıl olacağını bilmiyoruz ilerki aylarda diye yolluyorsa burada bir yanlışlık vardır.
Varsın ki sakat olsun!! Gökhan Zan bu takımda duruyorsa eğer Kewell *100000 kere durmalıdır...
Peki Kewell ligin ikinci yarısında takıma ne gibi maddi manevi destekte bulundu ne gibi liderlik yaptı mesela yani ligin ikinci yarısıda Kewell ne fayda sağladı?
Arda sakat değildi de ne yaptı?
Baros ne yaptı?
Elano sakat değildi de ne yaptı?
Servet sakat değildi de ne yaptı?
daha saymam gerek mi?
Arda sakat değildi de ne yaptı?
Baros ne yaptı?
Elano sakat değildi de ne yaptı?
Servet sakat değildi de ne yaptı?
daha saymam gerek mi?
Servet ve Elano da gidici. Arda sakat olmadığı zaman takımı taşıyan isimdi. Baroş'u söylemiyorum zaten.
Bunu sormadım:tiphat: Lafı değiştirmeyelim
sen Kewell sakat olmadığı zaman takımı taşımadı diyorsun tartışmamıza gerek yok zaten...
maçları hiç izlemediysen bile hiç sevmediğim bir unsur olan istatistiklere aç bak
sen ne sordun ki baba zaten?
sorun başta saçma, adam sakattı ne katkısı yapsın?
sen git sakat olmayan adamların yaptığı katkıya bak da sonra sor sakat olan Kewell ne kadar katkı yaptı diye
sakat değilken yaptığı katkılara bakacaksın..
ayrıca bu söylediğimin de çok alakası var, takımda tek Kewell mı var? herşey onun vereceği katkıya mı bağlı? diğerleri ne yapar?