Hasan Şaş: "İzlanda topu elle kaleye götürmeye çalışsa en fazla 3 kere götürür."

mayısta takım çalıştıracağım diyordu takım bulamadı sıklıdı yorumculuğa verdi kendini heralde

Hangi aklı başında takım Hasan Şaş'ı teknik direktörlüğe getirir ki ,
torpil , baskı , mafya falanda sökmez yani o kadar berbat !

Bizi bu kafalar yönetti işte. Neyse ki unal baba kovdu hepsini.

İlerde birde takım yönetecek,olmadı yalakalık yapıp MTyi yönetecek.Engin bilgi ve tecrübeleriyle saç baş yolduracak.Ne günlere kaldık.

Büyük futbolcuydun,hayranlıkla izlerdim.Futbolu bırakınca neden devam ederler ki, yıllarca kazandıkları parayla ,çok güzel işler yapabilirler,hatta yapmasalar da olur

Umarım ilerde öyle bir takım oluruzki hiçbir alanda yerliler kulübe giremez.

İlerde birde takım yönetecek,olmadı yalakalık yapıp MTyi yönetecek.Engin bilgi ve tecrübeleriyle saç baş yolduracak.Ne günlere kaldık.

Büyük futbolcuydun,hayranlıkla izlerdim.Futbolu bırakınca neden devam ederler ki, yıllarca kazandıkları parayla ,çok güzel işler yapabilirler,hatta yapmasalar da olur

İnsanoğlu dünya malına doymaz kardeş.

BlueTapa

Talihsiz bir yorum olmuş.

Kadronun daha iyi olmasını geçtim adamlardaki Sigurdsson bile tek başına bütün takıma bedeldi dün.

tapatalk

Bu adam futbol yorumculugundan dunyanin parasini kazanacak :)

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Fatih hocada İzlanda ligi başlamış diyor
İlk 11de izlanda da oynayan yok
Kampta ne yapıyorlar acaba
Akşama kadar kek çay mı?

Artık futbolda birlikte oynamayı, birlikte hücum ve defans yapmayı bilmeyen takım kalmadı.Şimdi ki futbolda hem tekniği hem fizik gücü olan takımlar daha üst seviye de oluyor zaten.Tekniği olan fizik gücü olmayan takımlarında, tekniği olmayan fiziği olan takımlara boyun eğdiğini Dünya Kupası'nda gördük.O yüzden kimseyi küçük görmemek lazım.Artık daha çok çalışan, daha çok koşan ve daha güçlü olan kazanıyor.

beğen butonu yerinde olsaydı kullanırdım

Sıgurdsson ve Sigthorsson
İki tane tehlikeli adam var karşıda
İkisi de attı golünü
Üçlü stoper oynadık altı pastan kaç kafa vurdurduk
Orta saha yok zaten
Selçuk çıktı Ozan girdi
Onuda atılan ömerin yerine stoper koydu
Gerçi her şey unutulur
Melo yüzünden yenilmedik mi zaten!!!!!

Zaten bunlara kalsa şimdi ben arfa ile kakayi almıştık ve bunları gondermenin yollarını ariyorduk

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sneijder son tercihimiz açıklamasını yapan bir adam 2+2=4 dese bile dikkate alınmamalı.

Geri
Üst Alt