Hasan Şaş İstifa Etti!

Hasan Sas Galatasaray efsanesidir ama Galatasaray'a faydali olmasi icin artik istifa etmesi gerekiyordu. Hasan Sas antrenörlük yetenekleri itibariyle Süper Lig'de bir takim calistiramaz bence. Fatih hocanin yaninda is bilen hocalar olmali. Mesela Hamza Hamzaoglu'nun yeterince antrenörlük tecrübesi var.

Hiç bir zaman içten pazarlık yapmayan, adam gibi adam.

Verdiğin katkılar için tşkler, umarım yolumuz ilerde yine kesişir.

Yolun açık, şansın bol olsun.

Gscimbom mobil

Hasan Sas Galatasaray efsanesidir ama Galatasaray'a faydali olmasi icin artik istifa etmesi gerekiyordu. Hasan Sas antrenörlük yetenekleri itibariyle Süper Lig'de bir takim calistiramaz bence. Fatih hocanin yaninda is bilen hocalar olmali. Mesela Hamza Hamzaoglu'nun yeterince antrenörlük tecrübesi var.

Terim başkan Hamza hoca olur artık bu saatten sonra Hamza yardımcı hoca olmaz

hamza çalışmıyor mu bülent olsun isterdim o da çalısıyor tugay tecrübsini daha evvel yasadık emre aşık, pirens vedat incefeler vs kalıyor yerlilerden

hamza çalışmıyor mu bülent olsun isterdim o da çalısıyor tugay tecrübsini daha evvel yasadık emre aşık, pirens vedat incefeler vs kalıyor yerlilerden
maalesef camia icerisinden bir cengaver cikaramadik. basakcity hocasini cikariyorum. bizim alt yapida görev yapmis avciyi hele hic saymiyorum.

Çok ciddi soruyorum. Bir adamın hiçbir işe yaramadığına, kafanızdaki portrenin o adamdan daha iyi iş yapabileceğine dair nasıl hemen fikir oluşturup bir de kendinizden emin olabiliryorsunuz? Bu bir eleştiri değil yanlış anlaşılmasın cidden merak ediyorum. Yani Hasan Şaş'ın iş yapıp yapmadığına nasıl karar veriyorsunuz uzaktan? Mesela Elmander'in daha yararlı olacağına falan? Geleceği mi görüyorsunuz, Hasan'ın amiri misiniz yoksa boş keseden mi sallıyorsunuz laf olsun diye?
yeterli mi?

bunu dedikten sonra izlanda dünya kupasına katıldı.

maalesef camia icerisinden bir cengaver cikaramadik. basakcity hocasini cikariyorum. bizim alt yapida görev yapmis avciyi hele hic saymiyorum.
emreyle şampiyonluğu sattı vs ama bjk fb vsvs ye gitmezse hocadan sonra direkt bize gelir okan.
olmaz falan diyordum da sebahattin isimli tribün lideri geleceğin hocası falan diye paylaşım yapmış bile onu gördükten sonra hocadan sonra 2. bi isim ummak hayalcilik gibi. yönetim değişmezse bu dediklerim geçerli gerçi gelecek bi yeni yönetim napar isimleri görmeden tahminde bulunmak imkansız.

Adana’da halı saha işletmesi spor adına en faydalı hareket olacaktır.

Söyleniyor küçük kızı kovdurmuş yan bastık takım işlerine karışıyor

Bir de Levent Şahin fiştekliyormuş başkanın durumunu da kullanmışlar oldu bittiyse getirmişler Fatih hoca mecbur kalmış deniyor kızı bana sosyal medyadan küfredenlerin sorumlusu sensin diyormuş sümertaşa:))

Bence Hande Hanimenfediye eyip edildi.
Sirf Hocamizin Kiziyla tartismasi oldugu icin kovdurdu, yani istifa etdi ister istemez.

