Ercan Önder
10 Numara!
- 25 Kasım 2008
- 10.354
- 1.642
- 1.778
her maç kavga çıkartacak adam yerine hocaya yardımcı olacak biri gelir inş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gelsin.![]()
Zeljko Buvac - Teknik Direktör profili
Diese ist die Profilseite des Trainers Zeljko Buvac. Es werden unter anderem die Trainerstationen und seine Stationen als Spieler aufgelistet.www.transfermarkt.com.tr
Kendisini getiremiyoruz bari çıtayı düşürelim.Jürgen Kloppun yardimcisi diyorsun
Kendisini getiremiyoruz bari çıtayı düşürelim.
Söyleniyor küçük kızı kovdurmuş yan bastık takım işlerine karışıyor
Bir de Levent Şahin fiştekliyormuş başkanın durumunu da kullanmışlar oldu bittiyse getirmişler Fatih hoca mecbur kalmış deniyor kızı bana sosyal medyadan küfredenlerin sorumlusu sensin diyormuş sümertaşa)
arda hasandan cok daha beter bu konuda.Sevgili Hasan Şaş hic suphe yok ki GS ve Turk futbol tarihinin cok onemli oyuncularindan biriydi.
Ancak zaman gosterdi ki bilgisi, birikimi, ofkesini kontrol edemeyen karakteri ve yonetme becerisinin de olmamasi onun futbola ne yorumcu ne de teknik ekip ve calisani olarak bir katki sunmasi mumkun degil.
Futbol sahnesinden tamamen ayrilmasi kendisi icin dogru olacaktir bence, yolu acik olsun.
her zamanki gibi demiştik... yazmışsın da hocanın kızlarıyla ya da sümertaşın neden bıraktığı hakkında bir şey yazmıyor paylaştığın haberlerde
![]()
Hasan Şaş istifa etti sırada Ümit Davala var; işte ayrılığın perde arkası
Hasan Şaş istifa etti sırada Ümit Davala var; işte ayrılığın perde arkasıt24.com.tr
Demiştik...
Hatay kliği uzak durun bizden mevzu arda mevzusu filan da değil bildiğin fatih terimin kızları ve damat operasyon çekiyor selçukla, hataylılarla
Yazıyor diğer linkte hande sümertaş ile alakalı hasan şaş bıraktı diyor ki tesadüf gördü o siteye arada bakarım denk gelince paylaştım müsait değilim şimdi allah kabul etsinher zamanki gibi demiştik... yazmışsın da hocanın kızlarıyla ya da sümertaşın neden bıraktığı hakkında bir şey yazmıyor paylaştığın haberlerde
benim 10k noldu üstad allah kabul etsinYazıyor diğer linkte hande sümertaş ile alakalı hasan şaş bıraktı diyor ki tesadüf gördü o siteye arada bakarım denk gelince paylaştım müsait değilim şimdi allah kabul etsin