Harry Kewell Ntvspor'a Konuştu

Cevap: Harry Kewell Ntvspor'a Konuştu

Kariyer incelerken oyuncunun sadece oynadığı takımlara bak çok saçma.O takımlarda nelerr yaptığına bakmakta lazım.Kewell leeds unitedtan sonra liverpool kariyerini hayal kırıklığı yaratarak kapatmıştır.Alex belki liverpool ayarında takımda oynamamıştır ama her zaman gittiği takımların bazen kıtanın(Güney amerika kıtasının) en iyi oyuncusu seçilmiştir

Hala "30 maç oynasın istiyorum" diyenler var. Ben kalmasını en çok isteyenlerden birisi olarak aksine "30 maç oynamasın ki sakatlanmasın" diyorum mesela. Yahu bu kadroda 2'si kulübede oturacak, 2'si tribünde duracak 10 yabancı olacak 10'unu da 30 maç oynatma şansınız var mı? Yok! Kewell senede 10-15 maç oynasın ama diğer 8 yabancımız fişek gibi olsun yine. Diyorum Kewell'sız istediğiniz kadroyu sizce nasıl eksiksiz olacaksa yapın, sonra Kewell'ı ekleyiverin, o kadar...

bu dediğinin de futbolla alakası yok. futbola gel hocam futbola. Herşeye karşı gelme. Sana soru sordum bak dedim ki üzülmez gibi suratı olsa fanı olur muydu olmaz mıydı. ona cevap ver. boşver rap çiyi

abi ciddimisiniz adam yakisikli diyemi yildiz oldu diyorsunuz?

harbiden cevap vermeme hakkimi kullaniyorum

birincisi konuyu tam bilemedigin icin salliyorsun

orada avusturalyalilarin olma sebebi, aralarindaki bir pakt nedeniyle calisma iznini kolay almalari

ama aslinda detayini bilsen olayin onla alakasi olmadigini ve kewellin okul yillarindada ingilterede oldugunu falanda bilirsin

ama iki sayfa okumak zor geldigi icin liverpoolda dili sayesinde oynadi diyebilecek kadar desteksiz sallayabilirsin

Tamam işte İngiltere de oynayabilmesinin sebebi o. Kendinle çelişiyosun. Bu bildiğin şeyi söyleyerek ahkam kestiğini sanıyosun ama aslında kendi savunduğunu çürütüyosun.

Kariyer incelerken oyuncunun sadece oynadığı takımlara bak çok saçma.O takımlarda nelerr yaptığına bakmakta lazım.Kewell leeds unitedtan sonra liverpool kariyerini hayal kırıklığı yaratarak kapatmıştır.Alex belki liverpool ayarında takımda oynamamıştır ama her zaman gittiği takımların bazen kıtanın(Güney amerika kıtasının) en iyi oyuncusu seçilmiştir

italyadaki 3 ayindan bahsetmeyi unutmussun

milli takimda hic bir dunya kupasi kadrosuna girememesinden bahsetmemisin

abi ciddimisiniz adam yakisikli diyemi yildiz oldu diyorsunuz?

harbiden cevap vermeme hakkimi kullaniyorum

Ya serdar sen neden anlamıyosun. Sen demedin mi adamın evine bile girmek istiyorlar diye. Ben de onun futbolla ne alaksı var yakışıklı olduğu için fanları var dedim. Ben dedim mi yakışıklı diye yıldız oldu. Ne alakası var. Anlamadan yazma lütfen

Memleketin en iyisi eğer Alex'se ,zaten konuyu kökünden kapatalım,bitmişiz aga.

Bak zorla Alex muhabbetine dalış yaptım,istemeye istemeye.

Allah'tan Hagi ile Alex'i kıyaslamıyorsunuz.Yoksa işin içinden katiyen çıkamazdınız.

Hala "30 maç oynasın istiyorum" diyenler var. Ben kalmasını en çok isteyenlerden birisi olarak aksine "30 maç oynamasın ki sakatlanmasın" diyorum mesela. Yahu bu kadroda 2'si kulübede oturacak, 2'si tribünde duracak 10 yabancı olacak 10'unu da 30 maç oynatma şansınız var mı? Yok! Kewell senede 10-15 maç oynasın ama diğer 8 yabancımız fişek gibi olsun yine. Diyorum Kewell'sız istediğiniz kadroyu sizce nasıl eksiksiz olacaksa yapın, sonra Kewell'ı ekleyiverin, o kadar...

Şunu okuyun arkadaşlar.

Kewell'ın söylediklerinin satır aralarına bakmak lazım.

Türk oyuncular yedek kalınca daha çok çalışmak yerine küsüyorlar dedi ki bence burda eksik bile söylemiş. Küsseler gene iyi maç sabote edip hoca gönderiyorlar.

Arda ilk geldiğim yıl beni en çok güldüren adamdı takımda diyor. Kaptan olduktan sonra daha az gülmesi gerektiğini düşünmüş olabilir ama futbolda mutlu olursanız başarılı olursunuz dedi ki bence bunu devrik başkan ile 6 istifalı kankasının izlemesi lazım.

Galatasaray çok özel bir kulüp bunu bazen unutuyoruz dedi ki bence bunu soyunma odasında arkadaşlarına söylemesi daha iyi olur...

Ya serdar sen neden anlamıyosun. Sen demedin mi adamın evine bile girmek istiyorlar diye. Ben de onun futbolla ne alaksı var yakışıklı olduğu için fanları var dedim. Ben dedim mi yakışıklı diye yıldız oldu. Ne alakası var. Anlamadan yazma lütfen

yav ne lakasi var arkadasim

meshur olmayan yildiz olmayan adamin evinin icine mi girecekler tv programi yapip

neden bahsediyorsunuz

adamin dunya capinda bir yildiz olduguyla alakali bir durum

sizin bunu kabul etmemeniz enteresan

Geri
Üst Alt