Hasan Şaş'dan açıklamalar

Cevap: Hasan Şaş'dan açıklamalar

Cem Karacan ve Leon Osman'a ne dersiniz ?

bence bunlarida transfer etsek hicte fena olmaz :D

Mehmet Topuz fenere gelmeden önce tartışmasız ligin en iyi yerli futbolcularından biriydi ama adam daha yeni yeni büyük takım oyuncusu oldu.Bu futbolcuların hangisinin o potansiyelde olup olamayacağını bilemezsin.Önce tartışılmayacak oyuncular alacaksın ki bu genç futbolcular da üzerlerinde baskı olmadan kendilerini gösterebilsinler

Yetenekli ve kaliteli topçu, doğru teknik ekip ve organizasyonla her türlü oynar.Sen Topuz örneğini vermişsin ben de Gökhan Gönül örneğini vereyim o zaman.

Cem Karacan ve Leon Osman'a ne dersiniz ?

bence bunlarida transfer etsek hicte fena olmaz :D

Gökhan İnler,Eren Derdiyok,Atilla Turan,Hamit Altıntop,İlkay Gündoğan,Mehmet Ekici,Nuri Şahin,Selçuk İnan,Mevlüt Erdinç bunlardan 2-3 tanesini almak lazım

Yetenekli,kaliteli topçu, doğru teknik ekip ve organizasyonla her türlü oynar.Sen Topuz örneğini vermişsin ben de Gökhan Gönül örneğini vereyim o zaman.

Gökhan Gönül gibisi 100 transferde bi tane olur.Biz zaten son 3-4 senedir habire deniyoruz hiç biri olmuyo

Gökhan İnler,Nuri Şahin'i falan alamayız hayal görmeyin.

))))

Valla isimlerini hic ama hic bilmiyorum )))

Ugur Meleke ve Hasan sas haric, digerleri zaten 5 para etmez yorumcular gözümde de, neyse )))

Ama programlar fena degil, bütün maclarin özet görüntüleri veriyorlar, avrupada yasayanlar icin baya güzel, hos birsey ))

avrupa 1.liglerinde nekadar türk varsa almaya calismaliyiz. :)

:) Çok hoş ya, seni kırmak değildi yani amacım ok ;)

))))

Valla isimlerini hic ama hic bilmiyorum )))

Ugur Meleke ve Hasan sas haric, digerleri zaten 5 para etmez yorumcular gözümde de, neyse )))

Ama programlar fena degil, bütün maclarin özet görüntüleri veriyorlar, avrupada yasayanlar icin baya güzel, hos birsey ))

avrupa 1.liglerinde nekadar türk varsa almaya calismaliyiz. :)

2. Liglerdeki futbolcularin bir bölümü bile bizim Türkiye´deki futbolcularin cogundan daha kalitelidir. Hakan Balta´yi Almanya´da profesyonel bile yapmamis Hertha BSC Berlin mesela. Ondan sonra Türkiye´ye gelmis. Genclerbirligi´deki Hursut amatör ligden gelmis Türkiye´ye. Amatör ligden gelen bir adam Türkiye´de tutunabiliyor.

Ciddi bir yerli oyuncu operasyonu yapmali yönetim. Bu sefer en iyilerini alan Galatasaray olmali. Oyunculara da Galatasaray´in gücü hatirlatilmali. Avrupa´da alincak cok yerli futbolcu var. Bu degisimin mesajini herkese vermek icin Hamit´le mutlaka ama mutlaka anlasmali yeni yönetim. Selcuk´a en iyi teklifi Galatasaray yapmali vs. Baska caremiz de yok aslinda.

2. Liglerdeki futbolcularin bir bölümü bile bizim Türkiye´deki futbolcularin cogundan daha kalitelidir. Hakan Balta´yi Almanya´da profesyonel bile yapmamis Hertha BSC Berlin mesela. Ondan sonra Türkiye´ye gelmis. Genclerbirligi´deki Hursut amatör ligden gelmis Türkiye´ye. Amatör ligden gelen bir adam Türkiye´de tutunabiliyor.

Ciddi bir yerli oyuncu operasyonu yapmali yönetim. Bu sefer en iyilerini alan Galatasaray olmali. Oyunculara da Galatasaray´in gücü hatirlatilmali. Avrupa´da alincak cok yerli futbolcu var. Bu degisimin mesajini herkese vermek icin Hamit´le mutlaka ama mutlaka anlasmali yeni yönetim. Selcuk´a en iyi teklifi Galatasaray yapmali vs. Baska caremiz de yok aslinda.

parayi veren düdügü calar hesabi basmamiz gerekiyor parayi. yoksa kimse gelmez bize

parayi veren düdügü calar hesabi basmamiz gerekiyor parayi. yoksa kimse gelmez bize

