Hasan Şaş: "Galatasaray derbiye üçlü çıkmamalı"

Okan Buruk’un rahatsızlığı sebebiyle 3’lüyü yeterince çalışamayız belki. O açıdan Hasan’ın söylediği yanlış sayılmaz. Pazartesi takımın başında olsa bile takımla çalışamamış olacak.

Şöyle boş yorumlar yapıp maç sonu ben demiştim demek için pusuya yatan yorumcuları boşverin de

Her maç bu sistemle oynama hedefindeysek ve bu bizim güçlü oyunumuz olacaksa bu sistem için maç seçmek mantıksız olur

Biri de demiyor ki icardi ve osimheni kaldıran 3lü orta saha 3lüsü olabilir diye . Tutturmuşlar sadece 3lü defans diye

Böyle yorumları mikrofon karşısında değil sahada, kulübede uygulamalı göstermeni bekiyoruz sevgili Fatih Terim (covered).

Bence haklı Hasan.

Bence haklı Hasan.

Bence mertenssiz 442 çıkacak bu da burda kalsın

Hasan şaş gibi oltamızı atalım

---------------musl
---nels-------sanc------abd
--------------torr----------
--------kaan------sara----
Barş--------icar-----------sall
—-----------osim--------------

------------davinson----kaan------abdulkerim------
Sallai---------torreira----------sara---------berkan
---------------------------yunus----------------------------
---------------------osimhen----icardi--------------------

Jacobs dönünce berkan yerine

Anlamadığım, bu takımın artık zaruriyet dışında tek forvet oynamayacağını kabullenmek zor olmasa gerek. En fazla maaş ayırdığın oyuncu mu, yoksa Osimhen gibi bir oyuncu mu yedek bekleyecek? Bu iki ismi de 3-4-1-2 sistemi taşır, 4-4-2 ile olmadığını gördük. Ben 3-4-1-2 için ısrar edilmesi taraftarıyım.

Hasan Şaş geçen programında da İcardi ve Osimhen oynayamaz diyordu. Türk yorumcuların teknik adamların filan şu kapalı düşüncelerine aşırı kızıyorum. İstiyorlar ki ligde herkes 4-2-3-1 oynasın

Çift forvet oynanmaz, bir de şeyciler var "Bu ligde en son kim üçlü defans oynayarak şampiyon oldu" sanki ligimizde herkes dörtlüyü hakkıyla oynuyor da üçlüye ne bileyim çift forvete kafayı tatkılar

Arkadaşlar kusura bakmayın elimizde İcardi ve Osimhen varken takımın geri kalanını bunlara göre şekillendiririz. Okan Hocayı bu cesaretinden dolayı tebrik ediyorum gerekirse çift forvet de oynar üçlü savunmayla da oynar

Geri
Üst Alt