Hasan Şaş: "Wellington'u biz istemiştik"

hasan bomba üstüne bomba patlatıyor anlaşılan bu akşam.

takım tamamen Allah'a emanetmiş de bizim haberimiz yokmuş.

Amrabatada 5 milyondan fazla vermeyin demişler bunuda hasan şaş söyledi ama bir Allahın kuluda çıkıp konusunu açmadı.Sizin amacınız üzüm yemek değil bağcıyı dövmek.Kusura bakmayın.

Amrabatada 5 milyondan fazla vermeyin demişler bunuda hasan şaş söyledi ama bir Allahın kuluda çıkıp konusunu açmadı.Sizin amacınız üzüm yemek değil bağcıyı dövmek.Kusura bakmayın.

5 milyona alsak normal mi olacaktı yani?

Sneijder 7.5 çok fazla saçmalık diye 20 dk ağlayıp, Amrabat'a 5 verelim dedik 8 verdiler bahanesi üretmek bence komik

Amrabat'a 5m verelim demesi ile 8m'a alinmasi arasindaki fark ne? Zaten o 8M'un 3M'unun bazisini sponsor, bazisini amrabat kendi ucretinde indirime giderek odedi. Amrabat 1m bile etmez be

Biz bu terime bi de imparator diyoduk ya Allahım sen affet, kulüp dingonun ahırına dönmüş şuna bak. Sen bu kulübün yollarını bi daha bu saçma sapan adamlarla kesiştirme Allahım.

Amrabat'a 5m verelim demesi ile 8m'a alinmasi arasindaki fark ne? Zaten o 8M'un 3M'unun bazisini sponsor, bazisini amrabat kendi ucretinde indirime giderek odedi. Amrabat 1m bile etmez be

Sen bunu amrabata 8 verdin Allah seni şöyle şöyle yapsın f.terim diyenlerede söyledin mi? Yönetimin beceriksizliğidir amrabat transferi kimi kandırıyorlar.Objektif olmak çokmu zor bişey.

Herkes işine geldiği gibi yazıp çiziyor.Takım kötü gittiğinde suçlu terimmiş kurduğu kadro kötüymüş ama işler iyiyken mancini taktik deha falan bu nasıl bir mantık acaba?

Çok egosu şişik adam gördüm de bunlar kadarını görmedim. Ucuz yırttık.

Dogru U.Aysal istedi Amrabat'i

Dany Riera Sercan Yigit Ched Chris hepsini U.Aysal istedi

Arkadaşım saçmalama istersen ben ünal aysal istedi demedim isteyen terim ve yardımcıları ama transfer ücretinin fazla verilmesinde suçlu yönetimdir dedim.Bak dahada açık anlattım başka yere çekme konuyu.

Arkadaşım saçmalama istersen ben ünal aysal istedi demedim isteyen terim ve yardımcıları ama transfer ücretinin fazla verilmesinde suçlu yönetimdir dedim.Bak dahada açık anlattım başka yere çekme konuyu.

Yahu sen her hafta her gun her roportajda AMRABAT AMRABAT AMRABAT dersen gidip almayacaklarda ne yapacaklar.

Adam gitti Sercan'a 3.5m verdi sirf F.Terim'e guvendigi icin Yigit'e ayni Dany ayni

Bu gece etekteki taşlar dökülüyor demek.

Yahu sen her hafta her gun her roportajda AMRABAT AMRABAT AMRABAT dersen gidip almayacaklarda ne yapacaklar.

Adam gitti Sercan'a 3.5m verdi sirf F.Terim'e guvendigi icin Yigit'e ayni Dany ayni

ALPER ALPER ALPER POTUK diyende terim 2 yıl boyunca solbek solbek solbek diyende terim onları neden almadılar peki canım kardeşim amrabattan fazla istediği oyunculardı hemde.Yine söylüyorum objektif olun biraz

Konu terim muhabbetine döndü gibi ama herşeyin sorumlusu yaptıkları için yazıyorum ben yoksa banane.

Geri
Üst Alt