Hasan Şaş: "Wellington'u biz istemiştik"

ALPER ALPER ALPER POTUK diyende terim 2 yıl boyunca solbek solbek solbek diyende terim onları neden almadılar peki canım kardeşim amrabattan fazla istediği oyunculardı hemde.Yine söylüyorum objektif olun biraz

Konu terim muhabbetine döndü gibi ama herşeyin sorumlusu yaptıkları için yazıyorum ben yoksa banane.

Ya alper potuk olayı yaşanırken yaz uykusuna yattın sanırım, ama sistemi karıştırmışsın uzun uyumalar kuş uykusunda oluyor.

Ya alper potuk olayı yaşanırken yaz uykusuna yattın sanırım, ama sistemi karıştırmışsın uzun uyumalar kuş uykusunda oluyor.

Yönetimin hatasıdır inkarmı ediyorsunuz? Şampiyon olmuş kulübüz rakibimizden fazla verip almalıydık amrabata 8 verilip alınıyorsa yönetim bundada fazla verip almalıydı yanlış mı?

Herkes selçukun alternatifi yok diye ağlıyor alperden daha iyisinimi bulacaktık? Şimdi 2.lig topçularından medet umuyoruz.

Ertem : Hocam Bjk taraftarını nasıl buluyorsunuz , taraftarlarından çekinir miydiniz ?

Hasan : Yooo.

Ertem: ----

Yönetimin hatasıdır inkarmı ediyorsunuz? Şampiyon olmuş kulübüz rakibimizden fazla verip almalıydık amrabata 8 verilip alınıyorsa yönetim bundada fazla verip almalıydı yanlış mı?

Herkes selçukun alternatifi yok diye ağlıyor alperden daha iyisinimi bulacaktık? Şimdi 2.lig topçularından medet umuyoruz.

Hayır'da kendi oyuncularımıza b.k atıyoruzda alperde ne gördünde bu kadar yaygara kopuyor. 2 senedir izliyorum sadece 3 maçta etki ettiğini gördüm gerisi hep karavana.

2.lig topçusu diyorsun ama emin ol emreÇ başka takımda olsa ağzınızın suyu aka aka emreÇ aşağı emreÇ yukarıydınız.

Aynısı bonus kafa salihtede yapıldı, ahh vah bittik biz kaçırdık ee nerede salih, kaybolacak bir genç daha.

Bunları geçip gerçeğe dönelim harbi harbi yazın kış uykusuna yatmışsın sen. Alpere istersen 15 milyon € teklif etseydin yine alamayacaktın. Çünkü alper olayı türk futbol tarihinin en büyük şerefsizlik organizasyonlarından biridir. Amaç alperden para kazanmak değil aziz hala cimbom'a çalım atıyor hala güçlü imajı vermektir.

Ya sen bizimle ciddi ciddi dalga geçiyorsun.

Bu kazmaya 7.25 milyon euro NAKİT vermiş Aziz gözü karartmış.Ne yapacaktık 13-14 milyon euroya Alper'i ?

Aslında şu mesajın bile bende kuş olduğun şüphesini uyandırdı...

Hayır'da kendi oyuncularımıza b.k atıyoruzda alperde ne gördünde bu kadar yaygara kopuyor. 2 senedir izliyorum sadece 3 maçta etki ettiğini gördüm gerisi hep karavana.

2.lig topçusu diyorsun ama emin ol emreÇ başka takımda olsa ağzınızın suyu aka aka emreÇ aşağı emreÇ yukarıydınız.

Aynısı bonus kafa salihtede yapıldı, ahh vah bittik biz kaçırdık ee nerede salih, kaybolacak bir genç daha.

Bunları geçip gerçeğe dönelim harbi harbi yazın kış uykusuna yatmışsın sen. Alpere istersen 15 milyon € teklif etseydin yine alamayacaktın. Çünkü alper olayı türk futbol tarihinin en büyük şerefsizlik organizasyonlarından biridir. Amaç alperden para kazanmak değil aziz hala cimbom'a çalım atıyor hala güçlü imajı vermektir.

Objektif olun alperi alamayan yönetimin ayıbını tarihi şerefsizlik süsüyle kapatamazsınız ha buna böyle diyorsanız amrabata 8 verdirmeyenin fterim olduğunuda kavrayın bir zahmet.

Ya sen bizimle ciddi ciddi dalga geçiyorsun.

Bu kazmaya 7.25 milyon euro NAKİT vermiş Aziz gözü karartmış.Ne yapacaktık 13-14 milyon euroya Alper'i ?

Aslında şu mesajın bile bende kuş olduğun şüphesini uyandırdı...

Her mesajında ayrı saçmalıyorsun.İşine gelmeyince kuş ha :2aloh1:

Benden alıntı yapma kardeşim 2.kez söylüyorum insanlarla münakaşa etmesini öğrende gel hadi.

Objektif olun alperi alamayan yönetimin ayıbını tarihi şerefsizlik süsüyle kapatamazsınız ha buna böyle diyorsanız amrabata 8 verdirmeyenin fterim olduğunuda kavrayın bir zahmet.

Sen bana ne diye cevap vermedin ?

Hem Terim'i savunuyorsun 5 verin en fazla dedi diye.

Ama burada Alper'i ne pahası olursa olsun alacakmışız ?

Ne kadar verirdin sen ?

Terim misin, yoksa Davala mı, yoksa programda elinde telefonla bir şeyler yazan Hasan Şaş mı? :D

ya beyler hasan oyle anlatti

yoksa wellington bir kozdu meloyu almak icin zaten... capraz 2 bagi kopmustuda vazgectik :D takibe aldiginizda kopmamismiydi gulerler adama

konu kilit

Harbi, harbi direklerden dönmüşüz! Başkanın ileri görüşlerine bir kez daha hayran kaldım.

Neden anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz ki ?

Adam bunu söylerken bu agresif tavırlarından ötürü cok oyuncu aradık ama melo o kadar iyi oynadı ki onun kalitesinde oyuncu bulamadık onunla devam ettik dedi.

Ne var bu sözlerde onu anlayamadım

Neden anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz ki ?

Adam bunu söylerken bu agresif tavırlarından ötürü cok oyuncu aradık ama melo o kadar iyi oynadı ki onun kalitesinde oyuncu bulamadık onunla devam ettik dedi.

Ne var bu sözlerde onu anlayamadım

Melo agresif diye yerine başkasını arayan Td ve ekibi, agresiflikten dolayı 15 maçı tribünden izledi.

Hm o zaman başkan yalancı. Neyse. Başkanın canlı yayında meloyu istememesi ve bunun üzerine ona yakın veya benzer kstkıda vee bilecek oyuncu bulunması olamaz mı? Wellington un perfomansı ve oyunculuğu sakatlıkları öncesi en az melo kadar hata belki daha etkiliydi.

Yaşda daha genç. Bakdılar eski form cizgizinden uzak bide 3cü capraz bağ kopmasında kariyeri bite bilir tehlikesi mefcut döndüler mecburiyeten başkanın istemediği meloya. Konu kilit

HAOHHOHOAHOAHOAHAOHAOHA

Geri
Üst Alt