Harry Kewell Ntvspor'a Konuştu

Cevap: Harry Kewell Ntvspor'a Konuştu

onur gurel cana ve sarp arasindaki tek fark bonservis degerleri demis adam

simdi canaya gelen 8 milyonluk teklif ile ilgili yorumuna bakin diger topakta:)

Aynı mantıkla ilerlersek kusura bakmayın ama evet Alex>Hagi.

İyi futbolcu olmak farklıdır.

Büyük futbolcu olmak farklıdır.

Alex şu an durumu çoğu Brezilyalıya göre iyi olabilir. Mesela Ronaldinho'dan daha iyi.

Ama Ronaldinho mu? Alex mi?

Düz mantıkla bakarsanız bu işlere, yanlış sonuçlara varırsınız.

Gutide büyük futbolcu olmadığına göre karşılaştırılmalarında sakınca yok

Nasıl büyük değil diyebiliyorsun?

Sen ne dersen de. Real Madrid taraftarı her zaman hatırlayacak Guti'yi. Adam Real Madrid'in en efsanevi zamanların da bile kadroda yer alıyordu.

Raul Bravo diyeceksin biliyorum.

Ama aradaki farkı sen idrak edemiyorsun o senin problemin.

Bizim UEFA kadrosunu alan kadroda da Mehmet Bölükbaşı vardı bilmem hatırlıyor musun?

Veya Barcelona'nın efsanevi sezonunda Gudjohsen (yanlış yazdım biliyorum) denilen kütük vardı kadro da.

Salgado'nun kariyeri çoğu efsane oyuncuda yoktur. Bunlara çok takılmamak lazım.

Kewell da büyük oyuncu bana göre Alex de. Brezilya milli takımına 60 kez boşuna çağırmazlar adamı. Hem de en iyi kadrolarından birisiydi.

Yaşı daha büyük olmasına rağmen Alex daha iyi bir performans sergiliyor şu anda açık ara. Kewell'ın sakatlıkları da büyük etken tabii.

adami sadece copa americada oynatip cagirmislar

cunku asil topculari avrupada ve gelmiyor

adami o kadar cagirmislar

o surede 2 dunya kupasi olmus

hangisinde oynamis

lokal yildiz diye buna derim ben

Nasıl büyük değil diyebiliyorsun?

Sen ne dersen de. Real Madrid taraftarı her zaman hatırlayacak Guti'yi. Adam Real Madrid'in en efsanevi zamanların da bile kadroda yer alıyordu.

Galatasaray uefayı alırken kadroda alper tezcan vardı.Büyük futbolcu en iyi zamanımızda kadrodaydı

Alex'in fenerbahce altindaki istatistiklerini, Kewell'in Avrupa kariyeriyle kiyaslamak, Sütcü Imam Üniversitesi ögrencisinin aldigi notlari, Bogazicinde okuyan bir ögrencininkiyle kiyaslamaktan farksiz. Cok ciddiye alinacak bir durum degil, Alex o kadar iyi olsaydi da Bogazicine girseydi keske önce, biz de somut birsey üzerine konusurduk. Bos bos atip tutma lüksüne sahip olmazdi o zaman bazilari..

Galatasaray uefayı alırken kadroda alper tezcan vardı.Büyük futbolcu en iyi zamanımızda kadrodaydı

O zaman Milan Baros en kötü futbolcularımızdan biri.

Tarihin en başarısız Galatasaray'ın da yer alıyor.

Alex'i milli takım üzerinden eleştirip, Lincoln sempatizanlığı yapan yoktur umarım. Varsa eğer şizofrenik bir durumla karşı karşıya olabilirler.

Alex'in fenerbahce altindaki istatistiklerini, Kewell'in Avrupa kariyeriyle kiyaslamak, Sütcü Imam Üniversitesi ögrencisinin aldigi notlari, Bogazicinde okuyan bir ögrencininkiyle kiyaslamaktan farksiz. Cok ciddiye alinacak bir durum degil, Alex o kadar iyi olsaydi da Bogazicine girseydi keske önce, biz de somut birsey üzerine konusurduk. Bos bos atip tutma lüksüne sahip olmazdi o zaman bazilari..

Kewellın sütçü imam notlarıyla alexin sütçü imam notlarını karşılaştır o zaman

Geri
Üst Alt