Video Haber Hasan Şaş: "Icardi ile oynamak kolay mı"

Uğur İz

GS
Yönetici
Administrator
Hasan Şaş: "Icardi ile oynamak kolay mı? Sağa sola depar atmaz. Araya koşu atmaz. Top saklayamaz. Hava topu alamaz. Hava topunu indiremez. İkiye bire gelemez. Sana duvar olmayan santaforu ne yapacaksın"

Kafa olarak bana en yakın isim

Çok büyük potlar kırsa da değerlendirmeleri değerli Sn. Şaş hocanın

Kafa olarak bana en yakın isim

Avrupa'da boy gösterip, 1-2 güzel galibiyet alıp ŞL gelirini cebine koymak -bana göre- yeterli.

Eğer oluşan takım makine gibi oynuyorsa, ulan bu takım çeyrek görür yarı final görebilir be dedirtmiyorsa şahsen çok da bi manası kalmıyor. ilk 24'e girdik diyelim ki %90 giricez, daha öteye gidemeyeceğimiz %99 falan.

Bu nedenle sırf 1 tur daha fazla gidicez diye şampiyonluğu tehlikeye atmak bana kar zarar ilişkisi olarak mantıklı gelmiyor.

olur mu ya adam bugün kaç kere orta sahaya geldi oyun kurmak için

yav hasanda taraftara oynamayı bıraksın daha 2 gün önce osimhen-icardi fantezisi kuruyordu noldu 2 günde ne değişti
gerçek toptan anlayan taraftarlar icardinin bitik olduğunu geçen seneden beri söylüyordu zaten
genduzi yorumuyla toptan ne kadar anlamadığını zaten ortaya koymuştu gsden uzak dursa iyi olur

Hasan Şaş: "Icardi ile oynamak kolay mı? Sağa sola depar atmaz. Araya koşu atmaz. Top saklayamaz. Hava topu alamaz. Hava topunu indiremez. İkiye bire gelemez. Sana duvar olmayan santaforu ne yapacaksın"

Geçen sözleşme uzatın diyodu

Ocak ayında Galatasaray, Icardi konusunu iyi ya da kötü çözmeli. Benim gönlümden geçen Icardi 1 yıl daha kalsın. Ahde vefayı Galatasaray verebilir ona ama Icardi 1 yıl ister mi? Bunları çözmek kolay değil. Yönetim için de kolay değil."​

Geçen sözleşme uzatın diyodu

Ocak ayında Galatasaray, Icardi konusunu iyi ya da kötü çözmeli. Benim gönlümden geçen Icardi 1 yıl daha kalsın. Ahde vefayı Galatasaray verebilir ona ama Icardi 1 yıl ister mi? Bunları çözmek kolay değil. Yönetim için de kolay değil."​

Way fırıldak hasan way

O zaman icardi için ne dediyse doğruydu, şimdide doğru.

Osimhenle oynamak kolay diyelim
Kaldı ki icardiyi de pozisyona soktular ama herif atamadı demek o kadar zor değilmiş
sorun çizgide bekleyen 2 kanat, statik ilkay ve lemina ile hareket etmekte zorlanan icardinin arasındaki 100 mt2yi sadece yunusla doldurmak.
takımın sahaya dizilişiyle presi fln hepsi berbat ötesiydi

düsen adama vurmak yakismaz hasanım

sana yakısıkalmadı bu demec

mağuro kraldır ve daima kral olarak kalacaktir

Tutarlı değil açıklamaları, bir öyle bir böyle konuşuyor bayağıdır.

TS maçı sonrası hypelıyordu, geçsin bu işleri.

Hasan Şaş çok koyu bir taraftar. Daha fazlası değil o nedenle açıklamaları hep böyle günlük olacaktır

Bir yazı okudum bugün kimden hatırlamıyorum İcardi'nin devamlı orta sahaya gelmesi oyun kurma amaçlı mı yoksa stoperler ile boğuşamayıp mücadeleden kaçması mı diye. Bence kesinlikle 2. durum nedeniyle. İcardi'nin kupa hariç ilk 11 başlamaması gerekli artık. Mesela dün kulübede olsa 60-65 gibi oyuna atsak verim alırız başka türlüsü olmuyor ve olmayacağı açık.

Geri
Üst Alt