Gökhan Aydin
Parçalı Üye
- 12 Temmuz 2010
- 2.963
- 0
- 1.146
Cevap: Harry Kewell Ntvspor'a Konuştu
Alex'le alakasi yok. Niye inatla her cümleye Alex'i sokuyorsunuz anlamiyorum. Stoch, Dia, Santos'la kiyaslayin bari de bir mantigi olsun. Giggs'le kiyaslamak cok abez dendi de ondan koydum, Ingilizler de ikisinin formda oldugu dönemlerde kiyasliyorlardi Giggs ve Kewell'i, hatta Ferguson cok istiyordu Kewell'i Liverpool'a gitmeden önce. Mantikli bir karsilastirma en azindan, Giggs, Overmars, Robben'le kiyaslarsin da Alex'i kim cikardi?
Injuries ve often kelimeleri yanyana geldiginde cok buyuk dezavantaj. Orta yapamamak gol vurusunun kotu olmasi kadar dezavantaj. Evet potansiyeli vardi halen Liverpool icin oynuyor olabilirdi vs. vs. fakat olmadi.
Alex ve Kewell kiyaslamasina gelince evet Kewell' in kariyeri daha iyi fakat takima katki anlaminda Alex daha iyi. Alex mi Kewell mi deseler su an icin Alex derim.
Alex'le alakasi yok. Niye inatla her cümleye Alex'i sokuyorsunuz anlamiyorum. Stoch, Dia, Santos'la kiyaslayin bari de bir mantigi olsun. Giggs'le kiyaslamak cok abez dendi de ondan koydum, Ingilizler de ikisinin formda oldugu dönemlerde kiyasliyorlardi Giggs ve Kewell'i, hatta Ferguson cok istiyordu Kewell'i Liverpool'a gitmeden önce. Mantikli bir karsilastirma en azindan, Giggs, Overmars, Robben'le kiyaslarsin da Alex'i kim cikardi?