- 26 Kasım 2012
- 179.045
- 241.021
- 5.688
senınde ego konusunda ondan geri kalır yanın yok be koray. jor yuzunu yıkasa burada sen ıslanırdın ft naparsa yapsın burda sen kuduruyosun.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
senınde ego konusunda ondan geri kalır yanın yok be koray. jor yuzunu yıkasa burada sen ıslanırdın ft naparsa yapsın burda sen kuduruyosun.
Ne gerek var ki 10 15 yardimci antrenöreSevindirci bir haber
Elmander - Gökhan Zan - Necati üçlüsünü de görmek isterim
Ne gerek var ki 10 15 yardimci antrenöre
Ozaman baros emre asik kewell sevet cetin de gelsin..tafo hasan ümit yeter
[device_name] cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bence de takımdaki futbolculara gözdağı verirAşırı derecede Galatasaraylı rakibe göz dagida verir bence yeterli.
SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ümit Davala'ya bir şey diyemem, olumlu. Tafi'ye zaten laf yok. Hamit'in ismi geçiyor olursa o da güzel olur. Kariyeri elit kulüpler & hocalar ile dolu. Mental yönü de çok kuvvetli. Elmander'e de herkes gibi sıcağım. İçime sinmeyen tek kişi Hasan. Hasan Şaş'ın ise ne işe yarayacagini anlamadım. NTVSpor'da yorumculuk yaparken Metin Tekin, Önder Özen, Demirkol gibi yorumcuların yanında acayip sırıtıyordu. Yabancı dilinin de olduğunu sanmıyorum. İnşallah ben yanılırım.
Büyük İzlanda analizi Hasan Şaş hocaya aitti değil mi elleriyle 3 kere gelemezler demisti