Kemal Özbaş
Büyük Kaptan
- 8 Eylül 2009
- 26.554
- 6.512
- 2.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rıdvan sakat. Bir de Rangers 6 milyon verdiği adamı sana kiralamaz. Kiralasa bile herif bjkli oraya giderAb bi yürüyün gidin ya ne Hasan Alisi allasen.
Yerli alacaksan git Rıdvan'ı kirala ya da baktın olmuyor yabancı bir genç al.
O gelmez. Gecen gun menajeri laf atti hatta turk medyasina.Sakat mı değil mi bilmiyorum ama Rangers'da oynamıyor diye biliyorum.
Aynısını düşünüyorum, ilkinde tutturamadık ikinci tutarsa menejerlik kurslarına başlıyorum.ilerde oğlum olursa sol bek yapıcam ayağı olsa yeterli
Seyrantepe sınırlarına çaycı diye almam.Değerli abim Caner'e ne dersin ha?
Üzümün çöpü var armutun sapı üstat.Yabanci bek oynatirsan ya osda berkani oynatacaksın ya da rasikayı keseceksin. Caner olmaz, behiç olmaz, hasan ali olmaz. Kim olur theo hernandez mi. Rıdvanı da vermiyorlar belli ki.
Ruh hastası oluşu gerekli şartları karşılıyor.Seyrantepe sınırlarına çaycı diye almam.
Seyrantepe civarlarındaysan bir cay icelimSeyrantepe sınırlarına çaycı diye almam.
Sakatlığını bilmiyorum da 6 aylık güzel bir kiralama ücreti verirsen neden kiralamasın? Rıdvan'a da bir şeyler verilir 6 aylığına gelir ne olacak. Sakatsa zaten bunları konuşmanın da çok bir anlamı yok.Rıdvan sakat. Bir de Rangers 6 milyon verdiği adamı sana kiralamaz. Kiralasa bile herif bjkli oraya gider
Kocaeli'deyim ben kardeşimSeyrantepe civarlarındaysan bir cay icelim
Çiftçi Uğur hepsini tokatlarAziz Behich
Caner
HAK
sıralamam
Rıdvan'ın daha veletken Bjk altyapısındayken videoları falan var. Fanatik jkliye benziyor geleceğini hiç sanmıyorum.Sakatlığını bilmiyorum da 6 aylık güzel bir kiralama ücreti verirsen neden kiralamasın? Rıdvan'a da bir şeyler verilir 6 aylığına gelir ne olacak. Sakatsa zaten bunları konuşmanın da çok bir anlamı yok.
Kendisi normalde Galatasaraylıymış ama Galatasaray dışında her takımda oynadı yavİsmail Köybaşı napıyor