Necmi Koyuncu
Cezalı
- 5 Şubat 2018
- 18.393
- 13.191
- 438
yok valla kimse sinirlendirmedi cancağzım sadece ahmet bulut-okan buruk-emre belözoğluna rutin tepkim böyle biliyorsunKim sinirlendirdi seni yine Ugur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yok valla kimse sinirlendirmedi cancağzım sadece ahmet bulut-okan buruk-emre belözoğluna rutin tepkim böyle biliyorsunKim sinirlendirdi seni yine Ugur
Valla bilemiyoruz artık ne olaylar dönmüş. Ama elbet çıkar kokusu...para yüzünden olma ihtimali %0
Gordum Wasf. Tşk.Toplu layk yaptık
yeterli mi?
bunu dedikten sonra izlanda dünya kupasına katıldı.
tmmSorularımın cevabının bu videoda olduğunu düşünüyorsan yeterli renktaş. Senin cevabına ihtiyacım yok. Dikkat ettiysen sadece Hasan Şaş ile ilgili birşey sormadım ben.
Eskiden Floryada antrenman esnasinda eksik adam tamamliyordu. Uzun zamandir Floryada antrenman da yapmayinca bir halta yaramadigini anlayip gitmis.
Hande sumertas’in gönderilme sebebi
![]()
Arda Turan konuştu: Terim sözünü tutmadı!..
Gazeteci Bilal Meşe'ye saldıran ve sonrasında milli takımı bırakan Arda Turan, yaşananlarla ilgili konuştu.www.google.be
Hasan sas’in gönderilme sebebi
Avertissement de redirection
www.google.be
Yani özet gecmek gerekirse arda turan gecmiste kimlerle sorun yasadiysa onlari kulupten gönderiyoruz cunku sezon sonu arda takima dahil olacak
güzel. transferin önündeki tek engel sanırım kaptan ardanın 10 nolu formayı istemesi olur.Hande sumertas’in gönderilme sebebi
![]()
Arda Turan konuştu: Terim sözünü tutmadı!..
Gazeteci Bilal Meşe'ye saldıran ve sonrasında milli takımı bırakan Arda Turan, yaşananlarla ilgili konuştu.www.google.be
Hasan sas’in gönderilme sebebi
Avertissement de redirection
www.google.be
Yani özet gecmek gerekirse arda turan gecmiste kimlerle sorun yasadiysa onlari kulupten gönderiyoruz cunku sezon sonu arda takima dahil olacak
Sira geldi Belhanda'yi yollamaya diyorsun yani. Yolun sonu gorunuyor...güzel. transferin önündeki tek engel sanırım kaptan ardanın 10 nolu formayı istemesi olur.![]()
o yorumumda vurgulamak istedigim şey tersi idi rtaş, 10 noyu istedigi takdirde bize gelmeyi unutsun, terim dahil kimse ona yardım edemezSira geldi Belhanda'yi yollamaya diyorsun yani. Yolun sonu gorunuyor...