Hasan Şaş İstifa Etti!

her maç kavga çıkartacak adam yerine hocaya yardımcı olacak biri gelir inş.

Söyleniyor küçük kızı kovdurmuş yan bastık takım işlerine karışıyor

Bir de Levent Şahin fiştekliyormuş başkanın durumunu da kullanmışlar oldu bittiyse getirmişler Fatih hoca mecbur kalmış deniyor kızı bana sosyal medyadan küfredenlerin sorumlusu sensin diyormuş sümertaşa:))

Demiştik...

Hatay kliği uzak durun bizden mevzu arda mevzusu filan da değil bildiğin fatih terimin kızları ve damat operasyon çekiyor selçukla, hataylılarla

kulübümüzü bölmeye, yaralamaya çalışacak her haberden kaçınalım

Sevgili Hasan Şaş hic suphe yok ki GS ve Turk futbol tarihinin cok onemli oyuncularindan biriydi.

Ancak zaman gosterdi ki bilgisi, birikimi, ofkesini kontrol edemeyen karakteri ve yonetme becerisinin de olmamasi onun futbola ne yorumcu ne de teknik ekip ve calisani olarak bir katki sunmasi mumkun degil.

Futbol sahnesinden tamamen ayrilmasi kendisi icin dogru olacaktir bence, yolu acik olsun.
arda hasandan cok daha beter bu konuda.
fb derbilerini baslamadan kaybediyorduk bu mal yüzünden.
rijkaard dönemiydi galiba bu salagi oyuncular isinirken provoke edip kavga cikarmislardi kadikoyde. 3-0 kaybettik maci sonra.

eger dedikodular gercekten dogruysa arda gibi biri icin hasan sasi harcamak serefsizliktir.

benim midem kaldirmaz böyle seyleri.

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Demiştik...

Hatay kliği uzak durun bizden mevzu arda mevzusu filan da değil bildiğin fatih terimin kızları ve damat operasyon çekiyor selçukla, hataylılarla
her zamanki gibi demiştik... yazmışsın da hocanın kızlarıyla ya da sümertaşın neden bıraktığı hakkında bir şey yazmıyor paylaştığın haberlerde

her zamanki gibi demiştik... yazmışsın da hocanın kızlarıyla ya da sümertaşın neden bıraktığı hakkında bir şey yazmıyor paylaştığın haberlerde
Yazıyor diğer linkte hande sümertaş ile alakalı hasan şaş bıraktı diyor ki tesadüf gördü o siteye arada bakarım denk gelince paylaştım müsait değilim şimdi allah kabul etsin

evet kulübün arkasından dedikodu uyduranlara da gereken cevaptır!
galatasarayı yıkamayacaksınız

Geri
Üst Alt