Hasan Arat'tan Dursun Özbek'e Eleştiri

Başlığı okurken Hasan Arat kimdi diye hatırlayamadım bir an.

fb ağızlık tak şuna

Bizim tavrımız hep net oldu. Beşiktaş olarak yönetim ve kurullarının atamayla değil seçimle belirlenmesini, seçimlerin de çok adaylı olarak yapılmasını istiyoruz.

Kendi açıklamalarında çelişmişler bence. Bu kısımla seçimi kısa tutmak kendisiyle çelişiyor 100 kişilik bir kurullar listesi olacak 2-4 hatta 4 kişilik gibi çok adaylı seçim için aday olmayı düşünenlere kendi listelerini oluşturmak için zaman verilmeli 100 kişilik bir listeden bahsediyoruz 2-3 aday olsun istiyorsak 200-300 kişi demek. Aceleye seçimi getirmek ile bu istedikleri pek örtüşmüyor. Bunlar- Fb ile ayarlamışlar birini onun kurullarını da kendileri vermişler eline başka aday çıkmasın diye seçimi aceleye getirmek istiyorlar bence.

bunlarda her iki üç haftaya bir „bizi de sklesinler“ diyerek bir gaza gelip bize sövüyor

Zırlama lan fenerin altına yatan camianın başkanı.

Serdar Tatlı da geri gelsin ister bunlar. Şampiyonluk kutlamasına katılan tek mhk başkanıdır kendisi. Amaçları hiçbir zaman adil rekabet olmadı, olmayacak.

Hasan arat senin daha önce alman gerekir bu kararı... Sennhemennyarın istifa et. 9 puan farkla gelip 30 puan farkı açıklayacak bir lisan bulunamadı henüz...

Biz neden imza vermiyoruz ki? bu şekilde tepki verince ister istemez algıya mahal veriyoruz keza tff derhsl istifa diye tavır takınmıştık.

Fenere koydukca ses sponsorluk verdiği itlerden çıkıyor

Aklıma şu geldi bir anda.

Ekli dosyalar

• indir.jpeg
    indir.jpeg
    15,6 KB · Görüntüleme: 10
Biz neden imza vermiyoruz ki? bu şekilde tepki verince ister istemez algıya mahal veriyoruz keza tff derhsl istifa diye tavır takınmıştık.
Biz Tff'nin gitmesini istedik. Tff'de seçime gideceğini açıkladı amacımız hasıl oldu. Senin sorunun cevabını başkan ve Erden Timur açıkladı.
Çok basit 100 kişilik bir liste eğer hemen yapılırsa yine başkan olacak kişi kendi listesine değil başkaları tarafından kurulan kurullara oturtulacak. Seçim gibi seçim olması, insanların kendi kurullarını listelerini kurması için bir zaman lazım ve aceleye getirilmemesi lazım nedeni bu. Bazen Erden Timur veya başkanın açıklamalarını dinlemediğinizi düşünüyorum.

Biz Tff'nin gitmesini istedik. Tff'de seçime gideceğini açıkladı amacımız hasıl oldu. Senin sorunun cevabını başkan ve Erden Timur açıkladı.
Çok basit 100 kişilik bir liste eğer hemen yapılırsa yine başkan olacak kişi kendi listesine değil başkaları tarafından kurulan kurullara oturtulacak. Seçim gibi seçim olması, insanların kendi kurullarını listelerini kurması için bir zaman lazım ve aceleye getirilmemesi lazım nedeni bu. Bazen Erden Timur veya başkanın açıklamalarını dinlemediğinizi düşünüyorum.
anlıyorum ama bugün imzalar toplansa bile , seçim en erken 1 ay sonra yapılacakmış. 1 ay adayların hazırlanması için yeterli bi süre değil mi

Dinlemiyoki zaten. Koç yaz diyo yaziyo :)

Salıncak reyiz gene dursun özbek'i eleştirmiş. Bir taraf diğerini terör örgütü ile suçlarken neden erken seçim isteniyor demek kaosu derinleştirmek oluyormuş. Tabi diğerine laf yapsan sponsorluklar gidecek.

erken secım ıle basa getirecekleri adamla fbyi sampiyon yapacaklar

anlıyorum ama bugün imzalar toplansa bile , seçim en erken 1 ay sonra yapılacakmış. 1 ay adayların hazırlanması için yeterli bi süre değil mi
Değil.
Keşke şimdiye kadar gitmiş olsalardı. Ama gidecek olmaları da güzelmbir gelişme. Bugüne kadar istifa diyemeyen fener de kararın alınacağını öğrendikten sonra kulüplere mesaj atması enteresan...

Geri
Üst Alt