Hasan Şaş: "Galatasaray derbiye üçlü çıkmamalı"

Anlamadığım, bu takımın artık zaruriyet dışında tek forvet oynamayacağını kabullenmek zor olmasa gerek. En fazla maaş ayırdığın oyuncu mu, yoksa Osimhen gibi bir oyuncu mu yedek bekleyecek? Bu iki ismi de 3-4-1-2 sistemi taşır, 4-4-2 ile olmadığını gördük. Ben 3-4-1-2 için ısrar edilmesi taraftarıyım.
Bence de

Hem İcardi & Osimhen ikilisiyle oynamanın yolu bu gibi geliyor hem de elimizde Sallai & Berkan & Barış ve Jakobs ile kanat bek gibi oynayınca daha doğru oyuncu paylaşımı yapılıyor gibi geliyor kadroda. Yoksa 4-4-2 oynayacak olsak hem kanat bölgesinde eksiklik çekiyoruz hem sağ bekimiz yok

sanki beklerde cancelo felan varda üçlü dörtlü tartışması yapıyoruz, bir bek kaan diğeri berkan olacak dörtlü çıkarsak :d

her halükarda oyun içinde üçlüye döneceğiz zaten, jacobsun olduğu senaryoda bile kaanı daha geride konumlandırıp oynuyorduk. öyle ahım şahım oyun farkı olacağını sanmıyorum kaldı ki elimizde bek orjinli tek oyuncu kalmadı.

Hoca ne yardan vazgeciyor ne de serden. 3 lü oynayınca adam yine mertensle çıkıyor.
Barış ve yunusla maçta ağır yük biniyor, defansif konsatrosyanlari 90 dakika olmuyor işte.
Elfsborg maçı 11 ile çıkarsa yine ağır hezimet alır

Günay
Kaan, Sanchez, Abdülkerim, Baris/Berkan
Sallai, Torreira, Sara, Yunus
Icardi
Osimhen

kaan ayhan çakılı sağbek oynadığında 3lü defans oluyor zaten. elfsborg 4-5-1 ofansif ve açık oynayacak her rakibe gol atabilecek kalibrede bir takım.

Banane ya kacli oynarsa oynasin hoca okan buruk dusunmesi gereken de

Pazartesi yenersek Aslan hocam derim
Aksi sonucta yeter istifa derim

Ben taraftarim tabelaya bakarim

fb maçında ki gibi oynarız ve öyle de oynamalıyız

İçerde konyaya sivasa elfsborga üçlü beşli altılı ne oynarsan oyna ama renksizspora karşı klasik taktiğimizle oynamalıyız

Bizim stoperlerimiz çok hızlı oyuncular değil üçlü oynayacaksan zımba gibi savunmacıların olmalı apoyla nelsonla çuval gibi stoper hattıyla derbi de üçlü sıkıntı olur

Ki zaten biz üçlüyü sırf elimiz de iki tane iyi santrafor var diye oynuyoruz.Üçlü savunma anlayışı bizim sezonluk planımız veya oyun kültürümüz de olan bir anlayış değil tamamiyle keyfi bir durum

söylediği herşey yanlış ama buna yine de ezbere hak verenler var

3lü olmadı diyor ki niye olmadı mesela?
4lüden neyi kötüydü bu sene oynadığımız

sara yoktu mertens yoktu diyor ki kör olmak lazım bunları söylerken

forumda da bu tür eski futbolcularda sa gördüğüm şu

insanlar pisa değerlerine göre okuduğunu anlamıyor deniyor ama daha vahimi gördüğünü anlamıyor

3’lu olmadi diyen bence biraz salliyor

Ben avrupa macinda saha da bayagi olumlu seyler gördüm hatta sanki yillardir bu sistemi oynuyormus gibiydi takim

Tabiki daha fazla pratik lazim rakibi karsilama konusunda calismaliyiz,4-2-3-1 oynayan bir takimi nasil karsilayacagiz mesela bunlar önemli konular ama antreman da calisirsin macta uygularsin

Arkadaşlar FM’de bile Icardi ve Osi’yi aynı anda 3 maç oynatmayın takımiçi huzursuzluk başlıyor

3’lü neye göre olmadı ulan

Kasımpaşa 3-0’dan 3-3 yaptığında taktik 4-2-3-1’di

Rigas’ta 4-2-3-1’ken 2-2 kaldık

Young Boyd’s 4’lğ savunmayla elendik

Beşiktaş’tan 5 yerken sahada 4-2-3-1’dik

Elfborg gibi bu ligde olsa 4. Olacak takımı ilk kez oynadığımız taktikle üstelik 70 dk sildik sahadan.

De ki şu yüzden olmadı

Ezbere yorumlar silsilesi

demek ki üçlü çıkmak lazım

hasani severim ama futboldan anlamadığı bariz

medyada şimdiden 3lu çıkmasın tartışmasının amacı analiz değil tamamen ezbere yorumla olası bir terslikte ben demiştim deme yatırımı

3lu bir kere oynadik ve en iyi macimizdi niye oynamayalım

442 oynayalım da 5 mi yiyelim
futboldan anlamadığını ortaya koymuşsun

Hoca ne yardan vazgeciyor ne de serden. 3 lü oynayınca adam yine mertensle çıkıyor.
Barış ve yunusla maçta ağır yük biniyor, defansif konsatrosyanlari 90 dakika olmuyor işte.
Elfsborg maçı 11 ile çıkarsa yine ağır hezimet alır

tam tersi mertens’i kullanabilmemiz icin 3lu oynamamiz gerekiyor zaten. osimhen, icardi ve mertens’i 4lu formatta kullanamayiz esas.

son baktıgımda tdmiz okan buruktu

hayırdır hasan şaş

ftnın yardımcısıyken gördük halinizi rezil ettınız bizi

şunu da kabullenmemiz gerekiyor ki icardi ve osimheni galatasaray sadece 3lu ile ayni anda oynatip taşıyabilir

3lu oynamadan bu ikiliyi beraber nasıl kullanirizin cevabı var mi
İcardi ve Osimhen’i bir şekilde taşıyabiliriz fakat sıkıntı şu ki hoca kadroya Mertens’i sıkıştırmaya çalışıyor bir de. Bu üçü aynı anda oynamaz ve bu konuda ısrarcı olup olmayacağını merak ediyorum açıkçası.

Geri
Üst Alt