Hasan Şaş İstifa Etti!

Hasan Sas'i futbolculugundan beri cok severim ama yardimci hocalik yapacak kalibrede biri oldugunu düsünmüyorum. Keza aynisi Ümit icinde gecerli. Baska bir görev verilip kulüp icinde tutulabilirdi belki bir kac yil önce.

O kadar baska adam dururken hoca niye bu ikisine bu kadar güvendi yillarca bilmiyorum. Daha futbol oynarken mesela ben hep Bülent Korkmaz'i veya Ergün Penbe'yi sonradan yanina yardimci hoca olarak alir diye düsünüyordum.

1.lig den bir takıma gider Hasan hoca büyük ihtimal

yetiskin hasan senede 2 kez istifa eder
ayrica hicbir zaman td olamaz, kötü td bile olamaz o kadar bile vasfi yoktur diye düşünüyorum

hasanıda ümitide herkes çok sever ama futbolcu ümit ve hasan bize hoca olabilecek kalibrede yardımcılar lazım

Şu bizim kalibrede lafınada bayılıyorum ha bizim kalibre ayarında futbolcu ve td olarak neler geldi neler gitti Türkiye den ruh yoksa olmuyor arkadaş bunu kafanıza yer etmediniz fatih terim den şenol dan daha iyi td lerde geldi ne oldu teneke bağlandı gitti şenol ve fatih terim hala dimdik ayakta

Sezon sonunu bekleyemeyecek kadar acilmiydi? Bir açıklama yapılmalı

Envoyé de mon ELE-L29 en utilisant Tapatalk

Eskiden Floryada antrenman esnasinda eksik adam tamamliyordu. Uzun zamandir Floryada antrenman da yapmayinca bir halta yaramadigini anlayip gitmis.

Hande sumertas’in gönderilme sebebi

Hasan sas’in gönderilme sebebi

Yani özet gecmek gerekirse arda turan gecmiste kimlerle sorun yasadiysa onlari kulupten gönderiyoruz cunku sezon sonu arda takima dahil olacak

Yani özet gecmek gerekirse arda turan gecmiste kimlerle sorun yasadiysa onlari kulupten gönderiyoruz cunku sezon sonu arda takima dahil olacak

Aynen öyle

güzel. transferin önündeki tek engel sanırım kaptan ardanın 10 nolu formayı istemesi olur. :asd:

Geri
Üst Alt