Harry Kewell Ntvspor'a Konuştu

Cevap: Harry Kewell Ntvspor'a Konuştu

Evet ligimizdeki en iyi forvet manucho.Adam manchesterda oynamış o yüzden en iyi o.Böyle saçma mantık olur mu

Aynı şey değil.

Kewell, düzenli ilk 11 oyuncusuydu. Ayrıca Şampiyonlar Ligi'nde bütün maçlar da forma giydi.

Liverpool'un son 10 yıldaki en iyi takımının banko oyuncusuydu bilmem anlatabiliyor muyum? Ayrıca sen hatırlamıyor olabilirsin. Ancak Kewell Leeds ve Liverpool'un ilk zamanlarda ki performansı ile o zamanın Messi'siydi diyebiliriz.

Alex de öyle. Fazla abartmayın. Çok iyi golcü ama büyük bir oyuncu değil.

Jardel büyük bir golcü aynı zaman da büyük bir oyuncu yanlız.

Her lig de kupa kaldırmış,

Altın Ayakkabı ödülü almış bir futbolcudur.

Evet ligimizdeki en iyi forvet manucho.Adam manchesterda oynamış o yüzden en iyi o.Böyle saçma mantık olur mu

Manu'da 12 maça çıkmak ayrı şey,İngilterede 10 küsür yıl istikrarlı top oynamak çok farklı şey,bence doğru bir örnek vermedin.

Zaten iyi olsaydı Buca'da değil halen Manu'da olurdu veya en kötü ihtimal İngilterede top koşturuyor olurdu.

Aynı şey değil.

Kewell, düzenli ilk 11 oyuncusuydu. Ayrıca Şampiyonlar Ligi'nde bütün maçlar da forma giydi.

Liverpool'un son 10 yıldaki en iyi takımının banko oyuncusuydu bilmem anlatabiliyor muyum? Ayrıca sen hatırlamıyor olabilirsin. Ancak Kewell Leeds ve Liverpool'un ilk zamanlarda ki performansı ile o zamanın Messi'siydi diyebiliriz.

Liverpolda toplam 10 golü var.Hangi ara messilik yapmış.Messi 8 maçta falan atıyor 10 golü

Alex de öyle. Fazla abartmayın. Çok iyi golcü ama büyük bir oyuncu değil.

Ben Alex Kewell'dan büyük bir isimdir demiyorum. Ama Alex takımı adına çok daha büyük işler yapıyor, olay bu. Şimdi çıkıp bir Jardel gelse 10 tane Kewell'ı feda ederim.

Böyle bir mantigi kimse yürütmedi, Manchester'da 1 mac oynamis adam, simdi Manisa'da oynuyor zaten, demek Manisa seviyesinde bir oyuncu. Bir oyuncu oynadigi takim kadardir diye birsey demiyor kimse, Inamoto'da Arsenal'de oynadi, Ümit Davala da Milan da.. Ama bir adamin kariyeri boyunca oynadigi takimlar onun gelisimini gösterir, oynadigi ligler oyuncunun seviyesini gösterir. Quaresma mesela, adam Porta, Barcelona, Inter hepsinde oynadi, ama gerekli gelisimi gösteremedigi icin su an Besiktas'ta. Real Madrid'in sembol isimlerinden birini yarim mac Manchester'da oynamis Manuchoy'la kiyaslamak da ancak senin aklina gelir sanirim..

Jardel büyük bir golcü aynı zaman da büyük bir oyuncu yanlız.

Her lig de kupa kaldırmış,

Altın Ayakkabı ödülü almış bir futbolcudur.

Jardel yaptıklarına nazaran dünyanın sayılı forvetlerinden olamadı. Olağanüstü bir golcüydü ama olağanüstü bir oyuncu değildi. (Burdaki mantığı anlar sanırım çoğu kişi) Onun zaten kalibresi avrupa standartında. Ama Alex'le benzer yönleri var. Oyun içindeki yaptıkları.

Belkide anlatamadım bilmiyorum.

Ben Alex Kewell'dan büyük bir isimdir demiyorum. Ama Alex takımı adına çok daha büyük işler yapıyor, olay bu. Şimdi çıkıp bir Jardel gelse 10 tane Kewell'ı feda ederim.

Bende öyle birşey söylediğini dile getirmedim zaten.

Liverpolda toplam 10 golü var.Hangi ara messilik yapmış.Messi 8 maçta falan atıyor 10 golü

[video=youtube;4EvMahxqmFo]https://www.youtube.com/watch?v=4EvMahxqmFo[/video]

[video=youtube;-MR0i2XFv4Y]https://www.youtube.com/watch?v=-MR0i2XFv4Y&feature=related[/video]

Salgado'nun kariyeri çoğu efsane oyuncuda yoktur. Bunlara çok takılmamak lazım.

Kewell da büyük oyuncu bana göre Alex de. Brezilya milli takımına 60 kez boşuna çağırmazlar adamı. Hem de en iyi kadrolarından birisiydi.

Yaşı daha büyük olmasına rağmen Alex daha iyi bir performans sergiliyor şu anda açık ara. Kewell'ın sakatlıkları da büyük etken tabii.

Raul bravo 6 sene oynamış realde.Büyük topçu o zaman

Kewell,Galatasaray'da Alex'in Fenerbahçe'de yaptığı katkıyı yapamadı doğru ama,Kewell Leeds,Liverpool felan tartışılmaz.

Alex'in kötü futbolcu olduğunu zaten söyleyen yok. Zeki bir futbolcu, iyi bir bitirici vs.

Ama Alex asla çok büyük bir futbolcu değil.

Raul bravo 6 sene oynamış realde.Büyük topçu o zaman

Raul Bravo'yla alip veremedigin nedir, yaklasik 100. kere giydiriyorsun adama. Anladi sanirim herkes demek istedigini de, arada baska bir örnek verirsen daha mantikli olur..

Geri
Üst Alt