Adem Çakar
Büyük Kaptan
- 25 Haziran 2013
- 20.715
- 4.297
- 493
editledigim mesaji tekrardan oku sonra devam ederiz. bakalim o söylemi nasil müdafaa ediceksin?sinirlenmem söz konusu degil arkadasim ama illa hakli cikicagim diye performansa dayali bir elestiriyi önüme koyman sacmaliktir.bu sekilde saglikli bir tartisma yapmamiz imkansiz..
★☆★
Yeni Gördüm. Böyle bir aciklama yapmasi dogru degil, cünkü sonunu getirmiyor. Takimdan gönderilince sinirlenip orada sacmalamis, konursam ile baslayan laflari sevmem. Ben Hakan Ünsal´i o konuda daha samimi buluyorum, adam takir takir yapilanlari acikladi zamaninda. Ve bu konuda yalan söyledigini düsünmüyorum, cünkü yamyam olmayan herkez AKP´nin bu ülkede ilk oligarchi olmadigini görür zaten, ve gecmiste yapilan hatalarin izleri bizim kulübümüzde dahi mevcut.
Benim icin has olan futbolculardir, onlar kirilir, kötü ayrilirlarsa ben sucu sadece onlarda bulamam.
Simdi suc kimde ? Futbol kültüründen uzak Yöneticilerde mi, yoksa futbolculardami ? Benim icin sucun azi fazlasi kimde fark etmiyor. Ben daima futbolcularin arkasinda dururum, yeterki Ümit Karan gibi sikeye bulasip, sonra savunmalarinda bizi meze etmesinler.