Harry Kewell KALMALI'dır ! | Destek Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Harry Kewell KALMALI'dır!!! | Destek Başlığı

Agalar,Kardaşlar,Abiler...Kewell'ın ilk yarıda neler yaptığını hepimiz gördük.Şimdi ona karşı kötü yorumlarınız hiç yakışmıyor.Yaptığınız haksızlık.

Cevap: Harry'ye Destek Topiği #19

Kalitesi ve profesyonelliği tartışılmaz ama aşırı profesyonel o da ayrı. Yolu açık olsun, destek olunacak çok da birşey yok.

Hizmetleri için teşekkür ederiz.

Bence Kewell ücrette indirime gitseydi yönetim tutardı takımda.

Harry Kewell canımız ciğerimiz her şeyimiz ama sonuçta kararı veren yöneticiler olacak o yüzden yönetici mantığı ile düşünecek olursak eğer ki Kewell sakatlığı ve hastalığı yüzünden oynayamayacak durumdaysa kalması anlamsız. Hem kendisi açısından hemde kulübümüz açısından bir fayda sağlamaz. Ama velakin sakatlığını atlatmışsa kulüpte kesinlikle kalmalıdır.

Herkes kafasına göre bişey söylüyor.

Kimse gerçek sebeplerini bilmiyor.

Belki de adam bizim onu sevdiğimiz kadar sevmiyor.

Yaşamak istediği yerde olmak istiyor.

Bence kesinlikle yönetimin işine karışılmamalı.

Yönetimde amatör kişiler çalışmıyor.

Bu işte profosyönel kişilerin ellerine emanet.

Kardeşim nerden biliyosun? Dün sana kaynaktan haber gösterdim kalmak istediğine dair "sallamasyon" dedin.. SEn kaynağıı açıkla da biz de bilelim..

Kewell'ın ben kalmak istiyorum seneye de buradayım diyen bi videosunu bul bakalım

Ulan sanki Kewell kesin kalmak istiyorda yönetim gönderiyor durumu oldu. Saçmalığın daniskası

En azından şu adam bir Aslantepe'de oynatılmalı be..

Seneye 6+2'de en azından iyi bir yedek olur.Niye göndermeye çalışılıyor Kewell gibi oyuncu Allah aşkına.

Kewell'ın ben kalmak istiyorum seneye de buradayım diyen bi videosunu bul bakalım

Ulan sanki Kewell kesin kalmak istiyorda yönetim gönderiyor durumu oldu. Saçmalığın daniskası

Ben kalmak istiyorum diyebilir sadece.. Seneye de buradayım demesi karşı tarafın da rızasına bağlıdır dolayısıyla bu cümleyi kuramaz.. Ben böyle bi video bulsam dahi montaj dersin, haberine sallmasyon dediğin gibi.. Zaten ingilizce konuşuyo nası anladın falan dersin.. Anlayacağın renkdaş bu konu destek topiği sen başka bi topikte görüşlerini belirt kewella ve senin gibi köstek olan herkese bu lafım :animation:

Ben kalmak istiyorum diyebilir sadece.. Seneye de buradayım demesi karşı tarafın da rızasına bağlıdır dolayısıyla bu cümleyi kuramaz.. Ben böyle bi video bulsam dahi montaj dersin, haberine sallmasyon dediğin gibi.. Zaten ingilizce konuşuyo nası anladın falan dersin.. Anlayacağın renkdaş bu konu destek topiği sen başka bi topikte görüşlerini belirt kewella ve senin gibi köstek olan herkese bu lafım :animation:

Yahu daha konuşmalarını bile izlememişsin gelmiş burada konuşuyorsun

Sen ilk önce eski röportajlarına bak bi;)

sakin renkdaslar

giderse gitsin

hic bir oyuncu vazgecilmez degildir

Forumda herkez KALMALI demiyor.Yönetim gereğini yapar kanatinde olanlarda var.Harry Kewell'la ilgili bir index olabilir ama bu değil.

Yazdığım şu idi; "bizlerin konsensusu "kalmalı" yönünde.

Bir karar almak için 6500 kişiden oybirliği istemeyeceğiz herhalde. Mesajlar ve anket üye desteği alan bir görüş savunduğumuzu açık ve net ortaya koyuyor.

Harry bizimdir *****ları sizindir...

Kaç tane Kewell geldi bu takıma.. Haksızlık ulan bu düpedüz saygısızlık, gitse bile 2010-2011 formama Kewell bastırıcam.

Dinleseydin bari buraya koymadan:o

Merak etme onur seni bilmiyorum ama ben o videodan anlayabilecek düzeyde ingilizceye sahibim.. İşim gereği britishlerin arasında öğrendim ingilizceyi.. Dolayısıyla o videoda senin iddia etiiğin tarzda cümleler kesinlikle yok.. Aksine sürekli memnuniyetinden bahsediyor harry :animation:

Kaç tane Kewell geldi bu takıma.. Haksızlık ulan bu düpedüz saygısızlık, gitse bile 2010-2011 formama Kewell bastırıcam.

Almaguer lere, İnamoto lara, Bratu lara Tamas lara layık kewell gitsin diyenler.. Adam sakatmış arkadaş geçen sene de sakat deniyordu ne çabuk unuttunuz millete yaptığı kapakları çatır çatır futbol oynadı.. Fedakarlık yaptı defansta oynadı.. Bizimle beraber haykırdı.. "Stay with us Kewell" sadece bi bez parçasından mı ibaretti? Yazıklar Olsun !!

May 20, 2010: Harry Kewell revealed today he won't take part in the world cup unless he is better than 90 percent fit.

Eğer %90 formda olmazsa dünya kupasına katılmayacakmış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt