Harry Kewell KALMALI'dır ! | Destek Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Harry Kewell KALMALI'dır!!! | Destek Başlığı

Kewell Artık GİTMELİ. Geçen senede onun yüzünden Nondayı gönderttiniz 1 maç yapmadan ligi bitirdi , bırakın artık futbol böyle bir oyun iyi iken kalacak kötü gidiyorsa göndereceksin arkadaş...

Kalması için hiç bir neden göremiyorum.Herşey için çok teşekkürler Kewell.

Nonda gitmeseydi nolcaktı ki sanki. Adam gelmiş 45 yaşına. Ölü gibiydi.

Tam olarak boş bir zaman bulunca ocak ayından itibaren yaşananlar ile ilgili geniş çaplı bir yazı yazmayı düşünüyoum.

sen Kewell sakat olmadığı zaman takımı taşımadı diyorsun tartışmamıza gerek yok zaten...

maçları hiç izlemediysen bile hiç sevmediğim bir unsur olan istatistiklere aç bak

Ayrıca ben Arda'nın takımı taşıdığını falan da görmedim, takımı taşımak buysa gitsin Liverpool'u taşısın, kaç maç taşıtıyorlar bakalım..

Bir Kewell yüzünden Arda'ya bile sallamaya başladınız.Sizin gibi taraftara hiçbir şey müstahak değil.Yazıklar olsun ya tek diyeceğim bu.

Kewell Artık GİTMELİ. Geçen senede onun yüzünden Nondayı gönderttiniz 1 maç yapmadan ligi bitirdi , bırakın artık futbol böyle bir oyun iyi iken kalacak kötü gidiyorsa göndereceksin arkadaş...

bırak arkadaş, önce kendi içinde tutarlı ol, kötüyken göndereceksin diyorsun, e Nonda'nın yürüyecek hali yoktu, gönderdiler o zaman neye muhalefet ediyorsun?

Eee o zaman Kewell yeni sezonda ne gibi katkı sağlayacak söyler misin ?:tiphat:

bundan önceki sezonlarda ne yaptıysa aynısını yapacak.

:tiphat::tiphat::tiphat::tiphat::tiphat::tiphat::tiphat::tiphat::tiphat::tiphat::tiphat::tiphat::tiphat::tiphat::tiphat::tiphat::tiphat::tiphat::tiphat::tiphat::tiphat::tiphat::tiphat::tiphat::tiphat::tiphat::tiphat:

.....................................

bırak arkadaş, önce kendi içinde tutarlı ol, kötüyken göndereceksin diyorsun, e Nonda'nın yürüyecek hali yoktu, gönderdiler o zaman neye muhalefet ediyorsun?

Boş konusuyorsun , Kewell 1 sezon yattı sakatlıktan Nonda sağlamdı oynuyordu o zamanlar kötü olabilir ancak sakat değildi , o gitti forvet bulamadık yöneticilerin açıklamasını dinlesen anlarsın bu sene en kötü yaptığımız iş Nondayı göndermek oldu dedi. Ayrıca Nonda giderken kötü felan değildi takımın en golcusunun basında geliyordu neresi kötü adamın sorarmısın ? 2 maç kötü oynadı diye adamı gönderttiniz size sormazlarmı Kewell ne yaptı bu sene ?

Kewell bundan sonra ne verebilir diye kuşkularım olmasaydı koşulsuz kalsın derdim ama hangimiz yüzde yüz kewell olarak sahalara dönebileceginden eminiz?

Bir Kewell yüzünden Arda'ya bile sallamaya başladınız.Sizin gibi taraftara hiçbir şey müstahak değil.Yazıklar olsun ya tek diyeceğim bu.

ben herkese sallarım arkadaş, Kewell topunu oynasın! rezalet oynasın ona da sallarım, asıl sizin gibileri yazıklar olsun, adamı pohpohlaya pohpohlaya 150 kilo yaptınız adamı, besteler yazdınız yok Paris Hilton yok bilmemne diye herifi magazin yıldızı yaptınız..

Artık futbolcudan başka herşeyi benzettiniz adamı..

Aç bundan 2 sene önceki röportajlarıyla dün amerikada lig tv ye verdiği röportajı kıyasla da gör.

Bazıları diyor ya Kewell ne kupalar kazandırdı falan diye? o zaman ben de sorarım Arda ne kazandırdı arkadaş?

Yanlış tedavi edildiği için sakatlık süresi uzadı Kewell ' ın . Gerizekalı sağlık ekibinin suçu yani. Adamı idmana çıkarttılar iyileşmeden bi daha da dönemedi. . Nonda kalsaydı da pek bi şey farketmezdi zaten.

Nereden biliyorsunuz Sağlık ekibinin sucu oldugunu ? Kewell i live neden gönderdi sırf sakat diye gönderdi bizim sağlık ekibimi sakatladı adamı , yada onlarmı duzeltemedi ?

Adam zaten sırf sakatdı bize gelmeden bir sezon iyi bir sezon geçirdi yine sakatlanmaya başladı eskisine döndu bunda sağlık ekibine nasıl suç atabiliyorsun ki ?

Kewell bundan sonra ne verebilir diye kuşkularım olmasaydı koşulsuz kalsın derdim ama hangimiz yüzde yüz kewell olarak sahalara dönebileceginden eminiz?

Babacım Kewell ilk geldiği zamanları hatırla?

Ne diyorlardı?

3 senedir futbol oynamadı, bu adam sakat 10 maç bile oynayamaz..

Ama ne yaptı? 1.5 sene durmadan top oynadı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt