Harry Kewell KALMALI'dır ! | Destek Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Harry'ye Destek Topiği #19

O zaman sizlerde Hagi' yi hak etmediniz.

Bazileri arastirmadan konusuyor ya. Ona sinir oluyorum.

Çok kolay öyle, adam sakatlandi 6 ay yatti, Nonda'yi göndertti kendisi birsey yapmadi demek. Ama bosverin ben birsey demiyecegim.

Bu taraftar ne sembol bir ismi ne başka birşeyi hakediyor.

Katılıyorum hocam.

Ayıptır yahu, adam Galatasaray'a futbol olarak, manevi olarak çok şey katmış. Bu katkılarını dile getirip, Kewell gitmesin diyince "Kewell aşığısın, Kewell bağımlısısın, Galatasaray'ı düşünmüyorsun" deniliyor. Yazık..

Sen çık biraz sakinleş, gerek yok bu kadar gerilime.

Baksana adam Hagi'yi hak etmediniz diyor şimdi bu nasıl bir mantıktır nasıl bir saçmalıktır akıl sır erdiremezsin...

Bunları görünce evden dışarı çıkmakla yetinmeyip forumdan koparım diye çekiniyorum,bu gidiş onu gösteriyor çünkü

Sanırım sakatlığı cidden problem olacaktı.Yoksa en aptal insanlar bile Kewell'ı yollamaz.

Zaten 6+2 diye aptal saptal bi kural var ve sen hiç bi yabancı getirtip otur yedek klübesine diyemezsin onun yerine +2de Kewell'ı kullanmak harika olurdu, adama sakat sakat deyip duruyosunuz 60maçta 30gol 15asist yapmış en zor zamanında sorumluluk almış takımın stoperine geçmiş her zaman adam gibi çalışmış ülkeye gelen diğer yabancılar gibi deplasmandan kaçmamış ama yinede kendini beğendiremiyor,, anlamak imkansız,,

İyi ki bu ülkeye geldin iyiki gülüşünle içimizi ısıttın,, seni unutmayacağız,,

Hoşçakal Daddy Cool

Cevap: Harry Kewell KALMALI'dır!!! | Destek Başlığı

4629535410_bcce3cc1c4_o.png

GSCimbom.Com | Galatasaray Portalı

Harry Kewell için hazırlamış olduğumuz giriş sayfası.

GSCimbom olarak Harry Kewell'ın takımımızda kalmasını, önümüzdeki yıl da bu takıma hem oyunuyla hem de karakteriyle katkı sağlamasını istiyoruz. Galatasaray Yönetiminin bu yoğun istek karışında kayıtsız kalmayacağını umuyoruz...

Gitmesi iyidir. Katkı veremiyorsa gitmeli bu kadar basit. Gerets yollanırken neredeydi bu taraftar acaba ?

Kewell kewell dediniz şampiyonluğumuzu yediniz. Bir şampiyonluğu daha veremeyiz size, kusura bakmayın. O yüzden gitme fikri en makul olanıdır.

4629535410_bcce3cc1c4_o.png

GSCimbom.Com | Galatasaray Portalı

Harry Kewell için hazırlamış olduğumuz giriş sayfası.

GSCimbom olarak Harry Kewell'ın takımımızda kalmasını, önümüzdeki yıl da bu takıma hem oyunuyla hem de karakteriyle katkı sağlamasını istiyoruz. Galatasaray Yönetiminin bu yoğun istek karşısında kayıtsız kalmayacağını umuyoruz...

Tebrikler GSCimbom :005: :005:

Sesimizi duy yönetim.Rica ediyoruz.

Kewell kewell dediniz şampiyonluğumuzu yediniz. Bir şampiyonluğu daha veremeyiz size, kusura bakmayın. O yüzden gitme fikri en makul olanıdır.

Anlatmak istediğim buydu benimde. Dediklerinin altına imzamı atarım.

cok duygusal bakiyorsunuz olaya

kewell belki bidaha hic oyniyamiyacak insallah öyle olmaz

Bu kararı Rijkaard verdi ve Rijkaard´ın kalmasını istiyoruz Ama şimdi Kewell diyorsunuz .Söyleyin kim kalmalı Kewell mı , Rijkaard mı ? Oyuncu fanatikliğinizi bir kenara bırakıp mantıklı düşünün .

Yönetim benimde sesimi duysun.

Acı ama gerçek.Kewel'ın gitmesi iyi olacaktır.

Yahu Kewell'da kalmak istemiyor boşuna ortalığı yakıp yıkıyorsunuz

Yahu Kewell'da kalmak istemiyor boşuna ortalığı yakıp yıkıyorsunuz

Kardeşim nerden biliyosun? Dün sana kaynaktan haber gösterdim kalmak istediğine dair "sallamasyon" dedin.. SEn kaynağıı açıkla da biz de bilelim..

bu adam kesin kalmali adam herseyle tamm bir örnek herkese bir örnek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt