Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 24.789
- 26.485
- 2.948
demek ki bunlar fb ile birlikte bir fbjkli yönetim tasarlamışlar bile
doğru yere parmak basmış başkan
doğru yere parmak basmış başkan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim tavrımız hep net oldu. Beşiktaş olarak yönetim ve kurullarının atamayla değil seçimle belirlenmesini, seçimlerin de çok adaylı olarak yapılmasını istiyoruz.
Biz Tff'nin gitmesini istedik. Tff'de seçime gideceğini açıkladı amacımız hasıl oldu. Senin sorunun cevabını başkan ve Erden Timur açıkladı.Biz neden imza vermiyoruz ki? bu şekilde tepki verince ister istemez algıya mahal veriyoruz keza tff derhsl istifa diye tavır takınmıştık.
anlıyorum ama bugün imzalar toplansa bile , seçim en erken 1 ay sonra yapılacakmış. 1 ay adayların hazırlanması için yeterli bi süre değil miBiz Tff'nin gitmesini istedik. Tff'de seçime gideceğini açıkladı amacımız hasıl oldu. Senin sorunun cevabını başkan ve Erden Timur açıkladı.
Çok basit 100 kişilik bir liste eğer hemen yapılırsa yine başkan olacak kişi kendi listesine değil başkaları tarafından kurulan kurullara oturtulacak. Seçim gibi seçim olması, insanların kendi kurullarını listelerini kurması için bir zaman lazım ve aceleye getirilmemesi lazım nedeni bu. Bazen Erden Timur veya başkanın açıklamalarını dinlemediğinizi düşünüyorum.
Dinlemiyoki zaten. Koç yaz diyo yaziyoBiz Tff'nin gitmesini istedik. Tff'de seçime gideceğini açıkladı amacımız hasıl oldu. Senin sorunun cevabını başkan ve Erden Timur açıkladı.
Çok basit 100 kişilik bir liste eğer hemen yapılırsa yine başkan olacak kişi kendi listesine değil başkaları tarafından kurulan kurullara oturtulacak. Seçim gibi seçim olması, insanların kendi kurullarını listelerini kurması için bir zaman lazım ve aceleye getirilmemesi lazım nedeni bu. Bazen Erden Timur veya başkanın açıklamalarını dinlemediğinizi düşünüyorum.
Değil.anlıyorum ama bugün imzalar toplansa bile , seçim en erken 1 ay sonra yapılacakmış. 1 ay adayların hazırlanması için yeterli bi süre değil mi
Planimiz ne?erken secım ıle basa getirecekleri adamla fbyi sampiyon yapacaklar