Bu olay olmadi, yakismadi!
Böyle olmamaliydi

emreyle şampiyonluğu sattı vs ama bjk fb vsvs ye gitmezse hocadan sonra direkt bize gelir okan.
olmaz falan diyordum da sebahattin isimli tribün lideri geleceğin hocası falan diye paylaşım yapmış bile onu gördükten sonra hocadan sonra 2. bi isim ummak hayalcilik gibi. yönetim değişmezse bu dediklerim geçerli gerçi gelecek bi yeni yönetim napar isimleri görmeden tahminde bulunmak imkansız.
muhtemelen yine futbolu bilen alman veya italyan deneyip sonra yerliye gecis yapacagiz

Adamlığına diyecek birşey yok ama isabet olmuş gitmesi gereksiz yere takımı geriyordu kulübede hocanın ağresifliği bile Hasan'dan kaynaklanıyordu Kadıköyde kulübede cezalı olmasa yine kazanamadık yolu açık olsun

Bence Hande Hanimenfediye eyip edildi.
Sirf Hocamizin Kiziyla tartismasi oldugu icin kovdurdu, yani istifa etdi ister istemez.

Bu olay olmadi, yakismadi!
Böyle olmamaliydi
Maalesef bir de yönetime rağmen hocaya rağmen olması kabullenilemez bildiğin kızları, damatları annelerine güvenerek içerideki bazı çalışanlarla klik oluşturmuş. Fatih hoca yatıştırmaya çalışmış olmamış deniyor. Yine pandemiyi bahane edip suistimal etme sen sus denilecek adam değil fatih terim hala anlamadı ailesi de artık fatih hoca onların değil bizim. Gündüz Kılıç gibi bir efsane o herkes haddini bilmeli.

6 ay EMRE DENEN İBLİSLE birlikte cüneyt tanmanla alay ettiler faruk sürene, mehmet cansuna terbiyesizlik yaptı bunlar ahmet bulutla ki okan beşiktaş taraftarıdır bunları unutmadık yaşadık biz. biz bizi satanı affetmeyiz!!! Çünkü; GALATASARAY KİN'DİR!!!

Hasan Şaş en iyi zamanında floryada başkanın yanına çıkıp toplantı esnasında monacoyu reddedip boş dosya kağıdına imza atıp özhan canaydına vermiş adam paranın şeyine koyayım diye. Barzo diyenler bunları da unutmasın. PARAYA BİZİ SATMAYIN ÜÇ BEŞ ENTEL DANTEL LİBOŞA DA EFSANELERİMİZİ SATMAYIZ!!!

Her şey için teşekkürler HASAN ŞAŞ

Fatih hocadan sonra hocamız muhtemelen Okan olacak ki Okan her açıklamasında UEFA kupasını ve fatih hocayı övüyor
Tinerciler gitmek gibi gerizekalilik yapacagini sanmam
Kupalar alabileceği tek takım biziz

Fotottarena

@fotottarena

Seviye 1:
Hasan Şaş ve Ümit Davala ile ilgili bugünkü haberler doğru ama benim kaynaklarıma göre bu sezon kalan 8 haftada da teknik kadroda yer almayacaklar. Resmî açıklama yakında gelebilir. Gelecek sezon için Elmander ve Riera teknik kadroya katılacak ve Taffarel de geri gelebilir.

ÖS 4:29 · 29 Nis 2020·Twitter for iPhone

29 Nisan'da belliymiş zaten hatta gelecek isimler bile belirlenmiş. Yani bir plan dahilinde yapılıyor yok yönetimini haberi yokmuş yok Terim'in isteği dışında olmuş gibi dedikodulara inanmaya gerek yok bunu söyleyen adam twitter'da falan yazılanaları görüo sanki gerçek buymuş gibi yazıyor. Rera'da zaten görüşmelerde bulunulduğundan bahsetmişti bu arada yani bu plan Corono'dan önce oluşmuş bir plan bu da o söylentileri direk gerçek dışı olduğunu gösteriyor zaten.

Geri
Üst Alt