Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kafa olarak bana en yakın isim
Hasan Şaş: "2001-02 yılında Barcelona oynadık. İçerde bizi 1-0 yendiler. Artık gidemiyorduk çünkü Sergen, Murat Sözkesen, Bülent Akın çapraz bağ ameliyatı oldu. 14 kişiyleyiz. Bir de lig var. Barcelona'ya elendik, 'iyi ki elendik' geçti içimizden çünkü 3. yıldızı takamayacaktık. 14 kişi kaldık yani, 14 kişiyle nereye kadar gidebiliriz. Bir hoca, bir oyuncu sakatlanınca 'eyvah' demeyecek. Galatasaray'ın devre arası transfer döneminde bu dersten şampiyon çıkması lazım."
"ŞİMDİ ELEŞTİRİ DÖNEMİ DEĞİL!"
Hasan Şaş: "Galatasaray'ın neyi başarısız? Ligde...
- Uğur İz
- hasan şaş hasan şaş galatasaray hasan şaş gscimbom
- Cevaplar: 23
- Forum: Turgay Vardar Medya ve Haberler Forumu
Hasan Şaş: "Icardi ile oynamak kolay mı? Sağa sola depar atmaz. Araya koşu atmaz. Top saklayamaz. Hava topu alamaz. Hava topunu indiremez. İkiye bire gelemez. Sana duvar olmayan santaforu ne yapacaksın"
Way fırıldak hasan wayGeçen sözleşme uzatın diyodu
Ocak ayında Galatasaray, Icardi konusunu iyi ya da kötü çözmeli. Benim gönlümden geçen Icardi 1 yıl daha kalsın. Ahde vefayı Galatasaray verebilir ona ama Icardi 1 yıl ister mi? Bunları çözmek kolay değil. Yönetim için de kolay değil."