Fenerbahce senelerdir basiyor parayi ama kalitelisine basiyor gerektigi zaman. Biz yillardir bu transfer savaslarini kaybediyoruz. Kimseyle rekabet edemiyoruz Türk futbolcu konusunda. En az 3 kaliteli yerli futbolcu almali yönetim. 3 derken, Hamit, Selcuk, Sezer mesela. Bir anda silip süpüremeyiz herhalde ortaligi :) Gerekirse az ama öz transfer yapsinlar ama bos adam almasinlar artik. Belli bir kalitesi olsun. Galatasaray´a en iyileri gelmeli herzaman. En iyilerini almak icin de parayi gözden cikaracaksin

Fenerbahce senelerdir basiyor parayi ama kalitelisine basiyor gerektigi zaman. Biz yillardir bu transfer savaslarini kaybediyoruz. Kimseyle rekabet edemiyoruz Türk futbolcu konusunda. En az 3 kaliteli yerli futbolcu almali yönetim. 3 derken, Hamit, Selcuk, Sezer mesela. Bir anda silip süpüremeyiz herhalde ortaligi :) Gerekirse az ama öz transfer yapsinlar ama bos adam almasinlar artik. Belli bir kalitesi olsun. Galatasaray´a en iyileri gelmeli herzaman. En iyilerini almak icin de parayi gözden cikaracaksin

sana yüzde yüz katiliyorum, ama hasanin dedigi gibi süper lig'den en fazla 3 oyuncu alirim, hatta 3 tane bile almam sadece selcuk inani alirim, gerisi hikaye, alman amatör liginde bile daha iyi türk oyuncular var.

süper lig de cakma yetenekler var ancak, volkanmis sezermis alpermis serdarmis mehmetmis, yemisim bunlarin hepsini, selcuk inan'a bisey demiyorum, diger yerlilerde almanyadan olmali.

Bizde hem Elano'yu Misimovic'i hem de MEhmet Topuz gibi yerli futbolculari alacak mali guc yoktu, tabi ote yandan Gokhan Gonul, Cenk Tosun gibi oyuncular da var kacirdigimiz. Umarim Hasan Sas, Cuneyt Tanman, Tugay gibi eski Galatasaraylilar transferde soz sahibi olur da Galatasaray'a yakisan oyuncular transfer edilir.

bizim dikkat etmemiz gereken konu su:

kücük veya anadolu takimlarinda parlayan adamlari degilde, büyük kulüpte oynamaya potansiyel gösteren adamlari almaliyiz.

zamaninda mesela selcuk inan'i alabilseydik simdi 5-6 yil orta saha sorunu cekmezdik. ts'de iyice gelisti. kesinlikle alinmali. aysal paraya kiyacak artik

ama cok zor cünkü fb ve bjk'da isteyecek onu. aysal paraya kiyacak artik :) avrupa'dan pek rekabet olacagini sanmiyorum.

ama selcuk'u alan gercekten cok büüyk avantaj saglar yabanci kontenjani olan ligimizde.

hasan sas bu ligden max. 3 oyuncu alirim demis. dedigim gibi takimlarinda parlayan ve göze batan adamlari degilde, büyük takimda oynamaya potansiyeli olan adamlar alinmal.

eger bunlar yoksa alt yapidan cikanlari almaliyiz cünkü onlar büüyk takim havasina alisiklar.

bizim ligden yabanci alirkende gercekten üst düzey bir yetenegi olmali. yoksa bosuna kontenjan mesgul ediyor.

oyunculari degerlendirmek icinde kesinlikle mevcut oyuncularimiz veya ligin kalitesi baz alinmamali. objektif ve avrupanin diger ligleri ile kiyaslamaliyiz eger "avrupada basarida süreklilik" istiyorsak ve ligde sampiyonluga oynamak istiyorsak.

Para vermeden olmaz bu işler. Selçuk, Ekici,Hamit, gerekn herşey yapılmalı artık. Cenk'i 500 almadıysak bile gerekirse 5 verip alacağız. Başka yolu yok bunun.

Bu arada Murat Ceylan demesin daha kimse. Mehmet Güven'den daha iyi değil. Cumhur'a yazık olur bunu alırsak.

Para vermeden olmaz bu işler. Selçuk, Ekici,Hamit, gerekn herşey yapılmalı artık. Cenk'i 500 almadıysak bile gerekirse 5 verip alacağız. Başka yolu yok bunun.

Bu arada Murat Ceylan demesin daha kimse. Mehmet Güven'den daha iyi değil. Cumhur'a yazık olur bunu alırsak.

Sistemi kaliteli futbolcular üstüne kurmazsan cok fazla para harcamak zorunda kalırsın.

Önce sahici hedef belirlenip parası neyse bu futbolcular alınmalı alınmak ZORUNDA.

Bi zahmet artık alın şu yerliler be kardeşim. serveti gökhan zanı ayhanı mustafa sarpı izlemekten sinir hastası oldu millet..

Selcuk inan, hamit , ekici , bie tanede defans( serdar, ersan , omer )<------ yanilmiyorsam hamit ve selcuk inanin sozlesmesi bitiyor. Basin senelik 3 milyonu alin!

Bunlari aldikmi takim baya toparlanir. Sag kanat'a yabanci alabilsek, keita! Gibi seneye sampiyonluk yarisi icinde oluruz

Geri
Üst Alt