Haydar Polat
Sarı Üye
- 8 Ekim 2013
- 541
- 1
- 708
Hasan Şaş öyle demiyor maalesef.
Hasan şaş bugün öyle diyor ama o transfer döneminde durum oydu malesef.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hasan Şaş öyle demiyor maalesef.
Hasan şaş bugün öyle diyor ama o transfer döneminde durum oydu malesef.
Amrabatada 5 milyondan fazla vermeyin demişler bunuda hasan şaş söyledi ama bir Allahın kuluda çıkıp konusunu açmadı.Sizin amacınız üzüm yemek değil bağcıyı dövmek.Kusura bakmayın.
Hangi kanalda Hasan Şaş ?
5 milyona alsak normal mi olacaktı yani?
Sneijder 7.5 çok fazla saçmalık diye 20 dk ağlayıp, Amrabat'a 5 verelim dedik 8 verdiler bahanesi üretmek bence komik
Amrabatada 5 milyondan fazla vermeyin demişler bunuda hasan şaş söyledi ama bir Allahın kuluda çıkıp konusunu açmadı.Sizin amacınız üzüm yemek değil bağcıyı dövmek.Kusura bakmayın.
Nasıl?
Amrabat'a 5m verelim demesi ile 8m'a alinmasi arasindaki fark ne? Zaten o 8M'un 3M'unun bazisini sponsor, bazisini amrabat kendi ucretinde indirime giderek odedi. Amrabat 1m bile etmez be
Biraz önce de kötü bir espri yaptın. Az çok gördüğüm kadarıyla sana yaramamış bu akşamki maç![]()
Yönetimin beceriksizliğidir amrabat transferi kimi kandırıyorlar.Objektif olmak çokmu zor bişey.
Dogru U.Aysal istedi Amrabat'i
Dany Riera Sercan Yigit Ched Chris hepsini U.Aysal istedi
Arkadaşım saçmalama istersen ben ünal aysal istedi demedim isteyen terim ve yardımcıları ama transfer ücretinin fazla verilmesinde suçlu yönetimdir dedim.Bak dahada açık anlattım başka yere çekme konuyu.
Yahu sen her hafta her gun her roportajda AMRABAT AMRABAT AMRABAT dersen gidip almayacaklarda ne yapacaklar.
Adam gitti Sercan'a 3.5m verdi sirf F.Terim'e guvendigi icin Yigit'e ayni Dany ayni