Hasan Şaş ve Ümit Davala Yeniden Galatasaray'da!

ümitte hasan şaşta iyi GS lı.futbolcular ile aile atmosferi kuracaklarına eminim..çok iyi oldu.

Davala okda hasan şaş çöp. Izlanda muhabbetini hala unutmadık

Yedek kulubesinde kimler olacak merakla bekliyoruz

Sevindirci bir haber

Elmander - Gökhan Zan - Necati üçlüsünü de görmek isterim

Aşırı derecede Galatasaraylı rakibe göz dagida verir bence yeterli.

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bence de takımdaki futbolculara gözdağı verir :D Yanlış hatırlamıyorsam Emre'nin apaçi saç modelini düzelttirmişti :D Ümit'le beraber futbolcuları takip ediyor, takıldıkları yerden evlerine gönderiyorlardı. Sıkı disiplin forever :oley: Türk kulüplerine lazım olan yegane şey budur. Disiplin, disiplin, disiplin! Yoksa yerliler yabancıları bile yoldan çıkarıyorlar.

Ümit Davala'ya bir şey diyemem, olumlu. Tafi'ye zaten laf yok. Hamit'in ismi geçiyor olursa o da güzel olur. Kariyeri elit kulüpler & hocalar ile dolu. Mental yönü de çok kuvvetli. Elmander'e de herkes gibi sıcağım. İçime sinmeyen tek kişi Hasan. Hasan Şaş'ın ise ne işe yarayacagini anlamadım. NTVSpor'da yorumculuk yaparken Metin Tekin, Önder Özen, Demirkol gibi yorumcuların yanında acayip sırıtıyordu. Yabancı dilinin de olduğunu sanmıyorum. İnşallah ben yanılırım.

Anlatayım ne işe yarayacağını bize belkide son 3 senedir en çok lazım olan adamdı hasan şaş ingilizcesi zartı zurtu ben bilmem türkiyede bu işler böyle dönmüyor hocam , o yorumcuların bir coğununun antrönörlük kariyerlerinde gördük zaten herneyse ama. Bize klübede oyunculara ve hakemlere göz dağı vericek bi adam lazımdı hasan şaş bunu , fatih hocadan bile iyi beceriyor 2011 sezonunda nerdeyse sahaya girip hakemleri dövücekti bundan anlıyor bizim adaletsizler. Bu adamlar gitti gideli sahada afedersiniz ama köle gibi eziyolar galatasarayı ne cıkıp birşey diyen vardı ne konuşan. İsterse cıksın kendini 4 5 maç attırsın ama klübeden takımı ezdirmeyecekler. taktiği tekniği filan benim umrumda değil en baba taktisyen diyebileceğimiz adamlar ve yardımcılarını getiridik ne oldu ağızlarını dahi açamıyolardı oturup film izlediler yedek klübesinden. Hasan şaş çok hırslı bi adam bize lazım olan buydu zaten .Klübenin önemi çok büyük türkiyede şenol gibi kendini efendi yedirmeye calışan bi adam bile ona buna bağırıp cağırıyorsa bu işler böyle yürüyor demektir.

Son düzenleme:
Hasana izlanda yorumundan dem vuranlar rızıkcı hamiti istiyolar , Hasan'ın şu klübe verdiğinin 10/1 ni vermemiş adam hamit , bir dönem sırf klübede oturup bir ton parasını yedi bu klübün. Ne ara hamit iyi oldu istenen oldu şundan 2 yıl önceye kadar klübü sömürüyordu hamit bey 1 defa çıkıp bi açıklama bi tv kanalında gs için olumlu yorumlarını duydukmu hamit beyin o süreçden sonra ?. Hayır bide her geçmişte 2 röportajda doğru analiz yapmış adamları filan toplayacaksak direk ali eceyi alıp getirelim klübeye hamit niye ? Hamit bu klübün sembolü filan değildir gelmesinide istemem.

Büyük İzlanda analizi Hasan Şaş hocaya aitti değil mi elleriyle 3 kere gelemezler demisti

Ümit ve Hasan iyi yardımcı ancak bize antrenör de lazım.

DTsDK4CXcAE8chj.jpg:large

Geri
Üst Alt