Harry Kewell Ntvspor'a Konuştu

Cevap: Harry Kewell Ntvspor'a Konuştu

Tama geçemedi ama boğaziçi kewellı almakla hata yaptığını anlayıp göndermiş zaten.İkiside şu an aynı seviyede buluşmuş

Kim Kewell'ı almakla hata yapıp göndermiş? Şu benimde taraftarı olduğum Liverpool mu? Ben neden bilmiyorum?

Ya vallaki şu onuru susturun yoksa çok okkalı bi küfür edip ömür boyu susmak zorunda kalcam.

Alonso ve Dudek'de, Real Madrid'e düşmüş...!

R.Giggs=H.Kewell benim gözümde. Tabi sağlıklı bir Kewell.

İlk oynadığı maç. kayserispor maçı liverpooldaki kewell'ın izleri o maçta çok fazla vardı. açın izleyin :)

Parmada maçını izleyen oldu mu?

Yıllar sonra baktığımızda Misimovic Galatasaray'da başarısız olmuş becerememiş mi denecek?

Yanlış hatırlamıyorsam oradaki rakamları 5 maçta 2 gol 5 asistti. Parmadan bahsediyorum. Olayın iç yüzünü bilen var mı?

Ne örnekler vardır yahu. Adriano oynayamıyor, Robinho bu yaşında Santos'ta. Lincoln gibi adam orada ki almanyada yaptıkları malum. Elano ona keza. Denilson dediğimiz adam belki de gelmiş geçmiş en yetenekli sol açıktı. 27 yaşında kariyeri bitti.

Olmaz bazen. Brezilyalı olmak avantajdır ama herşey değildir.

madem parma iyi takimdi diyorsun adam parmadan torinoya blackburne valenciaya sevillaya gitseymis

misi GS dan rusyanin fena olmayana bir takimina gitti kime sorsan nasil gittigini biliyor

oyle parmadan fenere dusmemis

bunlari karsilastirmak bence abes

kabul edin serbest piyasa bu isler istisnalar olsa bile 15 senelik kariyeri olan adamlarda cok bir etkisi olmaz

birileri 15 senede dogru duzgun takimlarda oynamis

digerleri fener ve bir brezilya takiminda oynamis

misi dedigin adam wolfsburgda oynamis mesela:)

kusura bakmayin ama elinizde ki tek sey yetenekli ve akilli bir futbolcu oldugu

hatta sunu soyleyebilirsiniz

gerekli patlamayi yapamamis bir turlu:(

buyuk takimlarin transfer listelerine girememis, goz onunde olan bir ligde ve milli takimda olmasina ragmen

Şu anda muhabbet iyice boka sardı yalnız. :D Verilen benzetmeler bile şaka gibi :D

madem parma iyi takimdi diyorsun adam parmadan torinoya blackburne valenciaya sevillaya gitseymis

misi GS dan rusyanin fena olmayana bir takimina gitti kime sorsan nasil gittigini biliyor

oyle parmadan fenere dusmemis

+ Misimoviç'in Rusya dışında başka biryere gitme şansı yoktu.

Geri
Üst Alt